10 pentru celebrități Animale de companie - fotografie

Animalele sunt norocos! Ele nu acționează neapărat în filme sau pe scenă să cânte, pentru a deveni o celebritate - doar suficient pentru a ajunge acolo în mâini bune. Vrei să vezi asta?

Acum, actrita Yorkshire Terrier-ul numit Whiz (Whiz), care Portman poate fi adesea văzută la o plimbare. Apropo, Weese, împreună cu amanta a fost într-un talk show amuzant cu starul filmului "The Hangover", Zach Galifianakis.

Karl Lagerfeld și Shupett
„Ma ajutat pentru a obține o mai bună. În ea există ceva foarte emoționant, chiar dacă ea a fost foarte răsfățat „- atât de mare și teribil Kaiser Karl vorbește despre pisica lui favorit Shupett (Choupette). Numele său în limba franceză înseamnă „scumpo“, care corespunde pe deplin modul de viață: eliminarea Shupett două asistente medicale, aeronave private, 33.000 de fani pe Twitter și dragoste fără margini a lui Karl Lagerfeld. Ochii ei cerul albastru împodobesc reviste de modă, în plus, o pisică inspirat proiectantul pentru a crea o colecție de accesorii.

Putin și primul câine al țării
Desigur, nu putem spune despre „primul câine din România“, și anume: câine ciobănesc bulgar Buffy, câinele labrador negru Koni și unul dintre cele mai vechi rase domesticite Akita Inu pe Yume porecla.

Toate cele trei câini Vladimiru Putinu prezentat ca un cadou. Cea mai veche și mai faimos este vechi de 12 ani Labrador Koni, care a devenit draga de scară națională. El a pus chiar și un monument în București. El participă la numeroase întâlniri ale președintelui și este adesea cauza curiozităților amuzante. Potrivit lui Putin, alimente Kony favorit - terci cu carne.

Bredli Kuper și Charlotte
Mult Lyubov Bredli Kupera Sharlotta - nu next top model, iar jumătate de rasa chow-chow si Labrador Retriever. Atunci când apare o femeie în casa actorului, el avertizează: „Să-l iubești câinele meu.“ Cu toate acestea, de dragul lui Bradley poate merge la un astfel de sacrificiu mic.

Dryu Berrimor și prietenii ei
Este cunoscut faptul că un câine - cei mai buni susținători ai stăpânilor lor. Acest lucru este confirmat pe deplin pentru animale de companie Dryu Berrimor, labrador numit Flossie, care a salvat o dată pe amanta lui în timpul unui incendiu. Auzind un latrat puternic, Drew trezit în timp și a reușit să curgă afară din casă. La scurt timp după moartea unui curajos Flossi Dryu a deschis un nou animal de companie - un corcitură Douglas, care a salvat de la eutanasiere. Actrita descrie taxa de ei ca fiind „cel mai bun poponarul puțin în lume“, „izbitoare cu părul roșu și plin de viață.“

Keti Perri și Kitty Pourrat
S-ar putea aminti cântecul scandaloasă Keti Perri am sărutat o fată. Stiati ca in videoclipul ei muzica împușcat pisica ei de companie pe nume Kitty Pourrat? Cantareata ia adesea draga mea cu el in turneu, poate pentru că ea mascota lor consideră. Cântăreața recunoaște că dragostea de pisici a venit dintr-o dată: „Ca un copil am urât aceste animale. Am avut doar câini și pisici, nu am înțeles și nu-i plăcea. Dar apoi am apărut brusc Kitty, care ma învățat răbdare. Aceste creaturi nu este ușor de înțeles, așa cum am în sine. , Ar trebui să fie cum să încercați să obțineți locația mea. - Sunt aici ca o pisică " A fost inspirat de amanta lui Kitty pentru a crea primul parfum numit Purr. fan cunoscute de tinute scandaloase si coafuri Katie pune experimente de moda si pisica lui. Recent, cantareata a postat pe contul său microblogul: „Oh, nu, pisicuta mea săracă, ce am făcut?“, Care a fost însoțită de o imagine animal cu o tunsoare proaspătă. Acum, Kitty Pourrat fi numit pisica cel mai dramatic tunsă.

Obama Familiei și Bo
Porecla oficial „Statele Unite ale Americii primul câine“ - New Nadezhda Amigo, dar câinele proprietarii pur și simplu numit Bo (în onoarea cântărețului Bo Diddley). Este membru aproximativ patru picioare al familiei președintelui american - portughez câine de apă. Aceasta rasa este foarte rara si este ales întâmplător: alergie una dintre fiicele lui Obama a scăzut în mod semnificativ gama de căutare pentru animale de companie. Apropo, fiind un câine de apă, Bo nu știu cum să înoate. Prin cotele, puteți adăuga și roșii dragoste. Cel mai recent, Bo a apărut prietena pe nume Sonny, ceea ce înseamnă „Sun“.

Orlando Bloom și Sa'di
Prietena lui coada Saidy, găsit actorul în Maroc în timpul filmărilor filmului „Kingdom of Heaven“. Această poveste incredibilă spune că a observat mai întâi catelusul de pe piață, dar pentru o lungă perioadă de timp nu a îndrăznit să ridice câinele de pe stradă. inima lui Bloom tremura doar două săptămâni mai târziu, când a văzut prietenul din nou cu patru picioare, care a fost așezat într-o cutie de carton murdar și a încercat să mănânce deșeuri cămilă. Și să Orlando a avut o mulțime de probleme cu documente și vaccinări, ci ca o recompensă a primit un prieten devotat, care este întotdeauna fericit să însoțească gazdă pe platourile de filmare, într-o cafenea, mersul pe jos și chiar și la concerte.