Nu ai lăsat iluzia că, dacă într-adevăr de gând să știe ce se întâmplă în școală cu copilul dumneavoastră
Nu ai lăsat iluzia că, dacă într-adevăr de gând să știe ce se întâmplă în școală cu copilul dumneavoastră, va fi capabil să-l protejeze? Apoi, acest post este pentru tine.
Dacă întrebați un copil, „Cum a fost la școală,“ cel mai probabil primi un răspuns: „OK“ O mai bună în acest sens și va fi limitat, dar sunteți sigur că va urca în adâncimi ...
În acest caz, ajuta copilul, pune următoarele întrebări care se poate răspunde în detaliu.
[titlu de comutare = »25 de întrebări în text simplu. În amintirea ... „]
- Care este binele ce sa întâmplat cu tine la școală azi? Care e cel mai rău care sa întâmplat azi la școală?
- Spune-mi ceva amuzant, ce ai râs azi?
- Dacă ați putea alege, cine ai vrea să stea în sala de clasă? Și cine nu ar fi vrut să stea? De ce?
- Spune-mi despre cel mai tare loc în școală.
= Care este cel mai ciudat cuvântul pe care ai auzit azi? Sau poate ai spus astăzi ceva ciudat?
- Dacă astăzi am invitat profesorul tău să ne viziteze, că el mi-a spus despre tine, nu crezi?
- Pe cine ai ajuta astazi?
- Poate că cineva te-a ajutat azi?
- Spune-mi ce e nou ai învățat azi?
- A existat un moment când ai simtit ca cel mai fericit astăzi?
- Ai azi au fost foarte plictisitor?
- În cazul în care străinii au aterizat în clasă, și a luat o parte din studenți, care ai vrea să ia?
- Pe cine ai vrea să joace pe reversul celor cu care nu ai mai jucat?
- Spune-mi despre ceva bun care sa întâmplat cu tine azi.
- Care este cuvântul profesorul de multe ori repetat astăzi?
- Ce doriți să aflați mai multe în școală?
- Ce ai vrea să faci mai puțin în școală?
- Cine ar tine în clasa s-ar putea comporta mai bine?
- Unde te joci cel mai des la pauză?
- Care este cel mai amuzant elev în clasa ta? De ce este atât de amuzant?
- Te-ai bucura de prânz de azi? Ce este place cel mai mult?
- Dacă mâine deveniți profesor, ce ai face?
= Ce crezi, poate cineva din clasa ta mai bine să părăsească școala?
- Dacă ai putea schimba locuri cu cineva în locurile de clasă, care ar fi? De ce?
= Spune-mi despre cele trei cazuri diferite, atunci când utilizați un creion azi la școală. [/ Toggle]
Acum, aceste aceleași întrebări care vor ajuta într-adevăr să împartă student, plus ilustrații - răspunsuri adevărate care vor ajuta împărți chiar mai bine, dar este mai bine să nu-l arate).
Care este binele ce sa întâmplat cu tine la școală azi? Care e cel mai rău care sa întâmplat azi la școală?
Spune-mi ceva amuzant, ce ai râs azi?
Dacă ați putea alege, cine ai vrea să stea în sala de clasă? Și cine nu ar fi vrut să stea? De ce?
Spune-mi despre cel mai tare loc în școală.
Care este cuvântul cel mai ciudat că ai auzit azi? Sau poate ai spus astăzi ceva ciudat?
Dacă astăzi am invitat pe profesorul tău să ne viziteze, că el mi-a spus despre tine, nu crezi?
Pe cine ai ajutat azi?
Poate că cineva te-a ajutat azi?
Spune-mi ce e nou ai învățat azi?
A existat un moment când ai simtit ca cel mai fericit astăzi?
Ai azi au fost foarte plictisitor?
În cazul în care extratereștrii au aterizat în clasă, și a luat o parte din studenți, care ai vrea să ia?
Cu cine doriți să joace pe reversul celor cu care nu ai mai jucat?
Spune-mi despre ceva bun care sa întâmplat cu tine azi.
Ce profesor cuvânt de multe ori repetă astăzi?
Ce ați dori să aflați mai multe în școală?
Ce doriți să faceți mai puțin în școală?
Cine ar tine în clasa s-ar putea comporta mai bine?
Unde te joci cel mai des la pauză?
Cine este cel mai amuzant elev în clasa ta? De ce este atât de amuzant?
Te-ai bucura de prânz de azi? Ce este place cel mai mult?
Dacă mâine deveniți profesor, ce ai face?
Crezi că poate cineva din clasa ta mai bine să părăsească școala?
Dacă ai putea schimba locurile cu cineva din locurile de clasă, care ar fi? De ce?
Spune-mi despre cele trei cazuri diferite, atunci când utilizați un creion azi la școală.
Cu toate acestea, destul de o altă impresie? Lecția este de peste ...