27 rochii (2018) viziona online sau descarca filme prin torent

27 rochii film este suficient de interesant, dar indiferent de modul în care o căutați nu strălucește o poveste strălucitoare și sensul extrem de profund, dar nu lipsește - este doar comedia de obicei pentru a ridica starea de spirit și de ședere plăcută. O mulțime de umor și personaje pline de culoare. Vezi filmul 27 Dresses este ușor și în aceeași suflare, ce altceva ai nevoie sa te relaxezi?

Terenul este suficient de interesant - Jane, personajul principal al filmului, deja de 27 de ori vizitat domnișoare de onoare în diferite nunti, iar acest lucru la un moment în care căsătoria este de gând să părăsească sora ei mai mica, ea în cele din urmă își dă seama că fericirea prietene - este cu siguranță foarte bun, dar este timpul să aibă grijă de sale. Aceasta este ceea ce va face Jane, imediat după sora nunta.

După aceea, filmul 27 Dresses începe să câștige rapid impuls - Jane este dezamăgit din cauza faptului că sora ei a fost de gând să se căsătorească cu un bărbat cu care ea este în dragoste - o neînțelegere nefericită, și conflict este fabricarea berii. Și apoi se pare că există un fel de Kevin, un scriitor care se pregătește un articol mare despre nunti si Jane pobyvshaya de neconceput numărul lor, să devină un depozit de informații utile pentru el. Și așa se pare că, în același timp cu scrierea operei sale, el ajută Jane să facă față cu complexele sale, știu povestea ei, și ea, la rândul său, ea.

Inutil să spun că orice comedie se termină de obicei final fericit, și 28 va fi nunta Jane propriul ei? Cred că este, și așa toată lumea înțelege.

• Malin Akerman joacă sora mai mică Ketrin Haygl, dar în realitate mai veche decât Catherine timp de șase luni.
  • Versiunile inițiale ale rochii de domnisoare de onoare prea bine așezat pe Ketrin Haygl din cauza siluetei ei perfecte, iar comsumatorilor a trebuit să muncească din greu pentru a coase rochii că ea nu va merge.

Minunat, minunat comedie, romantice, a făcut cu suflet. Da, practic neoriginal de film astfel de povestiri din film este plin, dar totuși calitativ, se agață la rapid, și cel mai important - uimitor mai bine decât multe din propria lor natură. Aparent ușurința lui, lipsa de vulgaritate, note pozitive, este turnarea de pe ecran, și iese în evidență de po- cel puțin pentru mine. Actorii a făcut bine și fiecare a jucat un rol alocat-l cu încredere și bine; natura fiecărui caracter este clar, nu este prost, și perfect deschis doar un spectator, asa ca nu au nevoie de mult pentru a puzzle de ce fiecare face în mod individual o anumită acțiune. In film, există atât momente hilare și care atinge, și în același timp totul are un loc de a fi „gândesc la fundațiile vieții.“ În general, mi-a placut filmul, un minunat și pozitiv! Eu sunt pentru! Scor 10.

Un film normal. Se pare destul de interesant. Dar ceva lipseste, difuzoare sau ceva. În general, la un moment dat. Solid 4-ka.

O buna comedie romantica 5 din 5

film mare.
și cu Catherine câteva filme bune.

Bun film. Previzibil, dar se pare interesant.

Cartea - lucrarea imaginației, filmul - bine-meritata odihna

articole similare