Este ușor să ne creștem copiii în sărăcie?
Mama mea de ceva timp ma crescut singur. A fost în timpul meu crescut. Dar, chiar și atunci când ea a fost căsătorit, practic a fost principala caracteristică a caracterului ei. Cu patru copii, familia noastră nu își putea permite luxul. Da, am crescut într-o viață relativ bogată, dar am avut copii de distracție și fericit. Mama mea a fost - și încă este - o persoană foarte frugală și eu sunt mândru că am moștenit abilitățile ei. Deci - 21 Consiliul de frugalitate care a făcut mama mea și că de multe ori fac eu. Aceste sfaturi nu sunt doar pentru mame sau tați singuri - acestea sunt potrivite pentru toata lumea!
1. Încurajați-vă copiii să ajute
Faceți o listă a modului în care vă poate ajuta pe copii (în cazul în care au crescut deja destul). Îmi amintesc ajuta curat în casă, în grădină în sine toate șterse. Și când am crescut, suntem în prezent în căutarea de muncă pe fracțiune de normă pentru a plăti pentru cheltuieli personale. chiar am fost în stare să adune bani pentru a studia la facultate!
2. Se prepară o masă ieftin.
Până acum, îmi place fasolea și pâine de porumb. Mama mea, de obicei, cartofi prăjiți sau stins legume din grădina noastră. Am avut întotdeauna o hrană satisfăcătoare și delicioase.
3. Lăsați copiii să gătesc cu tine niște mese simple.
Fă-o împreună, să fie distractiv și, cel mai probabil, această tradiție a obișnuit în continuare și în familiile copiilor tăi. Ia rețete mâncăruri simple de la alte mame si prieteni. Uita-te pentru ea - apoi pe Internet, în caz de urgență!
4. Dezvoltați propriile legume.
Dacă nu aveți timp pentru acest lucru, puteți să crească cel puțin ceva din legumele tale preferate. Mama mea a fost o femeie super-care a menținut o grădină mare, în ordine, datorită cărora le-am salvat o mulțime de bani. Ea a înghețat sau conserve de tot ceea ce nu am putut păstra proaspăt. Cât despre mine, nu voi repeta totul, de la ceea ce a făcut mama mea, deși unele legume, eu chiar am încercat să crească.
5. Nu aruncați departe ceea ce a mai rămas din masa!
În cazul în care oricare dintre produsele care pot fi supuse congelare - l folosească pentru a masura sa se intinda bugetul de familie cât mai mult posibil mai mult. Prea multe produse se pretează bine la îngheț și în viitor, acestea pot fi folosite pentru gătit. Nu toate este bine păstrată în congelator, dar o gamă de produse din carne la legume, de la sosurile la felurile de mâncare preparate și mult mai potrivite pentru acest scop. Unul dintre feluri de mâncare mele preferate sunt bile de cartofi pe care mama făcute din resturile de piure de cartofi. Yummy !!
6. Mănâncă mai puțin în cafenele și restaurante.
Când eram un copil de multe ori m-am dus la fast-food. Uneori, mama mea ne-a făcut o pizza. Și acum, în timpul nostru, puteți găsi o foarte bună pizza sau pizza congelată - produs semi-finit, care va costa mult mai puțin, dar de multe ori la fel de bun ca ceea ce va fi servit într-o pizzerie. Copiii mănâncă regulat alimente de casă cresc mai sănătoși și să crească cu obiceiul de a mânca „drept“.
7. Învățați-vă copiii să mănânce cu moderație.
Nu-i lasa sa se impuna pe placa de mai multe alimente decât pot mânca. Nu-i lasa sa ascund mâncarea. Nu este doar o chestiune de plata taxei. Supraalimentarea poate duce la excesul de greutate.
8. În cazul în care copiii doresc să abordare gustare acest mod creativ.
Copiii vor fi rănit alimente prea dulce, sărat și grase. Mai mult decât atât, nu este bun pentru sănătate, astfel încât, de asemenea, este în valoare de o mulțime de bani. Fă-un sandwich cu unt de arahide și biscuiți sau pâine cu o picătură de miere. Foarte bune sunt felii de mere cu unt de arahide. Dă-le o bucata de ciocolata neagra topită într-un cuptor cu microunde între două biscuiti. Acesta va fi mult mai sănătos și mai ieftin decât dulciuri.
9. Cumpără la vânzări.
Dacă mama ar găsi un fel de vânzare, atunci achiziționarea de câteva sticle de carne ketchup merge într-un congelator. A fost un lucru obișnuit. Eu fac același lucru. Dacă achiziționați de multe ori orice produs special, atunci de vânzări într-adevăr de ajutor pentru a salva.
10. Urmați dinți
Încearcă să mergi la dentist nu este mai mult de 1 dată în god.Zastavlyayte copiii lor folosesc în mod regulat o periuta de dinti si ata dentara. Acest lucru va ajuta la vizita la dentist mai rar. Am avut un tabel în care am intrat în timp ce curățarea dinților și de umplere a fost real distractiv!
11. Învățați-vă copiii pentru a salva.
12. Nu merge la cinema.
Dacă vom merge, apoi cravată o excursie la un eveniment semnificativ. Noi chiar închiria filme nu a luat. Am fost mulțumit cu doar faptul că ne-am putea uita la 3 (da, da, este 3) canalele noastre. Acum, lumea sa schimbat, dar încă nu este nimic mai distractiv decât de zi cu trei frați, mâncând popcorn și vizionarea unui film de groază împreună. Mai am o multime de amintiri de acele ore de distracție!
13. cosi copiii înșiși.
14. Cumpara haine de la magazinele de cumpătare.
Mama mea a cusut o mulțime de haine în sine, dar odată cu apariția magazinului de cusut a fost prea scump. Cu atât de multe magazine cumpătare puteți cumpăra nu numai lucrurile simple, dar de marcă. Chiar și pentru exigenți adolescenți pot găsi - gustul. În cazul în care o familie unii copii, este posibil să se poarte hainele rămase din copiii anterioare. Deși am fost singura fată, și toate - încă mai poartă uneori haine frați.
15. Nu spălați hainele după fiecare dată când diaree ei.
În cazul în care nu este murdar și nu miros urât, atârna înapoi în dulap. Și nu este necesar să se spele pijamale pentru copii de zi cu zi.
Dacă te duci la culcare curat, patul și spălare au mai puțin.
17. în timpul bărbieritului opri apa la duș.
Astfel, puteți reduce utilizarea de energie electrică și de apă în timp ce te razi pe picioare. De asemenea, limita de timp de baie. Dacă aveți un cronometru pentru a pune copiii săi în timpul tratamentului cu un duș.
18. Folosiți un prosop de baie pentru a doua oară.
Nu este necesar să se spele prosopul dacă aveți ele, odată ce au beneficiat numai din cauza că acesta este umed. Se spală prosoape o dată pe săptămână. Le puteți atârna în soare pentru un timp între spălări. Este posibil de a ucide bacteriile si prosop va miros proaspat.
19. Daca nu sunt, în unele camere - aprinde lumina.
Învățați-vă copiii să facă același lucru. Acest lucru ar trebui să devină un obicei.
20. Nu cumparati prea multe jucării sau gadget-uri.
Copiii nu au nevoie de o serie de lucruri extrem de vedere tehnic. Lăsați-i să meargă mai bine pe stradă! Ceea ce este greșit este de a citi o carte sau puzzle pliat. În zilele de sâmbătă, puteți merge la bibliotecă și să împrumute cărți gratuit timp de 2 săptămâni. În cazul în care copiii sunt foarte dornici să cumpere ceva și să le învețe să își asume responsabilitatea pentru bani. Să salva pe banii lor de zi cu zi și să colecteze bani de la aniversari.
21. Nu lăsați costul ridicat de sărbători.
Fii creativ. Sunt încă în căutarea pentru mai multe modalități de a salva.
Cum de a trăi foarte punct de vedere economic, cum să trăiască și să se pregătească punct de vedere economic pentru o familie, îmi place pentru a economisi bani pentru a trăi foarte punct de vedere economic, cum să trăiască modest și frugal.