Stefani Bak (Stephanie Buck)
A se vedea, de asemenea: Ce se află de multe ori utilizatorii de Internet în rețelele sociale
1. Nu puteți încărca dovezi ale activităților dumneavoastră ilegale
2. Nu pot otrăvi alte
Pana in prezent, agresiunea - aceasta este cea mai gravă problemă în școli. Maltratarea și cuvinte dure pot duce la violență, suicid, depresie și discriminare în mediul studențesc.
De asemenea, pe tema: Echipa olimpică suedeză a eliminat jucător pentru tweet rasiste
Conceptul de hărțuire poate fi aplicată nu numai la relația dintre studenți. Studenții care sunt nepoliticos să spună despre profesorii lor (sau le publica fotografii indecente) sunt, de asemenea, la mare risc. În final, profesorii tăi au, de asemenea, dreptul de a nu dezvălui detalii ale vieții private și respectul pentru ea.
A se vedea, de asemenea: record în „Twitter“ a lipsit locurile de atleții greci în echipa olimpică
Ar trebui să fie, de asemenea, atent, posturi de publicare pe școală sau profesorii care par inofensive - nu se știe niciodată ale căror sentimente ar putea fi lovite accidental. Dan Farkas (Dan Farkas), lector pentru afaceri strategice de la Universitatea din Ohio, citează exemplul unui scenariu de evenimente din propria sa viață. „Într-o zi am anulat clase, si cativa dintre elevii mei au scris despre ea în Tweeter Solicitarea, in timp ce exprima bucuria nedisimulată - spune on.- Dar ei nu știu că am anulat clase pentru că soția mea a venit la departamentul de urgenta. Mai am tot interiorul fierbe când mă gândesc la asta ".
De asemenea, pe tema: Arabia Saudită - moartea unui tweet?
5. Nu puteți publica informații confidențiale
6. Este imposibil de a scrie în detaliu cu privire la locul lui
7. Nu poți minți, ieftin și plagiază
Imaginați-vă: vă convinge profesorul dumneavoastră să amâne data de munca, desigur, pentru că aveți nevoie pentru a vizita bunicii sale „aflate în dificultate“. In schimb, vizita la bunica, te duci la concert Foo Fighters - vă schimbați starea pe Facebook, scriind despre concertul pe Foursquare și să încarci fotografii de la concertul de pe Instagram. Nu fi surprins dacă te duci înapoi și de a găsi un mare F grăsime pentru cursul de schimb.
8. Nu poate amenința violența
9. Este imposibil de ignorat carta sa a instituției de învățământ
A se vedea, de asemenea: Poate ai concediat pentru ceea ce scrie în Facebook?
10. Este imposibil de a publica dovezi ale lipsei lor de profesionalism
„Când am început să caute de lucru, am fost eliminat din profilul meu toate fotografiile suspecte făcute în timpul colegiu, - spune Christine Borkowski, Universitatea James Medisona.- absolvent recent am eliminat toate fotografiile suspecte că am fost doar posibilitatea de a găsi profilul pe Facebook. Acest lucru poate părea redundant, dar există o opțiune pe Facebook, care permite să încărcați orice fotografie. " Astfel, ea a fost capabil de a salva pe computer toate imaginile șterse din profil.
„Când privesc un potențial angajat, am să acorde întotdeauna o atenție aproape de acele locuri din profilul Facebook, sunt disponibile tuturor, - a declarat vice-președinte al Ce urmează Marketing Ryan Kohn (Ryan Cohn) .- Au existat două cazuri în practica mea, atunci când am refuzat angajarea doi absolvenți de facultate, pentru că a fost demonstrat imaginea de bază a armei lor profile. Ambele posedă abilitățile și experiența necesare, iar dacă nu pentru aceste imagini, le-aș invita la un interviu. "
Citește și: Ce adolescenti pe Internet?
11. Nu trebuie să se bazeze pe setările de confidențialitate
12. Este imposibil să se stabilească informațiile într-o stare de excitare emoțională
Aboneaza-te la canalul nostru de telegrame!
În fiecare zi, seara va veni la o selecție a celor mai izbitoare și interesante transferuri de la New York Times pe zi.
Localizați contactele @inosmichannel și adăugați-l la contactele sale, sau,
pre-registru, du-te la pagina canalului.
Nu puteți publica dovezi ale lipsei lor de profesionalism
Aceasta este exact despre gopotozitsionerov nostru. Din moment ce tot ceea ce onipishut, pot fi atribuite numai fie o profundă sau o imbecilitate congenitală sau toate dintre ele, Doamne, „studenții americani“
Îmi pare rău, e pentru unii elevi spun?
Există instituții pentru retardat mintal? Văd că tineretul curent degradat semnificativ (deși în trecut a fost o tendință de „poumnenie“ noi generații în raport cu cele vechi), dar nu în aceeași măsură în care aceste lucruri trebuie să se explice?
Mister.
Studentul numit Alexander Song (Alexander Song) a scris pe site-ul Reddit cu privire la intențiile lor .ubit destui oameni care a ajuns în știri naționale .. Poliția a găsit pe tânăr și l-au arestat chiar în sala de clasă.
Iar tipul care-i toate aceleași =) a făcut.
Mă întreb ce el sa confruntat și cum a servit pentru viață pentru uciderea în masă a potențialelor victime.
Așa cum spune. și acești oameni ne învață să scobi în nas =)
Apropo, în conformitate cu această logică, opoziția noastră, vorbind despre revoluție sângeroasă ar trebui să fie împușcat pe pătrat roșu pentru crime împotriva umanității, genocid, grupuri etnice mici, iar unitatea de masă revolte
Dezvăluie întregul fir (2 mesaje dintr-un fir)
O parte din opoziția românească, a scris despre intenția personală de a ucide oameni. Sau te cutremură fapte?
Cât de mulți dintre opoziția românească, a scris despre dorința personală de a ucide oameni?
Pe săpun Rambler și 90% din astfel de
.
Și cum libertăți, aceeași oprimarea a libertăților, a democrației în cazul în care absolut democratice? Și dacă eu sunt persoana Vreau sa dau o fata, eu, de asemenea, va afecta poliția?
Noi și a treia dintre acestea nu intră sub incidența interdicției, dar încă Occidentul crede că suntem o țară sub jugul dictaturii. Regimul și piulițele sunt strânse pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi rupt fire!
Dezvăluie întregul fir (1 mesaje dintr-un fir)
Regimul și piulițele sunt strânse pentru o lungă perioadă de timp pentru a fi rupt fire!
Există o tăiere gratuit chiar de zece ani :)
A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou mai târziu.
instrucțiuni de recuperare a parolei trimise la
Bine ai venit.
Bine ai venit.
Ștergeți profilul Sunteți sigur că doriți să ștergeți profilul?
Faptul că utilizatorul se conectează pe site-urile RIA Novosti, este de acord cu aceste reguli.
Utilizatorul este obligat să nu încalce legislația în vigoare în România.
Utilizatorul este obligat să fie respectuos altor Commenters, cititori și persoane fizice care se face referire în materialele.