10 obiecte de artizanat neobișnuit din tubii pentru un cocktail!

Să începem cu un simplu, dar incredibil de drăguț brățări. Tot ce trebuie este un tub și ascuțitoare.

În al doilea rând brățară organizator ideya-. Încercați cu orice culoare și dimensiune

Cea de a treia zece proiecte - un abajur pentru lumanari cu efect vitralii. Ia un pahar, bandă dublu adezivă și paie de orice culoare.

Următoarea hack 3 în 1. Eu arăt cum să facă margele din tuburi. Veți avea nevoie de o lumânare, apă rece, tub si guma.

A cincea idee - modul perfect de a decora plante casa ta. Îmi place această idee, pentru că am o mulțime de plante în ghivece și decorarea folosind paie - absolut fantastic. sol planta poate încă „respira“ (spre deosebire de pietre ornamentale).

Ne întoarcem la cele șase proiecte - o brățară idee mare.

Urmatoarea - Lumina de paie. Veti avea nevoie de un paie flexibile de baut, lampa cu LED-uri (asigurați-vă că nu se încălzește mai mult de 40-50 °) și un pistol de lipit la cald.

A opta este ideea unei brățară. La fel ca și cea anterioară, dar cu paiele tăiate. Ca un efect de mozaic! Și tu?

idee al IX-lea, dacă sunteți obosit de culoare alb natural de luminile - utilizați un pai pentru a îmbunătăți. Alege o culoare care se potrivește starea ta de spirit, schimba-l în fiecare zi ...

Și ultima, a zecea proiect - un colier. Topiti paie și taie orice formă doriți. Am tăiat forma de inima, folosind roz + rosu + alb paie, dar ar putea fi un trifoi verde, stea violet sau negru notă muzicală ...

Nu uitați să împărtășiți cu prietenii tăi!

PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓

articole similare