20 lucruri interesante despre grupul muză, nu s-ar putea să fie conștienți, articole, val britanic

Discografie

• Cel mai mare show de pe Pamant: tur cu trupa Muse
    Matt Bellamy numește în glumă grupul său „în întreaga lume, după frică și paranoia.“ Potrivit lui Dorian Lynskey, a aderat la Muse pe drum și pe scenă în timpul șederii lor în Canada, ele sunt, de asemenea, prevestesc extravaganță și exces
  • End blockbuster: interviu cu Muse
  • Muse - "Trântorii". Două luni mai târziu. gust care stăruie
  • Haotic Simetria Muse: Istoria „Originea Simetria“
  • O nouă eră Muse: 11 fapte despre albumul „trântori“
  • Concert Muse @ Wiener Stadthalle
    Brayan Mey le-a numit „una dintre cele mai mari“ vii „grupuri de timpul nostru,“ Deyv Grol crede că „acești tipi știu cum să arunce un adevărat spectacol, să nu mai vorbim de înregistrarea albumului,“ și Tom Morello vorbește despre ei ca „grup excepțional a cărui aderență este echivalent cu ambițiile sale "
  • Concert Rockestra: Muse @ Club Red

In timp ce trupa britanica Muse continua turneul mondial în susținerea celui de al șaselea album de studio „Legea a 2“, iar solistul Matt Bellamy vindeca trauma primit recent picioare, portalul nostru a încercat să-și amintească cele mai interesante din grupul de fapte, dintre care unele s-ar putea să nu se știe.

20 lucruri interesante despre grupul muză, nu s-ar putea să fie conștienți, articole, val britanic

1 la 13 ani Mettyu BELLAMI gândit la cariera de pianist clasic sau jazz. La varsta de 12 ani a câștigat un concurs de talente cu piesa Ray Charles «Ce am spus». „A fost primul meu spectacol, iar prima dată când am aplaudat în sala au fost aproximativ 30 de copii, și m-am gândit. Aici este un fior Cred că atunci când am dat seama ce am vrut să fac!“.

2. Atunci când Dominik Hovard Mettyu BELLAMI sa întâlnit cu viitorii săi colegi de trupă nu a știut nimic despre moda in timp ce muzica. Bellamy a fost una dintre partidului de sport, și casa a aparținut Quidam indie - păr lung, cizme Dr. Martens, pantaloni largi de culoare strălucitoare, care este stilul clasic 90 lui. Următoarea întâlnire a celor doi adolescenți a avut loc în casa lui Matt. Howard a inclus diferitele sale albume, iar apoi ia cerut să joace ceva pe chitara. Omul excentrică într-un treningul Umbro absurd a fost un muzician talentat, iar Casa l-au invitat să se alăture grupului său de gotic Ciuma.

5. La înregistrarea piesei „Screenager“ ca percuție folosit oase de animale și gheare Lama. Producator Dzhon Leki a fost în căutarea pentru un sunet bun și băieții au mers la banda de ambalare și ziare. Chris spune: „Am petrecut o perioadă mai lungă decât muzica în sine,“ În ceea ce privește percuția corespunzătoare pentru terminațiile piesa „Space Dementa“, trupa a incercat vibratoare, sare și piper Shakers, își frecă mâinile, dar în cele din urmă stabilit pe. pentru a utiliza cu fermoar pe pantalonii lui Matt a ratat sunetul prin intermediul microfonului.

7. Matt nu este doar o declarație de dragoste pentru ciuperci halucinogene. „In timp ce noi locuiam în Devon, nimeni nu ne-a spus ce fel de muzica pentru a scrie“ rece „și ce nu. Și a fost bine pentru noi. Am fost lăsat să se, au mâncat ciuperci și a creat propria lume. Am avut libertatea de a face tot ce ne-am dorit. Numai când avem dincolo de această lume, ne-am dat seama cât de ciudat totul pare din exterior ". „De fapt, eu nu pledez pentru droguri. Dar utilizarea de droguri psihedelice o dată pe an, într-adevăr deschide porțile percepției. "

8. Matt este un mare fan al lui Tom Waits și a participat la concertele din New York și Londra. „În ceea ce privește metodele de sunete manipulau și modele de sunet pentru a crea o atmosferă, Waits a avut la impact decisiv Muse, cu toate că această similitudine nu este atât de ușor de observat muzica lui. - exact opusul a noastră, dar eu îl iubesc, pentru că el pune atât de multe sentimente în cântecele lor, încearcă pe diferite imagini atunci când cântă ". „Cred că, la fel ca înțelepciunea - un fenomen extrem de rar Versurile lui sunt uimitoare, a reflectat toată diversitatea lumii.“.

9. În timp ce pe tur pentru a sprijini albumul «Originea Simetria», banda analizat la nesfârșit înregistrarea concertelor The Who. Matt: „Pe scenă am eu învârtă ca un nebun. Acest lucru cu siguranta am împrumutat de la ei. Ne-am dorit să facă performanțele lor mai impresionante. Cine ne-a inspirat să ne asigurăm că îmbunătățirea ca interpret ".

10. Prezentarea albumului „Absolution“, a avut loc la Londra luna Planetariul înainte de lansarea albumului. Sute de jurnaliști și alte părți interesate au adunat pentru a merge pe un zbor virtual prin întinderi nesfârșite ale universului sub acompaniament magnific al noului album. Este demn de remarcat faptul că, în 1973, aici a prezentat Pink Floyd albumul "Dark Side of the Moon".

11. În piesa «gândurile unui muribund Ateu» (02:04) folosește un sunet înregistrat la momentul când Chris a sărit în piscină, în studio. Compoziția «Small Print» (2:51) utilizat miaowing felinelor de înregistrare.

12. Matt nu permite nimănui să fie prezent în studio, când a înregistrat vocea. „Când sunt singur, pot lucra la viteza cu care vreau Uneori urmărirea mea maniacală de perfecțiune mă face să fac un număr infinit de nevoie, până când eu sunt mulțumit de rezultatul am încerca diferite microfoane, stil cântând diferite, niveluri diferite -.. De liniște prea tare. în timpul înregistrării, îmi place să cânt cu picioarele goale. Aceasta este cel mai ciudat lucru. ajută-mă să realizeze mai dramatice. "

13. În timpul înregistrării albumului «Rezistenței» Membrii grupului de multe ori stătea în camera de zi și a vorbit despre sfârșitul lumii. Într-o zi, Matt a mers la supermarket și a cumpărat conserve de aproximativ 500 de lire sterline. Chris: „La început am crezut că a fost o glumă, atâta timp cât el nu face acest lucru. Cred că în cazul în care stoc pe produsele alimentare conservate, această sumă nu este încă suficient. "

14. Matt susține că punct de vedere tehnic cel mai mândru de o compoziție din trei părți „Exogenesis Symphony“: „Practic, din cauza acordului, este destul de complex Acesta este unul dintre acele lucruri pe care mi-e teamă să joace live.“.

16. Matt este interesat de teoriile legate de viața extraterestră. „Există mai multe teorii ale conspirației care explora dacă extratereștrii, indiferent dacă sunt sau nu le-au vizitat deja Pământul, sau este există ficțiune. Mi se pare foarte interesant. Am fost mereu pasionat de așa ceva. Eu sunt singura persoană care poate citi cartea lui David Ike aproape niciodată tranteala. "