Afișul filmului "The Great Gatsby"
# 1 Daisy a reușit să salveze destul de o reputație impecabilă. Poate pentru că ea nu bea. Se pare mare - să fim treji atunci când toată lumea în jurul valorii de beat. Nu a spus prea mult, și cel mai important, dacă ceva place permite, vă gestionați pentru a alege un moment în care nimeni nu observă nimic sau nimeni nu îi pasă.
# 2 În viața noastră pentru femei cel mai bine - să fie destul de prost.
# 3 Necinstea într-o femeie - a cărei lipsă nu are condamne în mod special grav.
# 4 În anii adolescenței, atunci când o persoană este deosebit de sensibile, am primit de la o dată sfatul tatălui său, mult timp scufundată în memoria mea. - Dacă doriți dintr-o dată să condamne pe cineva, - a spus el, - amintiți-vă că nu toți oamenii din lume au avantajul pe care le faci.
# 5 Gatsby crezut în lumina verde, lumina fericirea viitorului incredibil, care este eliminat în fiecare an. Să-l scape de azi, nu contează - mâine vom alerga mai repede, va deveni în continuare mâinile stretching. Și într-o bună dimineață. Așa că încercăm să mergem mai departe, lupta, insa el toate loviturile și bate bărcile noastre înapoi în trecut.
# 6 Daisy în ceva care nu a avut loc la Daisy visurilor sale - și nu a fost în ea, și extrem de forță vitală a creat imaginea. Această imagine a fost mai bună decât ei cel mai bun din lume. El a făcut-o cu adevărat pasiune a artistului, întotdeauna ceva pentru el adăugând, decorarea cu fiecare pană luminos care cade sub braț. Nu palpabil frumusețe, reală nu poate fi comparat cu faptul că el este capabil să salveze omul în adâncurile sale imaginație.
# 7 El mi-a zâmbit cu tandrețe - nu, mult mai mult decât ușor. Acest zâmbet, un plin liniștitor de putere inepuizabilă, este posibil să se îndeplinească cele patru, bine - de cinci ori în viața mea. Pentru o clipă se pare că include toată plinătatea lumea exterioară, atunci, ca și în cazul în care, în ascultare față de alegerea inevitabilă, este axat pe tine. Și tu simți că ai înțeles la fel de mult cum doriți să fie înțeles, crezut în tine, în măsura în care te crezi tu însuți, și cu siguranță veți vedea exact modul în care v-ar dori cel mai mult să apară.
# 8 Am fost de treizeci. Înainte, posac și sinistru, drumul a fost pus din nou deceniu. Treizeci și - a însemnat un deceniu de singurătate, mai puțini prieteni, burlaci, forțe mai puțin necheltuite, mai puțin păr pe cap.
# 9 Comportamentul uman se poate baza pe un sol diferit - granit sau mlaștină tare; dar la un moment dat mă face să nu pasă ce există sub sol.
# 10 Viața a se vedea cel mai bine când o observăm dintr-o singură fereastră.