15 moduri de a petrece în mod util pauza de 5 minute

Va oferim o alternativa - 15 moduri de a petrece o pauză de 5 minute este foarte productiv.

1. Lucrările la BucketList'om

BucketList - aceasta este o listă a ceea ce aveți nevoie pentru a reuși în viață (amintiți-vă filmul „The Bucket List“?). Elaborarea unui astfel de listă nu este doar distractiv (în cazul în care ultima dată când ați întrebat „Ce vreau?“), Dar, de asemenea, util, pentru că visele tind să se transforme în planuri.

2. Ascultați muzica preferată

«Să fie», «Ce Minunata lume» sau «Aceasta este Iubire» - Ai un cântec preferat? Ascultați-i, data viitoare va merge în lift (căști vor salva pe alții de șoc cultural). Aceste 3-5 minute vă va da o sarcină pozitivă în orele următoare.

3. Uita-te la fotografiile preferate

Un alt mod de a încărca bateria internă bună - uite prin fotografiile tale preferate. Iată fiul uns terci, și aici ești cu un prieten la patinoar. Fotografii - sunt amintiri, ne duce înapoi la cele mai bune momente de viață și de inspirație pentru noi realizări.

6. Scrie SMSki

mesaje text scurt a la „Alo? Cum te simți? „- aproape vulgar astăzi. Probabil pentru că acestea sunt de multe ori scrise de oameni care dau de fapt doi bani pe tine și poziția afacerea ta. Dar luați și să scrie o persoană foarte aproape - un prieten, soț sau mamă. Le doresc o zi bună și spune-mi cât de mult le place.

7. Scrieți scrisori

La institutul un prieten câteva zile de naștere și probabil uitați să-l felicit, filate într-un caz? Scrie o scrisoare de felicitare, în timp ce se deplasează încet la casierul într-un hypermarket (cele mai multe servicii de e-mail vă permit să scrie „Scrisori to the Future“). Un cuplu de fraze, cinci minute, iar persoana ar fi frumos.

8. Păstrați un jurnal

9. Warm up

Drept înapoi, să ia o respirație profundă, mișcări circulare ale capului - o pauză de cinci minute o mare scuză pentru a întinde corpul osificat al computerului.

10. tren

11. Aveți grijă de vizibilitate

12. Planul

Examinați calendarul de lucru, de a crea un todo-listă. Poate că vă va ajuta să sculpta chiar și un pic de timp liber (de exemplu, dacă grupul unele afaceri sau de întâlnire).

13. Păstrați o listă todo-personale

Suntem scrupuloși în materie de lucrători, dar nu personal. De aceea, este important să TODO lista, care vor fi colectate sarcini care vizează dezvoltarea personală ( „pentru a citi Marquez“, „se alăture piscina,“ etc.). O excursie la metrou - o mare de timp pentru a compila o astfel de listă.

14. Fotografie

15. tragerea la sorți

Chiar dacă nu știi cum. Doar ia un notebook, un stilou și lăsați imaginația rula sălbatice. Desen - unul dintre secretele creative ale lui Leonardo da Vinci. Un mare artist și un om de știință astfel să dezvolte imaginația lor.

Și ceea ce faci, nu fi plictisit în timpul pauzelor scurte?

de multe ori am citit undeva că a păstrat lizibilitatea sau pentru a vedea înregistrările Wunderlist - care nu sunt întotdeauna sub formă de Todo coli - dar cu toate acestea :)

Asta e despre modul în ochi, da, este necesar să se acorde o atenție

Și îmi place opțiunea „reflectă pe cei dragi“: pentru a arunca sms, face un apel și auzi o voce de data asta. Și un alt punct - solicită să-i avertizeze și să spună că atunci ocupat și nu poate răspunde. Și puteți utiliza, de asemenea, YouTube și viziona videoclipurile de formare.

Am timp liber la locul de muncă îmi place să se uite pe fereastră, mutați într-un loc opinii inaccesibile face exerciții sau a muta cu un coleg la o ceașcă de cacao. anterior am citit cărți sau a ieșit în stradă un pic pentru a merge

articole similare