9 Cele mai proeminente fuste care fac un grant într-o altă mașină

Lada Granta - o alta creatie a uzinei de automobile românești infam. Poate că n-ar fi acordat o atenție la masina, dar odată ce karakumnik mi-a trimis o fotografie a Granturile în kit de caroserie sport și apoi am înghețat. Care formează o siluetă! Masina a fost semnificativ diferită de bugetul inițial plictisitoare Lada Granta. Și apoi m-am dus în căutarea de kituri de corp mai de succes pentru subvenții. Se înțelege că umplutura nu se schimba, nu încercați, ci pentru a schimba aspectul original al mașinii și doresc să iasă în evidență o mulțime.
Pentru cei care sunt uitate dintr-o dată, iată ce un grant Lada în original.

Kit GTS pentru subvenții

Această conducere cubism și formele unghiulare. Nu sunt sigur că acest lucru este exact ceea ce trebuie să acordați.
Kit GTS pentru a acorda ridicol, în cazul în care unele hack schoolchild. Unele dintre fotografiile pe care le puteți vedea liniile de pe inconsecvențele față Grants. Și nu este clar ce este - dacă decizia designerului, felts alunecă atunci când set de fabricație. Mare decalaj este izbește bara de protecție din față a capotei și a barei de protecție andocat la optica cap colțul de jos centrale. Eu cred că acest lucru este pur și simplu inacceptabil.

Partea de jos a barei de protecție din față arată serioase, dar de tranziție toată prada poluokrugly din partea de sus a barei de protecție în jos. „fuste“ -porogi forme foarte simple, adăugați auto. formă unghiulară Dar portbagajul eleron nu se potrivește aici. Un fel de kit-ul GTS este de a crea un mod agresiv de granturi, care fripturilor și tambur străzile pe timp de noapte. Ei bine, spoilerul trebuie să se potrivească, el trebuie să fie sănătos și cel puțin să fie asociat cu o bancă pentru kindergartners. Dar nu această placă patetic.

Personal, eu sunt GTS kit pe Grant respinge. Se lasă un sentiment de incompletitudine și cruditatea imaginii. Acest lucru nu este absolut același kit pe care mi-ar pune pe Grant meu. Evaluarea mea 4/10. Pret: 12.000 ruble.

Kit STM pentru subvenții

Poate cea mai recentă versiune civilă a „subponderali“ pe Grant acest kit STM. Aici, toate succint, nu încalcă aspectul original al masinii, dar oferă o mai mare precizie Grant. Cu o caroserie STM Grant mi se pare un buget mic sedanchikom european. Polo?
Kit STM pur și simplu și ușor trage Grants aspectul original, jucându-se cu linii. Uite cât de mare cursul expus fețele cu bara de protectie fata arc care se extinde la partea de jos a masinii. Teribil chiuveta grila inferioară înlocuiește plasă neagră, care este izolat într-o secțiune comună cu față faruri pentru ceață. fuste Îngrijit și bara de protecție din spate, care nu încearcă să schimbe forma implicită a masinii, ci doar scot în evidență punctele sale forte.

Mi-a placut kit-ul STM pentru subvenții. Aceasta este o opțiune bună pentru cei care nu au nevoie de nici un sport Zakos, dar vrea sa adauge un pic de personalitate a subvențiilor lor.

Evaluarea mea 8/10. Preț: 11.000 de ruble.

Kit „Nick“ pentru subvenții

Iată un alt groază. Se pare că body kit de designer inspirat de imaginea muza lui, care sforăia în mod deschis. Doar uita-te la conectarea inferior și superior radiatorului falshreshetok. Se pare că Grant foame și gata de a suge orice persoană care devine în felul ei. Sau supt și supt? Judecând după expresia plină de compasiune a botului, care este creat de cililor pe partea din față a optica, starea de spirit în Grants „Nicky“, la fel ca asta.

Dacă am înțeles corect aerodinamica, toate fluxurile de aer, împreună cu praful și murdăria de pe drum va urca pe „fuste“ laterale și du-te la aripile din spate.
Apropo, există oa doua versiune a kit de caroserie. Nu mai puțin mizerabil.

Cu toate acestea, totul a fost făcut bine, fără greșeli majore, deoarece unele kituri de corp. Poate că esteți care apreciază imaginea Granturi „Nika“. Evaluarea mea 5/10 Pret: 8.300 ruble.

Kit "Sport" pe Grant

Un alt „rezervat“ set de tuning extern. În ciuda numelui, un „sport“ de construcții nu este aici, spre deosebire de alte fuste pentru subvenții. Nu suplimentare prize de aer sau offtakes de aer. Set similar cu STM, dar încă este marcată de agresiune (The Phantom Menace, da).

Chiar și „conul“ de pe bara de protecție din spate nu este adâncit și polosochkoj ușor separate mici, un pic ca bara de protectie francez Hatch Peugeot 308. Nimic special.

Evaluarea mea 7/10. Pret: 14.000 ruble.

kit AVR

O altă versiune a serednyachkovy Grant body kit este AVR. Aici mi-a placut bara de protecție din față, cu o consolă mică și buza netedă.

Ideea lui de o bară de protecție non-standard prăzi spate cu un găuri incredibil de sănătoase de pe laturile. Ei trebuie să elimine aerul curge sau trebuie să părăsească turbinelor cu duze și Grant ia?

Evaluarea mea 6/10. Prețul de 11.000 de ruble.

kit Sniper

Un alt simplu în aparență kit pentru un grant - l Sniper. Caracteristica cea mai distinctiv, ca multe altele, sunt bara de protecție din față, care se schimbă forma grilei radiatorului false. Din păcate, nu există nici un kit de organism similar cu un grant pentru unele AMG, dar pentru prima generație de Reno Logan destul coborî. Și dacă adăugați cililor pe optica față, acesta va fi ghicit chiar și ceva în comun cu Chevrolet Cruze. Sau mă prividilos din nou?

Evaluarea mea: 7/10. Pret: 10.000 de ruble.

Kit LSD Condor

Vreau Lexus, dar banii este suficient doar pentru un grant? Cumpara Grant și vdovesok ei body kit LSD Condor. Se pare că designerul a luat această substanță, atunci când a creat aspectul.

Îmi imaginez deja cum arată șoferul acestor subvenții - un tânăr poartă ochelari de soare cu raznosyascheysya tot judetul in muzica electronica si guma de mestecat. Poate kit LSD Condor este o încercare de a juca pe un design mai mult sau mai puțin succes Xray.
Evaluarea mea: 5/10 Preț 5.300

Kit-ul "I Robot"

O altă opțiune pentru cei cărora le place exotici. Bara de protecție față „I Robot“ Grant face o fascie fata similară Volga Siber. Trebuie să spun, manopera este foarte bun. Dar eu nu cred că acest chip este Grant.

Evaluarea mea 6/10. Preț: xs)

Pe aceasta, probabil, totul. Cred că ai înțeles preferința mea. Și ce versiune de tuning extern pe Grant ți-a plăcut personal?