Ca un copil, fiecare copil atrage, dar adultii rareori ia un creion. Se crede că acest lucru este o joacă de copil, și nu au știut cum să atragă - și nu este nimic pentru a începe. Dar nu este așa!
Desen, o persoană este în repaus, oferind creierului o pauza de la prea multe informații, și doar devine o mulțime de emoții pozitive. Să încercăm! Arunca deoparte toate problemele, cum ar fi „Eu nu va funcționa“, „Nu am învățat acest lucru“, „Cine are nevoie de ea ...“ Ai nevoie de ea, în primul rând! creioane Cook, ascuțit, luați în copilul mai multe foi de album, și pentru a începe! Și pentru a vă ajuta, am gasit 5 resurse on-line, care va ajuta să deveniți un creator - creați-vă și familia ta în bucurie!
Deci, în cazul în care puteți învăța cum să atragă cu creioane gratis:
1) www.web-paint.ru Blog
Pe blog-ul are o coloană de excelenta pentru cei care nu pictat: Cum să învețe să atragă timp de 30 de zile. Plată desen în creion doar 20 de minute pe zi, timp de o lună, veți învăța cum să creați rapid imagini uimitoare!
Există, de asemenea, o piatră de hotar lecții. De exemplu, lecții despre „cum să atragă o persoană.“ Aceste lecții vor ajuta artiști pentru a începe călătoria de a studia desen oameni din natură și de imaginație. Lecțiile includ atât teorie și exerciții practice pentru dezvoltarea materialului, în care va învăța să facă schițe de oameni, trimite-le prezintă și starea de spirit.
Toate lecțiile sunt detaliate, cu o mulțime de ilustrații educaționale. Dacă aveți copii adolescente, vă puteți angaja cu ei, de asemenea, va fi interesant.
resursă mare, voluminos în cazul în care puteți învăța să atragă nimic și totul. Acest site, care este proiectat tocmai pentru a învăța pe tinerii artiști să elaboreze și să dezvolte abilitățile de copii și adulți care au deja succes în acest domeniu de artă. Pe purmix veți găsi răspunsul la orice întrebare care începe cu cuvintele „cum să atragă?“, Deoarece site-ul mai mult de 3500 de lecții pentru ea eliminate srisovki.
Acest site este interesant pentru că, în plus față de un creion lecții de desen există lecții pentru a desena pe tabletă. Copiii de azi (și adulți) sunt mai susceptibile de a lua în mâinile gadgeturi decât hârtie. Prin urmare, mulți sunt interesați de cursuri pentru desen-l pe placa, nu pe album.
Acestea sunt imaginile se vor dovedi și tu, dacă începeți să utilizați acest site: