Acum, orice împrumut rip-off. Desigur, dacă doriți să nunta generos nu este o întrebare, ci să plătească mai mult de un an va fi părinții tăi. Ah. totul e atât de frumoasă și trecătoare) a părinților nu oferă, și nu vreau să conduc în colțul părinților săi fericirea lui.
Deva2 a scris (a): Nici una. Când mama fiica a făcut aluzie la posibila asistenta, Marina a cedat imediat: Nu, nu am nici o astfel de posibilitate. În cele din urmă, eu nu sunt obligat să ia credit pentru nunta mea. Ei bine, că zh logic.
Docha rece - nu există cuvinte
Deva2. 04/03/17 19:37 (Răspundeți: TOAMNA IN OCHI)
Champagne pe gheață a scris (a): Și ce Marina nu a ajutat pe mama mea?
Nu. Când mama fiica a făcut aluzie la posibila asistenta, Marina a cedat imediat: Nu, nu am nici o astfel de posibilitate. În cele din urmă, eu nu sunt obligat să ia credit pentru nunta mea.
Ei bine, că zh logic.
Și ce Marina nu a ajutat pe mama mea?
Și de ce cere să dea unii părinți au.
Deva2. 31/03/17 11:48 (Răspunde la: OdinokayaTeftelk)
tatyana30stm a scris (a): Sunt atât de familiare. După 1,5 ani divorțat, iar părinții lor apoi un alt împrumut de 2 ani a plătit pentru această nuntă. Și amuzant, și trist.
Deva2. 31/03/17 11:39 (Răspunde la: jpiue9uyfdgm)
jpiue9uyfdgm a scris (a): extorca, foarte rușine să cerșească, dar nu ne-am gândit să facem. Părinții au oferit să plătească pentru cheltuielile de nunta, astfel încât este simplu, ne-au fost oferite, și am fost de acord, deci ce facem oborzeli atunci? Mai ales cheltuielile de nunta este responsabilitatea directă a părinților și au spus-o.
Copiii devin adulți atunci când acestea pot să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și să nu impună atribuțiile pe de altă parte. Familia ar trebui să înceapă atunci când nu tr. tsya învățat zhenilka și mâncărime, și apoi, atunci când aveți posibilitatea de a plăti capriciile. Dacă logodnicul tău a fost un adult, el nu ar fi permis părinților să se implice în lanțurile de credit.
Fiul meu ar fi căzut cu rușine, dacă l-am luat la împrumut de nunta, și niciodată nu s-ar fi îndrăznit să ia părinții pe gat, picioare atârnând. În cazul în care soțul este de lucru și poate să poarte responsabilitatea financiară pentru familie - și apoi să le ia el însuși creditul. Dacă nu poate- înseamnă acest lucru este prea devreme să se căsătorească.