Printre expresiile engleză, puteți vedea, de asemenea, unele dintre cuvinte, dar ele nu interferează!
Lista de cuvinte studiate:
Cuvintele pe tema „230 Cele mai populare expresii în engleză“, în transcriere engleză
Descărcare de selecție în format Excel cu transcriere
Descarcă Compilation în format Lingvo Tutor 12
Atunci când nu există nici un moment și nu știi pentru ce a prinde - este important să se determine cu exactitate ceea ce este cel mai important și cel mai ușor lucru de care ai nevoie?
Primul lucru pe care am dat peste - este expresia «rezultatelor Starling». Google, în conformitate cu o căutare strictă a acestor cuvinte, în această ordine, problema de 357 rezultate. În opinia mea, nu merită să fie „cel mai popular expresie.“
Îmi pare rău. nu în subiect am scris.
Nu. Încă acolo. Păcat că nu se poate șterge mesajele. Și mai mult: aritmetica mentală - este prin minte, mai degrabă decât aritmetica mentală. Tuna- este acea expresie? Vorbitor de limba engleză cetățenilor utilizarea constantă a cuvântului în tonul său discurs? „Pentru a suferi de contaminare internă“, „a crea asociere vizuală“, „trimite mai mult oxigen în creierul altcuiva.“ E o expresie populară?
Informații interesante, vă mulțumesc. Cum a-l ia? Faptul este că, în cursul meu engleza aceste fraze direct în ordine de studiu :)
Vă mulțumesc foarte mult pentru informațiile.