5 Răspunsurile la întrebarea cum de a schimba tariful pentru MTS

Există 5 moduri de a schimba modul în care tariful pentru MTS, dacă știi mai puțin - recomandă apoi pentru a vedea acest articol, deoarece este descris în detaliu fiecare dintre ele.

Mai devreme sau mai târziu - dar planul tarifar învechit, costurile de comunicare cresc, iar abonații sunt obligați să schimbe planul tarifar la o dată. Ca o regulă, schimbarea planului tarifar - este un serviciu plătit. Numai ocazional operatori mobili sunt măsuri temporare cu o schimbare liberă de tarifare sau un plan tarifar schimbare este gratuită în cazul în care rata este foarte foarte vechi, dar se întâmplă foarte rar.

Conform practicii mele, pot spune - tarifele devin caduce, după aproximativ o jumătate de an - an de la data apariției lor, astfel încât să schimbarea planului tarifar recomandă undeva în aceeași perioadă de timp, sau urmăriți știrile de pe site-ul operatorului sau pe site-ul ya-abonent.ru . Încerc în fiecare săptămână pentru a colecta operatorii de știri cele mai utile pe aceeași pagină. De exemplu, acum în valoare de o privire mai atentă la planurile tarifare pe internet și apeluri nelimitate în Beeline. Acesta nu este un apel de a schimba operatorul, în cazul în care utilizează acum MTSom - utilizare și mai sunt susceptibile de a schimba în Beeline ar implica o modificare a planurilor tarifare ale altor operatori din cele trei mari. Poate și Tele2 va fi util :)

Ei bine, mai mult, până la punctul, cum se schimba tariful pentru MTS. Să ordine.

Cum se schimba tariful pentru MTS?

• Următoarea metodă. Pentru el, orice nevoie pentru a avea acces la Internet. Este suficient pentru a merge la site-ul MTS. du-te la o pagină cu o descriere a planului tarifar, planul de plată. De obicei, la sfârșitul fiecărei pagini cu descrierea planului tarifar are informații despre utilizarea unei comenzi pentru a comuta la acest tarif.
  • Pentru următoarea procedură va avea nevoie de acces la Internet cu o cartelă SIM pe care doriți să modificați planul tarifar + fix „serviciul de aplicație MTS“. Pentru a face acest lucru, du-te la „Tarife și reduceri pentru apelurile la“. „Tarife“ și apoi selectați. După aceea, faceți clic pe planul pe care vă interesează. Veți vedea un buton „Du-te la tariful.“ Apăsați și aveți un nou plan tarifar.

schimbarea tarifului MTS

• Am menționat mai devreme în acest articol MTS cont personal. În opinia mea, o modalitate de a schimba planul tarifar de servicii de aplicare MTS - cel mai convenabil, dar are un mare dezavantaj: necesită acces la internet la cartele SIM MTS și cred că Internetul mobil MTS foloseste doar o treime din abonați, maxim - jumătate. Restul abonaților - suna și trimite SMS-uri. Pentru astfel de abonați va aborda alte metode și cele mai bune dintre ele - doar prin contul personal de pe site-ul. Voi explica mai detaliat.
  • Cum se schimba tariful pentru MTS printr-un cont personal? Instrucțiuni.

1. Conectați-vă la contul personal. Dacă nu știi cum să facă acest lucru, vă va ajuta instrucțiunea corespunzătoare.
    2. tab-ul "Asistent Internet".
    3. Mai mult, în meniul din stânga selectați „Taxe și servicii“ și apoi „Schimbarea planului tarifar“.

Alegeți tariful MTS

În opinia mea, o modalitate de a schimba planul tarifar printr-un cont personal - cel mai practic. Singurul dezavantaj - necesitatea de a avea acces la internet, se suprapune peste un număr mare de avantaje: viteză, simplitate și accesibilitate. Apropo, ridica un plan de plată poate fi în același mod, trebuie doar să faceți clic pe „Selection Rate“ si vei fi dus la o pagină cu un calculator. Calculatorul vă va cere câteva informații despre natura apelului făcut de tine și să recomande planul tarifar cel mai potrivit. Dacă aveți dificultăți cu alegerea planului tarifar. atunci am să vă încurajez la acest serviciu.

articole similare