3 adenoids grade la copii tratați comentarii

Copilul vegetații adenoide 3 - 4 grade. Medicul insistă asupra funcționării. care au avut experiența îndepărtării sau tratamentul polipilor-o asemenea măsură?

Copilul de 5,5 ani dianostirovali grad adenoids 3-4 (într-o nară, 3 și 4 altele). Medicul insistă asupra funcționării. Recomandă te rog, care a avut o experiență în eliminarea sau tratamentul adenoiditis măsură. Copilul este alergii foarte puternice, imunoglobulină E 390 timp de 2 ani. Deci, sansa ca ei vyrostut din nou după operație este foarte mare. Nasul este aproape întotdeauna de respirație, sforăitul, respirație șuierătoare, anul otita acum au fost în mod constant, acum extrem de rare. Bolnav foarte des (stand înregistrate în Imunolog)

M-am tăiat adenoids în 7 ani. 5. Dar, găsit în medicii de funcționare prescrise după 7. Îmi aduc aminte de funcționare ca o cameră de coșmar sau tortură. Dar, în perioada sovietică, tot ceea ce a fost îndepărtat. Am oprit sforăie (snored ca un om, răceli constante etc.). Nimic mai mult a fost crescut de atunci, eu sunt acum 36. Am fiica mea mai mare vegetații adenoide, nici un adenoids fiul de mijloc. Aici prea îngrijorat cu privire la modul în care ar fi. El este acum 5,5 ani. Deci, de altă zi va duce la Laura din nou. Nu știu dacă se spune să facă operația de acord sau nu. Și vreau ca copilul a fost mai ușor de a respira pe timp de noapte, și nu sforăitul oribil și îmi amintesc funcționarea sa, ca pielea de găină de mult - frica pentru psihicul copilului lor. Poate că acum există câteva alte tehnici, și nu ca înainte?

3/31/14 06:51 (Raspuns pentru: Ksanochka111)

O să-ți spun cum să se înțeleagă. Fiica mea a fost în vârstă de șase ani. Ea este acum 15. adenoids pur și simplu nu sunt luate, atunci stă acolo un virus sau infecție. Medicul specifică numele său. Orice infecție este un val (sau de încărcare), iar tratamentul are ca scop tocmai în acest val. Cred că această metodă este un fel de miracol. Cel mai mare a fost de 10, ea a pus astm, stând pe hormoni. Aici ne-am întâlnit cu această metodă. Sa constatat că plămânii au fost viruși și viermi și infecție. Ea este acum 22, chiar nu-mi amintesc sa diagnostice în noastre de copii. Noi tratăm această metodă tuturor. Tânăr luna zosterian nu au putut fi vindecate în piele, și acolo timp de o săptămână deja rulează. Și-a lungul anilor, astfel încât are știința și medicul nostru progresat care tratează aproape toate bolile.

30/03/14 23:53 (Răspunde la: Klavusya)

Fiul meu (alergii prea) vegetații adenoide au fost de gradul 3-4. Noaptea în cei 3 ani a sforăi ca un om. Am încercat să trateze, inclusiv și un lorklinike cu laser. Dar acest lucru este suficient pentru prima SARS. Câștigat sinuzita cronică. Ca urmare, medicul ne-a spus - se taie și să uite drumul spre mine. În al 4-lea an tăiat. Ill după Dalen la fel de des, dar cu sinuzita, sforăit și probleme globale cu nasul ne-am despărțit. lui 7 ani de acum, după câteva luni 8. După 7 sa îmbolnăvit mult mai rar, iar apoi am fost frică de probleme cu școala, dar, ca toate ustakanivaetsya. Nu regret că tăiat, deși foarte mult îndoială.

De asemenea, am trimis pentru o intervenție chirurgicală, dar mama mea a refuzat, așa cum a fost o experiență tristă cu prietenii. undeva, ea a aflat despre droguri IOV-copil, a scris pare a fi trimis prin poștă, doctorii au spus încercați. Am fost apoi aproximativ 5 ani. Ea ma ajutat)))) este acum 23 am niciodata probleme cu nasul nu mai era PAH-PAH-PAH)))))
Am vazut recent la farmacie, chiar numele de un fel de a avut un diferit, iar între paranteze fine de imprimare Iov kid

Cu un grad trebuie să fie eliminate, mai frecvent în otite prieteni rebenka.Syn cu un băiat, el a sufocat o dată pe toate, dar în sne.Udalili, acesta va fi în curând opt, re-creștere a mea vegetații adenoide grad net.a copil au fost 1-2.V clinici private sunt, de asemenea, peste tot în lipsa de experiență operațiunea otpravlyali.Po, am decis să elimine, dar a decis să aibă o intervenție chirurgicală în clinica de copii de la o hirurga.On cu experiență veche am condus, argumentând că necesitatea de a opera de vârstă doar 3-4 stepen.Oni oslozhneniyami.V foarte periculos copilului, ei deja cu greu vyrastut.Adenoidy din nou micșora în mod natural după șase let.Posmotrite la tema Komarovsky polipilor, ea conține o mulțime de Lore utile informatsii.Naydite de formare sovietice vechi, ei nu susțin o intervenție chirurgicală fără neobhodimosti.Tolko acută nu în spitale private, nu există nici o examinare a elementar gestiona un ghid de operare eu, din păcate, pe acest regim special rula în sus.

îndepărtat, când fiica mea a fost de 3 ani. Dar nasul nu respira deloc. După îndepărtarea problema cu migdale, un pic bolnav, cresc imediat, floare, clătirea constantă. Așa cum am spus un medic în centru plătit, amigdala toate s-au angajat. Mai târziu am aflat că era posibil să se întărească în domeniu. Îmi pare foarte rău că a fost eliminată.
In 5 ani a fost îndepărtat sub anestezie locală

Adenoides 3 grade

Bună ziua, fiul de 3 ani și 4 luni. Un an în urmă, am fost diagnosticat cu vegetații adenoide gradul 3. Copilul suferă un an de 2 tocmai pe timp de noapte foarte des pune nas, in interiorul nasului uscat, suferință, nu pot dormi. Nasonex a fost prescris, el a ajutat, suficient pentru o lună. Nu mai ajută. Descărcări umidificator - inutil. Eliminați numai 4 ani. Doctor cu clinici despre toate. ENT nu a văzut adenoids a spus, în general, că tocmai umflarea. Să mergem la clinici private, o dată văzut. Dar, în mod constant pentru a medicilor plătite pentru a merge, finanțele nu permit acest lucru. Cine a fost, de a consilia decât pentru a vindeca sau cel puțin a atenua.

Aici am, de asemenea, confuz. Și tu sopelki este ceea ce este umed în interior? Avem un ton sec opuse. Chiar în copilărie adenoids nu sunt tăiate, ele însele trecut. Că atât de mulți spun că copilul este în creștere, inclusiv nas, etc. De-a lungul anilor, vor fi ei înșiși. Există un tratament, mi sa oferit aproximativ 3 milioane de euro este necesară. Imbraca ochelarii speciali pentru copii, unele raze tratate. Am refuzat, pentru că știu că copilul meu stau exact lin și liniștit nu. Și medicii, încă o dată convins, nu aburit

Eliminați toate alergenii din casa: strat jos-pene. Elimină lapte, biscuiți cu unt, dulciuri. Oferirea de medicamente anti-alergice. Irigarea nasul cel puțin 3p. zi akvamaris / akvarolom / Marimo și așa mai departe. = a sufla nasul. Nasonex continuă să utilizeze până la 3 luni, pot fi înlocuite cu Avamys și altele.
Ceea ce se propune cu ochelari - magnitolazer procedură bun într-adevăr ajută la reducerea adenoids.

Cred că atâta timp cât opinia medicilor graba de a nu sunt de acord, nu au nevoie de o intervenție chirurgicală. Și ai nevoie pentru a obține în jurul valorii de mai mulți medici și veți avea imagine mai mult sau mai puțin obiective.

Am vizitat 3 medici. Unul despre orice, de la clinica copiilor, care miroase întotdeauna de stătut. El a văzut nimic. Când în spital, ORL a spus că 3 grade. Ne-am dus la un plătit, de asemenea, 3 grade. Dar rareori se îmbolnăvesc, e uimitor. Pentru o intervenție chirurgicală nu doresc să rănesc copilul

Este clar că nimic nu este clar.

Da, dar este la 9-12 ani

Dar cât de mulți au fost bolnav în această perioadă! Copiii mei tocmai a intrat în grădină, timp de 2 luni în spital, deja a patra oară. 3 săptămâni în urmă într-un singur ARI + konnktivit. 3 zile. Acesta a avut loc în grădină și este o durere în gât și a otitei medii (atât pentru prima dată în viața mea). Diferența dintre adoptarea de 10 zile de antibiotice! Și să dea vina pe adenoids.
Am deja tot izbolelas suflet, frică să le conducă în grădină, și au fost de așteptare pentru, atunci când rândul nostru va face.

Există un tratament, mi sa oferit aproximativ 3 milioane de euro este necesară.

magnitolazer acest lucru, în combinație cu alte manipulare ajută Pct

Noi pe uscat contrar

fiul său a fost prea uscat. dar sforăit ca un coșmar. Ea a ajutat pe toți în complex. și expunerea prelungită la mare. și un umidificator. și Nasonex cu cursuri de vibrotsilom derinat și alte câteva medicamente. Dacă este necesar, pot vedea pe card. un alt exercițiu pentru a arunca în aer pe o pană. lumânări pentru a sufla și typy

Și ar putea să dispară?

spun tak nu dispar. iar în cazul nostru, fiul a crescut. El a întins foarte mult pentru vara. dar am continuat tratamentul de o lună, probabil, 4 lung
Ne-am dus la Laura la Bonum. ENT foarte multumit

Imposibilul este posibil, dacă crezi în minuni!

necesită fizprotsedury, ne-a ajutat foarte mult, dar nu au efect imediat, cred că totul ar trebui să fie tăiate. O săptămână și jumătate după încheierea tratamentului copilului a început brusc să respire foarte liniștit.

Nasonex a fost prescris, el a ajutat, suficient pentru o lună. Nu mai ajută.

adenoids Tratamentul - Voi încerca să-ți spun cum să vindece vegetatiilor adenoide la domiciliu

avantaje:
Reducerea adenoids

dezavantaje:
aveți nevoie de o mulțime de răbdare

Când fiica mea a fost de 2 ani, la grădiniță, am câștigat adenoids. În acest moment, am citit o mulțime de literatură diferite, și au încercat un număr mare de diferite mijloace.

Vegetații adenoide - aceste creșteri la nivelul nasului și gâtului, determinând o durată de muci sau tuse persistentă plictisitoare. Consecințele negative ale acestui dezastru sunt diferite, în jos pentru a reduce atenția copilului, formarea malocluziei și așa mai departe. N. Copilul aproape nu se poate respira prin nas, el a pus în mod constant. Câștigați adenoids doar suficient de des pentru a prinde o raceala sau prin dolechivatsya. La unii copii, adenoids sunt ei înșiși timpul de creștere, unele, dacă nu sunt tratate, ele rămân până la bătrânețe.

Există trei stadii ale bolii adenoids - 1,2,3, în cazul în care a treia etapă - copilul cel mai dificil și nasul nu respiră deloc. În acest caz, medicii recomanda eliminarea adenoids chirurgical. Până în prezent, operațiunea este efectuată rapid și nu sunt la fel de dureros ca înainte. Acestea sunt fie smulgi sau ars. Dar, în orice caz, copilul frică să efectueze o astfel de procedură. În plus, probabilitatea ca adenoids să apară mai mult de o dată acolo.

gradul al doilea și al treilea vegetații adenoide mulți sunt sfătuiți să trateze conservator. Este această cale conservatoare am studiat cu atenție și a încercat pe fiica sa.

Astfel, un prim medic important în problema noastră a devenit un mijloc de spălare a nasului. Există diferite, dar ne-am bucurat de delfin. Sunt pregătite special pliculețe de sare diluate în apă, și se spală nările alternativ. Procedura a fost repetată de 2-4 ori pe zi.

Mai multe picături. picături nazale încercați să alegeți cele care sunt non-dependență, care poate fi picurare pentru o lungă perioadă de timp și care nu afectează în mod negativ organismul. Desigur, acest Protargolum care au pregătit și vândut în unele farmacii. Urmatorul ulei Tui este un remediu homeopat, se poate picura timp de aproximativ un an, cu unele întreruperi. Foarte bine asistat suc de copac viu diluat cu apă, aproximativ 50/50, apa poate fi un pic mai mult, astfel încât să nu se usuce. Condiții de viață de apă copac poate curge de multe ori, este inofensiv, doar este un pic uscat, de aceea este de dorit să se scurgă după ceva un pic crema hidratanta. copac viu poate înlocui, de asemenea, stacojiu, în cazul în care proporția de apă un pic mai mult. Doar din duza adenoids și bine ajută soluție suc de sfeclă cu apă (doar 50/50 sau apă mult mai mult).

Am folosit, de asemenea, tabletochki homeopate, acestea sunt foarte mici, precum și alte remedii homeopate, acestea ar trebui să ia foarte mult timp, timp de aproximativ un an, cu intervale scurte de timp.

Foarte bine cu condiția copilului cu vegetațiilor adenoide afectează excursie la mare, este de dorit sărat.

În tratamentul polipilor este foarte important sistematic, chiar dacă se pare că boala în urmă, este încă necesară pentru continuarea tratamentului. Chiar dacă au căzut, încă mai trebuie să fie vigilenți în orice moment ar putea crește.

Deci, ca rezultat al tratamentului nostru, fiica ei nu mai suferă ca muci, iar dacă există, apoi vindecat repede. Ceea ce a ajutat mai mult decât pot spune, cred că este important pentru toate critice de sistem și de durată.

articole similare