Într-adevăr doriți, puteți obține pentru tine cea mai importanta persoana din viata mea. Fără îndoială, cel mai rău criticul însuși de multe ori suntem. Uneori, pentru a face ceva greșit, mulți dintre noi încep să vină și trișeze ei înșiși, lăsând chiar mai deprimant. Vă puteți imagina cum lucrurile se vor schimba, dacă începe să vorbești despre tine fraze pozitive, devin mai buni cu tine și să înceapă să se asigure că trebuie să te trateze? De fapt, cu ajutorul următoarelor fraze simple pe care le puteți îmbunătăți în mod semnificativ viața ta și de a schimba imaginea de sine în bine.
1. Eu cred în visele tale
Noi trebuie să credem în noi înșine și cine suntem. Trebuie să ne amintim întotdeauna că gândurile noastre sunt foarte puternice și pot ajuta pentru a realiza tot ceea ce considerăm fezabil. Din cauza memento-uri despre a crede în visele tale, suntem capabili să devină fermă în eforturile sale și în credința că noi toți putem face. Nimeni nu poate lua departe încrederea în noi înșine și în ceea ce putem realiza obiectivele și să aibă exact genul de viață pe care ne-o dorim. Repetarea acestor fraze pozitive, ne antrenam creierul pentru a crea ceea ce o dată părea imposibil.
2. În fiecare zi îmi fac cel mai bine cât de mult posibil
Fie ca suntem capabili de a realiza ceva mare sau mic. În fiecare zi trebuie să facem toate eforturile pentru a aduce viață în acest scop. Succesul de obicei, nu se încadrează instantaneu asupra noastră și vine în pași mici. Trebuie să-mi amintesc în mod constant că predarea complet, suntem în fiecare zi mai aproape de obiectivul tău. Prin urmare, chiar și atunci când se pare că totul este rău, este o expresie pozitivă va ajuta să se concentreze asupra bunului și apreciază toate eforturile pe care le facem și-au făcut pentru a-și atinge obiectivul.
3. Eu ma iubesc pentru cine sunt
Prinderea data viitoare ochii în oglindă, pentru a opri un minut, uita-te în ochii tăi și spune „Te iubesc!“. În mod constant vă reamintesc despre ea, prețuiesc acest sentiment, și însăți, cu toate avantajele și dezavantajele, deoarece acestea sunt real tine. Dacă nu te poți iubi, cum poți fi acest sentiment pentru alții? Când începem să tratăm favorabil și să ia omul pe care îl vedem în oglindă, atunci putem obține mult mai multă dragoste și respect de la alții. Totul începe cu noi. De aceea este atât de important să învățăm să iubim mereu te pentru ceea ce suntem.
4. Că eu sunt responsabil pentru fericirea mea
Perioadele de tristețe trebuie să fie o lecție pentru noi, astfel încât să putem merge în altă parte și, ca rezultat devin mai puternice. Absolut nimeni, dar noi ne putem face pe oameni fericiți și pozitive. Numai noi suntem responsabili pentru propria lor fericire. Cei care caută fericirea în afara, de obicei frustrat, pentru că adevărata fericire se află în interiorul. Prin urmare, cu atât mai des te repeți este a patra afirmație pozitivă, cu atât mai bine pentru a realiza că satisfacția cu viața depinde de noi. Această frază ne ajută să-și asume responsabilitatea pentru sentimentele lor.
5. Accept responsabilitatea pentru viata ta cu 100%
Este important să își asume responsabilitatea nu numai pentru propria lor fericire, ci și pentru acțiunile lor. Nu ar trebui să se plâng și dau vina tot pe circumstanțe, situația și mediul înconjurător. Mă doare numai. Nimeni nu poate fi responsabil pentru ființa ta, pentru că numai tu creați propria realitate prin acțiuni și gânduri care sa umplut în fiecare zi. Memento a cincea instalației poate ajuta recapete controlul asupra vieții lor.
6. Toate cele bune să vină
Această frază ar trebui să fie o sursă constantă de inspirație. Dacă credeți că soarta în magazin pentru tine mult mai multă lumină și de bună pentru viitor, ajută să nu renunțe și stabilite în întregime. Trebuie să știi ce mâine are în magazin pentru tine o mulțime de oportunități. Astfel de gânduri atrage mai pozitive în viața ta, iar tu, respectiv, vor fi pe deplin pregătiți pentru acest lucru.
7. Accept cu recunoștință în fiecare zi
Influența gândurilor asupra ființei noastre de necrezut. De aceea este atât de important pentru a umple gândurile lor astfel de fraze pozitive. În cazul în care acestea devin în cele din urmă obiceiul și Outlook, atunci viața ta va fi mai împlinit și fericit.
Într-adevăr doriți, puteți obține pentru tine cea mai importanta persoana din viata mea. Fără îndoială, cel mai rău criticul însuși de multe ori suntem. Uneori, pentru a face ceva greșit, mulți dintre noi încep să vină și trișeze ei înșiși, lăsând chiar mai deprimant. Vă puteți imagina cum lucrurile se vor schimba, dacă începeți să vorbim despre.
Shandor Shandor Autor teama de eșec ne împiedică să vie. Învinge această teamă și vei naște din nou. Soulblog.ru