Nu permite viața de familie a devenit un obicei!
În cazul în care familia a devenit rutină
Dacă observați că sentimentul în pereche a început să se estompeze, aveți trei moduri diferite de dezvoltare a situației:
- Lăsați așa cum este. Treptat, va mai mult și mai mute departe și în final să devină absolut străini.
- Găsiți cineva de pe partea și să se bucure de viață, ascunzându-l de la soțul ei;
- Încearcă să aducă un sentiment de trecut și poate să treacă printr-o a doua lună de miere.
Ce opțiune preferi personal? Desigur, cele mai multe ar fi de acord că cea mai acceptabilă este ultima. După ce a trăit pentru un număr suficient de ani pentru a afla toate caracteristicile gusturile soților lor, după ce au trecut prin diverse suișuri și coborâșuri ale vieții de familie, este dificil să se despartă de iubitul meu, care a devenit o astfel de familie.
Pentru a recâștiga sentimentele pierdute ale soției este mai bine să apeleze la practicile spirituale. Deci, una dintre cele mai eficiente metode pentru această zi este considerată a fi o conspirație pentru dragoste de oameni. Există diferite versiuni ale acestor semne. Aici vom da cele mai eficiente dintre ele.
Apelarea puterii transcendental pentru a ajuta, nu uita despre eforturile sale de piese. Dacă atitudinea ta față de soțul ei va rămâne negativă, și veți continua să-și exercite toate posibile reticență, nici un conspirații nu va fi capabil să ajute. Ia toate dragoste posibile, afecțiune și sensibilitate față de a doua jumătate a - și apoi puteți conta pe sentimente reciproce.
15 opțiuni de ceremonie
Pe o plăcintă cu o umplutură
Placinte cu „umplutura“ să stârnească sentimente stagnante.
Se coace plăcinte proprii cu umplutura, el iubește soțul tău, și înainte de a pune citit în cuptor la următoarea lor complot pentru soțul iubit te-a iubit în schimb:
Pe măsură ce aluatul cu umplutură nevăzătorilor,
Și noi suntem slujitor al lui Dumnezeu (nume) este conectat,
Ca de căldură în cuptorul de ardere,
Așa că haideți să ne arde de dragoste.
Ca creșteri de coacere
Deci, să fericirea noastră crește.
Amin. Amin. Amin.
Dă un gust de aceste plăcinte, soțul meu și cu mine să mănânce una cu el.
Hainele vechi
Acest teren este foarte bun, pentru a reaprinde fosta sa pasiune între soț și soție. Găsiți gazdă și soțul de a purta lucruri cu o lacrimă. Acesta poate fi șosete, lenjerie de corp, sau orice altă piesă de îmbrăcăminte. Principalul lucru este că lucrurile nu sunt șterse și păstrate transpiratii purtătorului. Ambele sunt răsucite împreună și aprins. În același timp, recita următoarele cuvinte:
Ognevitsa-fată,
aprinde un foc în slujitor (numele)
în coapsele sale, în sânge, în inima lui.
Pune-mă cu (numele), în focul pasiunii,
că am fost inseparabile, acum și pentru totdeauna.
Așa să fie.
Ashes adus la intersecția a două drumuri și să dezvolte.
Pe lacătul
„Închideți“ sentimentele soțului pentru sine.
Dacă vedeți că soțul se uită la stânga, cumpara un lacăt, închideți-l și conspirație erudit soțului iubit numai soția lui:
I-am cumpărat castelul
Pentru tine, bărbățel,
Ca blocare cheie se închide,
în afara ușii se închide,
Și (numele) ar sta acasa,
Da, la mine tot uitat.
În fereastra mica nu am uita,
Alte fete nu a considerat,
Și a vorbit doar cu mine.
Cum încuietoarea este închisă ermetic,
Și lăsați cuvintele să fie puternic.
Blocați-l cu o cheie și niciodată deschis.
Pe Easter Egg
Citiți complot duminica de Paște pe ouă sfințească, și apoi da-l la soțul ei să mănânce.
Cât de fericit toate la sărbătoarea lui Cristos,
Deci, pentru a-mi slujitor (numele) privit și sa bucurat,
Așa cum Hristos a iubit Maica Domnului,
Deci, ar fi soțul meu (numele) a iubit și onorat.
Proteina din gălbenuș de ou cu Paștele împreună
În acest fel ne-ar trebui să (nume) au fost inseparabile.
Lumina lui Hristos de vacanță,
Sfințiți unirea noastră pentru totdeauna. Amin.
Shell colecta în mod necesar și îngroape undeva unde nimeni nu s-ar fi săpat o groapă.
Două lumânări de ceară
Cu acest complot, veți fi uniți cu soțul ei.
Cumpara una din zilele sfinte două lumânări de ceară identice. Case-le sveyte într-o singură și a pus într-un loc cald, astfel încât acestea se lipesc între ele. Apoi lumina și să le ardă complet. Recita următoarea parcelă:
Sea-okiyane, pe insula Buyan
Două viță de vie a crescut din aceeași rădăcină,
rădăcini și frunze întrepătrunse,
Devine unul.
Deci, ar fi slujitor am (numele)
Corpul ar fi diferit, și un spirit,
Pentru a respira același aer,
Conform unui teren a mers,
Același alimente consumate,
La masa ne-am așezat.
Deoarece cele două sunt inseparabile viță de vie
Deci, ar am fost împreună acum și doveku.
Fii cuvintele mele sunt puternice și sculptarea.
În numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.
Ceara rămasă coase haine în căptușeala soțului ei.
La două inele de nunta
Pentru a actualiza relația dintre soț și soție să ia cele două inele de nuntă, și se spală cu bicarbonat de sodiu într-un bol, frecati la o stralucire. Apa este apoi turnat în sol, nagovarivaya:
apă-apă pură, care
Bună mama-biți de teren,
Urge - ajutor,
Fosta pasiune întinerit.
Am încoronat două inele,
Ne-am unit inimile noastre.
Să strălucească soarele în ring,
Dragostea noastră cu (nume) se va recupera,
Va familia noastră este unită și indivizibilă.
În leguminoasă cereale
Soțul sa oprit în căutarea pentru apropierea de tine? Este timpul pentru a cumpăra fasole!
Pe boabe de fasole sau citesc un complot puternic că soțul ei iubit și dorit. Alege cele mai mari boabe, înmuiate, și apoi plantate. După germinare, 9 zile recite să-l complot:
Soțul să mă duc ...
Apoi se taie planta la rădăcină, se toaca marunt si se adauga alimente soțului ei.
Pe oglinda si urina
Dacă soțul tău are o singură oglindă, în care se arată atunci când ras, apoi lubrifia cu urina ei și conspirație erudit:
Oleorasini, oleorășini,
Cu fețele roșii
Să servitorul (numele) ras
Uită-te la mine
Aviz nu dă
Am fost doar în căutarea
Nu te uita la alte
Terebentina-sap
In apa stergere
Întoarcere iubirea nu este atât de dificil. Vă rugăm să folosiți sfaturile noastre.
Acest complot pe haine că soțul ei iubit, calomnierea ultima apă în care să se clătească rufele după spălare. După aceea, elementul atârnă imediat pe o frânghie pentru uscare.
Apa sfințită, a salvat robul (numele) de la razluchnitsy-personaj negativ, elegant poveste câine ochi.
La corpul de la (numele) o întinerire, și să-mi teplela sufletul.
Îngerii pe umerii lui Hristos la capul unui sclav (nume) arata, se aduce în casa noastră.
Amin.
Spalatul dimineața, o femeie calomniază de apă. Apoi, soțul începe să se uite altfel la soția lui, și din nou vin la sentimente de viață.
Roșu soare,
Uită-te în fereastra.
razele calde
fard de obraz navey
Lumina puternica iluminat
fată de frumusețe vă rugăm să acorde
Să servitorul (numele) s-ar fi uitat doar la mine
Me alerga, m-ar găsi.
Amin.
Un pahar de vin
Se întâmplă astfel că nu este soțul și soția își pierde interesul pentru căsătorie mai întâi. În astfel de cazuri, de asemenea, poate ajuta la conspirații. Abia acum soțul vorbește articole folosite de soția sau ele sunt împreună.
Conspirație pentru soția iubit soțul ei, calomnii de vin, și apoi împreună au băut un pahar la cină la lumina lumânărilor.
Vin roșu Conjure
Struguri de viță de vie nevoia
Pentru robul lui Dumnezeu (nume) a fost la fel de suplu și moale
Pentru stelă și mângâiată numai cu mine
Și pe de altă parte nu este îndoit și rupt
Amin. Amin. Amin.
Dacă soția ta folosește crema în fiecare zi pentru a adăuga câteva picături de sperma lui și se amestecă. Și să recite următoarele cuvinte:
capace de acoperire
capace crema de fata
sclavi Heart (nume) perforează dragoste
Să se confruntă clar
fruntea deschisă
Alte innebunesti
Un slujitor (nume) vine numai pentru mine
Amin.
pe o placă
Soția petrece cu prietenii mai mult cu familia ta? Cel mai probabil problema este tine.
Începe fel de mâncare, care este mâncat cu soția ta pe calomnia ei text, și apoi rupte veselă pe usa. Cioburi trebuie amplasate pe părți diferite. bucăți mari de plăci pot fi apoi colectate și aruncate.
ATE- mâncat, nu a mâncat,
Fierăstrău nu este ea terminat,
Du-te-du-te, și acum stau,
Stai mănânce și să bea,
Copii mici doglyaday,
Potrivit oaspeților funcționar (nume), nu merg,
Acasă cu soțul ei vin,
prânz delicios Privechayut.
Pe lumânări violet
Citește de trei ori pe luna în creștere toate cele 7 zile. Este de dorit să ardă părul de pe lumânare mov favorit. Dacă există o lumânare violet, ceara se va apropia de normal.
Luna este în creștere - Dragoste (nume) pentru mine este în creștere,
Luna devine mai puternic - dragoste (nume) pentru mine este în creștere.
Pe prosop de baie
Dacă soția ai certăreț, dar încă o iubești, apoi ajuta la urmatorul ritual. Tie o margine nod de prosop ei baie sau o curea roba face nod puternic și spunând:
Strong nod-nod,
Învelește gura castelului
Slujitorul lui Dumnezeu (nume),
Pentru a deveni fraged și pliabilă,
Pentru a privechala soț.
Amin. Amin. Amin.
caracteristici de citire
Aceste loturi pot fi practicate și în cazul în care locuiți într-o căsătorie civilă, dar nu pictate.
Cu toate acestea, dacă vă decideți să utilizați aceste ritualuri ia departe de celălalt soț sau supruzhnitsu de familie, ei nu funcționează, au nevoie de alte metode, cum ar fi vrajit de sânge lunar
Ghicitul pe dragostea unui om pe hărțile (on-line)
Dacă ezită să facă complot poate spune averi în sensul unui om on-line, este mod liber și destul de fiabile pentru a afla mai multe despre viitorul relatiei voastre.
Acesta oferă cele mai populare prezicere a norocului cărțile de tarot: una și trei cărți, soldul „Parteneriate“ și, desigur, celebrul „echilibrul Papess“.
Încercați una sau mai multe aplicații concrete de divinație, și o putere mai mare, probabil, vă servi semna!
Butonieră de dragoste va ajuta sa scapati de piese inutile. Această ceremonie este popular nu mai puțin de vraja. Dragostea rever face destul de des, atunci când doresc să rupă o legătură emoțională care susține relația dintre două persoane. Situațiile în care acest ritual poate ajuta, precum tehnologia reuniunii, vom discuta în acest articol. Acest rit.
se răcește: o modalitate ușoară de a vindeca ra emoțională. Uneori, iubirea poate ruina serios viața, să taie aripile, dând în fiecare zi pentru a găsi pacea dorită de spirit. Se răcește se poate veni la salvarea de oameni ale căror vieți sunt ruinate de relații de dragoste nesănătoase. Aceasta va ajuta să uite persoana greșită, eliminați istse durere de inimă.