10 cele mai frumoase locuri am fost -

După post despre cele 10 locuri mai oribile a decis să vadă și în care locuri frumoase am fost. Și am dat seama că, dacă ați avut un timp oribil de a gândi și de a atrage ceva chiar urechile, din lipsa de frumusețe nu a fost! La fel ca toate locurile frumoase pentru a alege doar 10?

Dar, cel mai important, cu mare regret să recunosc - am fost niciodată în Kamceatka. Cred că cele mai bune locuri de pe pământ Kamchatka nu este, dar am făcut-o să nu finisare. Ai fost acolo? Este ceva mai frumos în Kamchatka?

Să începem! Locuri pentru a merge la întâmplare, nu evaluat)

Intrarea în parc cu mașina costă 30 de dolari. Puteți aduce o masă de picnic și chiar carne: chiar în parc pentru $ 7 vă puteți cumpăra mini-gratar si prajiti fripturile pe ea. Ea are toate infrastructura necesară: parcare, navigare clară, toalete bune, picnic si foc de tabara si fântâni cu apă potabilă. Înapoi în parc sunt multe trasee diferite de mers pe jos: sunt pavate și adaptate pentru persoanele cu handicap fizic, și sunt destul de sălbatic. Trasee sălbatice sunt, de obicei, cele mai pustii.

Baikal este cel mai vopsea în timpul iernii!

Până la sfârșitul iernii gheata de pe lacul Baikal ajunge la o grosime de 1-2 metri. Atunci când un ger greu, a crăpat, și este însoțit de un tunet hohote asemănătoare. Din cauza fisurilor de pește în lac nu moare din cauza lipsei de oxigen. Dintr-o lipsă de ea, de asemenea, nu suferă de lumină, pentru că gheața de pe lacul Baikal clar și bine lasă razele soarelui.

Victoria - o cascadă foarte largă, el a întins pe 1.800 de metri. Și înălțimea sa este de la 80 până la 108 de metri. Ceață care este generat de apa care cade de la înălțime, vizibilă la o distanță de 50 de kilometri.

San Francisco - orașul meu preferat din Statele Unite ale Americii. Aici puteți merge pe acest tramvai istoric sau prin cablu, uita-te la leii de mare, de mers pe jos de-a lungul „cea mai lichidare stradă din lume“, du-te la District Mission - o galerie de artă de stradă în aer liber și multe altele.

În plus, orașul - un adevărat paradis pentru programatori. Aici sunt birourile renumite IT-companii, aici se nasc și mor sute de start-up-aici sunt concentrate cele mai strălucite minți din lume de azi care decid ce fel de lume te vii mâine.

Cu toate acestea, orasul este renumit pentru faimosul vin de port. Deci, acesta poate fi numit doar vin, cultivate în podgoriile din vale Douro și învechit în condiții speciale în Porto. Aici ruleaza un institut de cercetare de port, în cazul în care vom studia diverse proprietăți ale acestui vin.

In Londra, trebuie să vizitați Brick Lane. Prima jumătate a străzii - este nonconformiști, magazine de designer și arta stradală. Cealaltă jumătate - este diferit arab și indian eatery, birouri de transfer de bani, moschee, etc.

O galerie de artă, cafenele, o bună artă de stradă, o piață mare în cazul în care puteți cumpăra totul - de la alimente la haine și bijuterii. În cazul în care vă petreceți timpul un număr mare de migranți din diferite țări și multe culturi au amestecat aici. Acum, nu este nimic de culoare nouă, tradiție sau costum național. Datorită acestei multiculturalismului în oraș a devenit mai puțin infracțiunile motivate de ură xenofobe și mai puțin.

Salar de Uyuni - un lac de sare sfarogit la o altitudine de 3650 de metri deasupra nivelului mării. Partea interioară este acoperită cu un strat de sare în timpul sezonului ploios salină de 2-8 m grosime. Acoperite cu un strat subțire de apă și se transformă în cea mai mare oglindă din lume. O soluție salină estimată Uyuni cuprinde o alimentare de 10 miliarde de tone de săruri care produce anual mai puțin de 25 mii. Tone.

Prin dezvoltarea turismului în Salar de Uyuni, localnicii au început să construiască hoteluri de blocuri de sare, în cazul în care puteți rămâne pentru noapte. Este demn de remarcat faptul că patul de blocuri de sare sunt foarte bine dețin căldură, iar noaptea sunt foarte fierbinți. De sare construi totul - scaune, mese, paturi, pereți și pardoseli.

Orașul nu reprezintă nimic interesant, dar uita-te la parcul național este în valoare de ea. Și este de dorit, dintr-un elicopter.

Islanda frumos, în general, toate! Fiecare colț al țării - aceasta este o carte fantastica. Aici, la fiecare pas atracțiile naturale: cratere, cascade, rezervații naturale și parcuri naționale, ghețari și așa mai departe. dar încă mai am unde am vazut cascada pista de beton pavate sau a construit o platformă de vizionare. Nu există corturi și tarabe cu suveniruri, cu hot dog. Maximul pe care oamenii își pot permite, este de câteva plăci din lemn și frânghie care inconjoara pista. Dacă mâine oamenii vor merge de aici, un an, nu va fi nimic pentru a reaminti prezenței umane din trecut aici. Și, desigur, nimeni aici nu ia bani pentru oportunitatea de a se bucura de natură.

Prima impresie Islanda - Nu e nimeni aici. Pe străzi nu există mașini, drumurile sunt aproape nici trotuare, umbla pe ele nu este pietonii. În magazine nu există cumpărători, magazine, de asemenea, există puține ei înșiși. Benzinării, de asemenea, nu a reușit să îndeplinească un om aici auto - introduceți cardul și de alimentare cu combustibil.

Punct de reper făcut de intervenție foarte delicat în natură este minimă. Si cel mai important - în Noua Zeelandă nu există nici vanzatori de suveniruri la fiecare pas. Nu, nu vparivaet, nimeni nu te arunca pentru bani, nimeni nu încearcă să inducă în eroare, nimeni nu va lua de la tine bani pentru intrarea sau staționarea în apropierea atracțiilor turistice (excepție - parcuri particulare). Aceasta este o emoție incredibil când vă puteți relaxa și bucura de natura.

Totuși am vrut să adăugați la rating Yemen, dar, din păcate, există acum război. Înainte de război, a fost o țară uimitoare. frumusete incredibil!

10 locuri cele mai oribile am fost

10 dintre cele mai cunoscute imagini ale mine

În cazul în care pentru a merge? 10 cele mai bune locuri de pe Pământ

Eu visez să merg la Islanda, cu toate că orice student de pe această planetă știe că cel mai bun loc este St. Petersburg, dar în Porto devine prea clar în curând că acest lucru este ceea ce avem nevoie - un oraș frumos, + ocean, fructe de mare, în cele din urmă un vin de port reală, fructe și legume (produse alimentare, care este în valoare de un penny), plus vara au avut loc continuarea Barcelona Primavera cu o gama excelenta de contra - uneori izbitoare sărăcie / cerșetori și overindulgence populației, prin urmare, de port și iarbă.