Să începem cu un simplu, dar incredibil de drăguț brățări. Tot ce trebuie este un tub și ascuțitoare.
În al doilea rând brățară organizator ideya-. Încercați cu orice culoare și dimensiune
Cea de a treia zece proiecte - un abajur pentru lumanari cu efect vitralii. Ia un pahar, bandă dublu adezivă și paie de orice culoare.
Următoarea hack 3 în 1. Eu arăt cum să facă margele din tuburi. Veți avea nevoie de o lumânare, apă rece, tub si guma.
A cincea idee - modul perfect de a decora plante casa ta. Îmi place această idee, pentru că am o mulțime de plante în ghivece și decorarea folosind paie - absolut fantastic. sol planta poate încă „respira“ (spre deosebire de pietre ornamentale).
Ne întoarcem la cele șase proiecte - o brățară idee mare.
Urmatoarea - Lumina de paie. Veti avea nevoie de un paie flexibile de baut, lampa cu LED-uri (asigurați-vă că nu se încălzește mai mult de 40-50 °) și un pistol de lipit la cald.
A opta este ideea unei brățară. La fel ca și cea anterioară, dar cu paiele tăiate. Ca un efect de mozaic! Și tu?
idee al IX-lea, dacă sunteți obosit de culoare alb natural de luminile - utilizați un pai pentru a îmbunătăți. Alege o culoare care se potrivește starea ta de spirit, schimba-l în fiecare zi ...
Și ultima, a zecea proiect - un colier. Topiti paie și taie orice formă doriți. Am tăiat forma de inima, folosind roz + rosu + alb paie, dar ar putea fi un trifoi verde, stea violet sau negru notă muzicală ...
Nu uitați să împărtășiți cu prietenii tăi!
PUSH „Like“ și de a primi doar cele mai bune poziții în Facebook ↓