Winnie nu a fost atât de simplu, și printre rumegusul în capul lui roiau gânduri ale filozofului, care ne poate spune ceva despre viata.
Winnie nu a fost atât de simplu, și printre rumegusul în capul lui roiau gânduri ale filozofului, care ne poate spune ceva despre viata.
Christopher Robin și Winnie-the-Pooh- Ce zi e azi? - a întrebat Pooh. - Azi - Purceluș răspuns. - Ziua mea preferată - a spus Pooh.
Acestea sunt lucruri care mă diferențiază de alții, și sunt acele lucruri care mă fac cine sunt.
- Ce ai vrea să faci? - a întrebat Pooh. - Nimic, - a spus Christopher Robin. - Și cum o faci? - a spus Pooh după o reflecție foarte lung. - Ei bine, întreb eu, de exemplu, doar atunci când ai de gând să o faci, „Ce ai de gând să faci, Christopher Robin?“ Și tu spui, „Oh, nimic,“ - și apoi du-te și fă.
Purcel un mod puțin în urmă și a luat la Pooh din spate. - Jos! - șopti el. - Ce, Piglet? - Nimic, - a spus el purcel și Pooh agăța de picior. - Am vrut doar să fie mai aproape de tine.
Cât de norocos am fost să am ceva, motiv pentru care despărțiri sunt atât de dificil.
Dacă vei trăi o sută de ani, aș dori să trăiesc un minus de o sută, astfel încât nu am să trăiesc fără tine.
Ești curajos decât se credea anterior. Mai puternică decât te uiți. Și mai inteligent decât crezi.
... dar mult mai interesant pentru a ajunge pe șina de jos, îndoiți scăzută și privi în jos la râu, încet alunecă departe.
Nu poți sta în colțul pădurii lui tot timpul și așteptați ceilalți să vină la tine. Uneori este necesar și să meargă la ei.
Vom fi mereu prieteni.
Weeds - este, de asemenea, florile de îndată ce ajunge să știe.
Uneori se întâmplă ca lucrurile foarte mici, să ia o mulțime de spațiu în inima mea.
Oamenii spun nimic nu este imposibil, dar nu fac nimic în fiecare zi.
La mulți ani, Pooh!