Existența străinilor, încă nu a fost dovedit, cu toate acestea, imaginile lor, sunt utilizate pe scară largă în tot felul de jocuri, si peste si peste din nou, inventat altele noi.
1) Alfa - caracterul basm, vă aduce în joc; 40 puncte bonus.
2) străin - caracterul basm, vă aduce în joc; 80 de puncte bonus.
3) Veselcha - acest personaj basm, vă aduce în joc; 120 puncte bonus.
4) Superman - caracterul basm, vă aduce în joc - 160 de puncte bonus.
5) Șobolanii - caracterul basm, vă aduce în joc - 200 de puncte bonus.
6) Descriere - acest basm caracter poveste, vă aduce în joc - 240 de puncte bonus.
1.Alf - pentru un astfel de străin celebru din filmul număram spre joc - 40 de puncte bonus.
2.Chuzhoy - pentru un astfel de străin celebru din filmul număram spre joc - 80 de puncte bonus.
3.Veselchak - pentru un astfel de străin celebru din filmul număram spre joc - 120 de puncte bonus.
4.Supermen - pentru un astfel de străin celebru din filmul număram spre joc - 160 de puncte bonus.
5.Krys - pentru un astfel de extraterestru celebru din filmul număram spre joc - 200 de puncte bonus.
6.Yoda - pentru un astfel de străin celebru din filmul număram spre joc - 240 de puncte bonus.
Eu nu sunt un fan al filmelor astfel de direcție, astfel încât într-adevăr nu-mi amintesc protagoniștii lor. Ca o regulă, syuzheny contrived, cu o singură față, eu doar nu par a fi interesant. Dar sunt mulți oameni care sunt fericiti sa ma uit la filme despre extratereștri și cunosc personajele. Am fost mai mult ca filmele făcute pe tema science fiction cu eroi pământești pe lucrările lui fantastastov celebre, cum ar fi „Solaris“, „Stalker“, etc.
Răspunsurile corecte la întrebarea de joc interactiv „unu la o sută“:
Alpha - primul răspuns primește 40 de puncte.
Alien - al doilea răspuns câștigă 80 de puncte.
Merry - al treilea răspuns ar fi de 120 de puncte.
Superman - al patrulea răspuns se acordă 160 de puncte.
Șobolanii - al cincilea răspuns zaimeet 200 de puncte.
Yoda - al șaselea răspuns demn de 240 de puncte.
Deci, se dovedește că numele de science fiction blockbuster ale personajelor pe care le cunoaștem mai mult decât numele eroilor în timp real nostru. Și nu contează polaritatea acestor caractere. Unele dintre populare toamna si personaje pozitive, și antipozii lor. Câștigătorii din jocurile de evaluare ale acestora au fost în urma?