15 lucruri interesante despre burete bob

După cum știm cu toții, pants bob burete pătrat - desen animat hilar despre un burete populează fundul oceanului. Mai ales cred că toate familiarizați cu celebrul căpitan al frazei: „Cel care trăiește pe fundul oceanului pants bob burete pătrat?“. Am văzut întotdeauna modul în care oamenii au fost împărțiți în două grupuri diferite, cu mai multe puncte de vedere cu privire la acest desen animat. Cine ar fi crezut că a fost desen animat destul de hilar, care poate fi văzut pentru a seta starea de spirit, și cineva a susținut în repetate rânduri că desen animat care învață copiii nu ceea ce avem nevoie. Răsfoind reviste, am găsit câteva lucruri interesante despre Sponge Bob și prietenii săi.

Gubku Bob a venit cu scenaristul și producătorul Stephen Hillenburg, fost biolog marin. Inițial, eroul a trebuit să cheme burete băiat, dar când au aflat că numele este deja utilizat pentru un detergent, acesta a decis să redenumească Bob SpongeBob.

5. Sponge Bob este pe Facebook și Twitter. Prietenul lui Patrick are, de asemenea, o pagină de pe aceste resurse.

6. SpongeBob este difuzat în 171 de țări în 36 de limbi.

7. O treime din publicul „burete Bob“ sunt adulți. În Japonia, cea mai mare parte a fanilor seriei - o femeie.

8. Heroes "Sponge Bob", menționate într-o astfel de serie TV ca "The Simpsons", "South Park", "Beverly Hills 90210" și altele.

10. SpongeBob - AMBIDEXTRIE, și anume este la fel de bună comanda atât a dreapta și mâna stângă.

12. Într-o ediție specială a jocului „Monopoly“, bazat pe seria ca imobiliare standuri de laborator Planctonul, anșoa autobuz, etc.

13. Metallica a lansat un tricou cu o imagine de desene animate de ei înșiși în compania Sponge Bob si Patrick.

15. La un moment dat, Bob Spungen păpuși au fost de vânzare ca pâinea caldă: o săptămână de la rafturi au luat pe 75.000 de bucăți!

articole similare