15 celebrități care nu ne-ar fi ghicit că ei erau prieteni din copilărie
Reține
15 celebrități care nu ne-ar fi ghicit că ei erau prieteni din copilărie
Amintiți-vă prietenii mei de la școală? Ei știu multe despre tine si pot spune toate secretele copiilor dvs. ... care, cu toate acestea, nimeni nu este deosebit de interesant, chiar tu însuți. Nu numai dacă ești Kevin Speysi, desigur. Sau cel Dzhonni Depp la. Va oferim o selecție de celebrități, care se cunoșteau de mult înainte de a deveni renume mondial. Ei au ceva să-și amintească!
Chance rapper-ul și președintele Obama
Ați citit bine, bine. Atunci când un nativ din Chicago, rapper-ul Chance a văzut de multe ori viitorul șef. „Este pur și simplu face muzica uimitoare" a spus Obama,“L-am cunoscut când avea 8 ani, și am fost foarte apropiați prieteni familii pentru o vreme."
Chance - fiul lui Ken Williams, Bennett, azi este - șef adjunct al personalului primarului din Chicago, și a fost anterior gos.upravlyayuschim apoi puțin cunoscut senator din Illinois, numit Barack Obama. Comandantul șef nu a ascuns dragostea lui pentru hip-hop și rap. (Pentru referință: Chance rapper-ul (numele real Chanselor Bennett) - rapper american, cântăreț și actor El are 6 Mixtapes și un studio album, lansat in colaborare cu Experimentul social.).
Dzhon Hemm și Ellie Kemper
13. Brad Pitt și Kristina Epplgeyt
Christina si Brad au fost mult timp familiarizați cu, stau în aceeași companie, dar o zi a decis, după cum a reamintit Applegate, „să treacă frontiera și începe întâlnire.“ La acea vreme, era deja stea destul de ușor de recunoscut din seria „căsătorit ... cu copii“ (în versiunea rusă - „Happy Together“), iar Brad era încă doar un tânăr de treabă. Curând, a devenit clar că Pitt tratate idila lor este mult mai gravă decât în vârstă de 18 de ani, Chris. Peste tot, ca un film prost - la o petrecere cu ocazia Premiilor MTV Christina a mers cu altcineva, lăsând săraci lucru Brad.
Jada Pinkett Smith și Tupac Shakur
Mik Foli și Kevin Dzheyms
Wes Anderson si Owen Wilson
Amintiți-vă de film minunat "The Royal Tenenbaums", "The Darjeeling Limited", "Moonrise Kingdom" și "Hotelul" Grand Budapest? " Au luat un regizor genial West Anderson. El își amintește despre cunoștință lui cu Owen Wilson: „Când ne-am întâlnit cu Wilson, am studiat literatura și el - engleză. Am început să scrie împreună. Am fost întotdeauna o să fie un regizor, dar nu pot spune că Owen a vrut odată să fie un actor. El întotdeauna se închipuia un scriitor. Și, la naiba, el este un scriitor foarte bun. "
S-ar putea spune că Wilson apare în cele mai multe dintre filmele sale. Dar acest lucru nu este cazul. El este în toate filmele lui Anderson. Ei bine, poate, dar „Kingdom“ și „Rushmore“, dar Wilson a scris scenariul ultimei, astfel încât nu contează. Aceștia doi sunt prieteni de la colegiu și să aibă niciodată în afară - mai mult de 20 de ani.
9. Dzhessi Dzhey și Adele
Zach Braff și Lorin Hill
Un alt exemplu de prietenie, care a apărut în școală. Lorin - cântăreț american și câștigător a opt premii Grammy, timp de mai mulți ani este cel mai bun prieten al stelelor „Clinica“ seria Braff. Lorin a participat chiar și o dată o sărbătoare de familie de Bar Mitzvah Braff. Ei sunt foarte aproape, dar motivul pentru zvonurile unei posibile poveste de dragoste nu a fost niciodată dat. Frecați și Lauren a studiat împreună în liceu. Acesta este același liceu, în cazul în care în vârstă de 15 ani Prasit Michelle a decis să organizeze un trio de hip-hop cu Hill și vărul său Wyclef Jean (Wyclef Jean). Deci, se dovedește că Braff a mers la liceu cu două treimi din Fugees de grup.
Dzhon Hemm și Zach Galifianakis
Albert Gor Tommi Li Dzhons
Înainte de a voi doi din Ivy League. Gore și Jones sa întâlnit boboci la Harvard, și a trăit peste sala unul de altul într-un dormitor. Derulare rapidă înainte câțiva ani, iar acum sunt full-seniori vecini, dar chiar și împreună au fost în grupul de colegiu-țară! Ceea ce face această poveste și mai interesantă: ei au învățat, de asemenea, cu Eric Segal, un scriitor celebru și scenarist, care pretinde că l-au inspirat să creeze un personaj cu numele de Oliver, în filmul său (! Lovit 1970) „Love Story“ care a fost, de asemenea, primul film, Tommy Lee Jones.
Jay Z, Busta Rhymes, DMX # 038; The Notorious B.I.G.
Cele patru mari nume într-un anumit gen de muzica, totul a mers la școală împreună. Ei bine, pentru această școală? Intr-adevar, Notar Big, Jay-Z, DMX si Busta a terminat aceeași școală, în centrul Brooklyn, New York. Biggie, de altfel, foarte bine studiat (la nivelul «A») și chiar a vrut să fie un dentist sau un designer. În timp ce studia la Brooklyn George Westinghouse Profesional # 038; Colegiul Tehnic, Basta a mers o dată pe coridoare, împreună cu prietenii. „Jay-Z a fost deja student, și am făcut-o. Biggie nu a scris încă nimic, el doar atârnat. Jay, care a jucat în acel moment în cadrul echipajului original, a auzit că unii sunt noi încercări de a rap teritoriul său. Ca urmare, ea a mers pe jos pe coridoarele transformat într-o luptă improvizată. Dar am fost bine făcut și a făcut Jay. O poveste l-au sprijinit. "
Nicole Kidman și Naomi Watts
Australiană Nicole și Naomi sunt frumoase, talentat și total inseparabile. Watts și Kidman sa întâlnit la un spectacol la Phillip Street Theatre din Sydney, iar de atunci vorbesc ca cei mai buni prieteni. Împreună au jucat într-un film, acordat reciproc pe diferite spectacole, și, desigur, a făcut clar - nu au nevoie de o a treia sursă. Watts spune că au același succes poate fi fie „du-te la petreceri opulente, sau stai acasă și prin chat.“
John Krasinski # 038; BJ Novak
Leonardo DiCaprio si Tobi Maguayr
Killer Whale și Kevin Speysi
Spacey si Kilmer au fost colegi de clasă în liceu în Chatsvortskoy Chatsvortse (Los Angeles, California). După liceu, Spacey a încercat mâna la genul de stand-up comedy în alee de bowling locală, în timp ce Kilmer nu l-au convins să-l și tresar se alăture în școală Dzhulliar din New York. Și Spacey ajuns la această școală de prestigiu - cam în același timp, atunci când a terminat Kilmer. În continuare, povestea devine mai controversată. Aparent Spacey Kilmer chemat pe tatăl său și a cerut un împrumut mic de $ 18.000 plătească pentru semestrul. Crezând că vorbește cu unul dintre cei mai buni prieteni ai fiului său, dl Killer ia împrumutat bani. Dar faptul că Spacey a avut niciodată absolvit această școală, și în conformitate cu Val Kilmer, viitoarea vedeta din „American Beauty“, știa că umchitsya departe cu mult înainte se va emite un cec. Susținătorii Spacey recunosc - da, împrumutul a fost, dar într-o cantitate mult mai mică, și a fost rambursat integral (cu dobândă). Inutil să mai spunem, aceste diferențe în citirile oarecum răcite de prietenie de lungă durată.