Orientarea mixt - mai multe linii, la fel de romantice (het, slash, femslesh)
Grimm
Pinned: Adalinda Shade, Nick Borkhardt Peyring: Adalinda, Nick și plin de bucurie (sau nu) știri Evaluare: - fanfiki în care relația la nivel săruturi și / sau pot prezenta indicii privind violența și alte momente grele pot fi descrise ". > PG-13 Gen: Comedie - fanfic plin de umor „> Umor .. Drama - relație conflictuală cu societatea sau caracterele pe care unii cu alții, tensionată și activă experimenta o varietate de conflicte interne și externe. .. Poate ca rezoluție prosperă și nefericită conflict „> Drama Hurt / confort - un caracter oarecum suferă, și un altul vine în ajutorul său“> Hurt Avertismente / confort: - relații romantice și / sau sexuală între un bărbat și o femeie „> elemente dimensiune geta: - mica dimensiune fanfic de la unul la 20 de pagini dactilografiate ...“> Mini. 6 pagini, 1 parte Statut: finalizat
Premii de la cititori:
9 timp Adalinda nu a spus Nick că ea era însărcinată cu el, iar un timp, ea nu a avut.
Împerecherea preferata mea, pe care am Schipper din prima serie (Vise plăcute, yeeeah!).
Publicarea pe alte site-uri:
Am fost atât de mulțumit de promo pentru episodul următor (4x15), pe care nu am putut trece prin. Mintea mea a început imediat pentru a obține idei despre cum Adalinda poate spune Nick despre copil, și născut acest fic.
- Cum rămâne cu tatăl? - Am întrebat doctorul pentru a umple hârtia după examinare, care a confirmat doar ceea ce știa deja - ea era însărcinată. - Care sunt unele boli genetice, ceva ce poate fi moștenit?
Oh, Dumnezeule! Adalinda a fost atât de absorbit în gânduri de sarcină de la Nick, care nu a fost gândit că poate da această moștenire copilului. Dar acum, după eliberarea medicului, vrajitoarea își dă seama cu groază că bebelușul ei pot obține gena Grimm, și ce s-ar întâmpla dacă a doua fiica ei va moșteni puterea și Grimm, și Heksenbist putere? Sau chiar mai rău - ce se întâmplă dacă ea a avut un fiu.
- Eu ... Nu știu - el a forțat o fată, realizând că medicul nu știe nimic despre vessenah, vorbim despre cadouri ereditare ar fi ciudat. Și apoi în mod neașteptat izbucni - el nu știe încă, nu l-am spus încă.
Medicul ușor și a zâmbit cu bună știință să-i, în opinia sa, pentru a citi că a văzut o mulțime de fete care se tem să spună prietenul ei despre viitorul paternității. Shade a decis că este mai bine să lase medicul gândesc la asta decât în acest fel ar fi să-i spun că tatăl viitor urăște într-adevăr mai mult decât o dată a încercat să-l omoare - deși, așa cum a făcut-o.
- Crede-mă, nu trebuie să-ți fie frică, - a spus împăciuitor medic. - Da, poate la început va fi o surpriză pentru viitorul tatălui său, dar apoi, eu sunt sigur că va fi la fel de incantati de acest lucru ca și tine.
- Eu voi fi un tată? - exclamă cu bucurie Nick, și fața lui se răspândește imens zâmbet, foarte fericit.
Se ridică îmbrățișând burta lui imens (luna a noua, nu mai puțin), și chiar și un idiot ar fi ghicit că este însărcinată.
- Da - el întâlnește același dezgustător Adalinda voce veselă - avem un copil!
Detectivul se uită la ea cu dragoste și adorare - atât de fals, care sunt doar în opere proaste telenovela mexicana.
- Aceasta este cea mai fericită zi din viața mea! - spune el, și îmbrățișări ei ...
- Da, ca doar că se întâmplă - a răspuns sarcastic Adalinda, iese dintr-o fantezie ciudată.
Ca răspuns, ea doar se încruntă și a terminat dressing, a ieșit din birou.
Într-unul dintre scaune, în picioare în abundență în hol, m-am așezat Nicholas Borkhardt însuși.
- Ahh, dar trebuie să aibă un viitor tata, - a spus dr Nick a fost eliberat după ea. - Ei bine, fătul este în regulă, dar mama viitor foarte tensionată încă nu este în valoare de ea - Vei vedea să-l.
- Tati? - Am întrebat Borkhardt confuz. - Ești ... Ești gravidă? Acest lucru este atunci când ...?
Fata de la această situație neașteptată este atât de confuz, nu am știut ce să spună și doar a dat din cap.
- Oh, Doamne ... - Nick murmură, care rulează nervos mâna prin părul lui.
- Cum m-ai găsit? - Adalinda întrebat, rulare ochii lui.
- Ai aprins pe camerele de securitate doar în jos pe stradă - Grimm a spus, în căutarea de la ea la inscripția „obstetrician“ pe ușa studiului, de la care ea tocmai ieșise. - Ai ...? - Am început să-l întreb, dar rupt, în mod evident, nu prea știe ce se va cere.
- Da, - a spus ea vesel vrăjitoare, îngustarea ochii și a surâs - asta e exact ceea ce gândești. Poate că ar trebui să utilizeze contraceptive, și în mod ideal - rețineți că nu sunt fata ta. Apoi, aș lăsa să nu zbor.
- Oh, ai blestemat vrăjitoare! - Grimm mârâi, trăgând de topor și execută o lovitură pe scaun. - Tu ești toată viața mea e distrusă!
Și a lovit - corpul său neînsuflețit a căzut la podea, împroșcarea polkoridora sânge însoțit țipăt speriat asistentă medicală.
- Doar o verificare de rutină - răspunse în grabă Adalinda tresare voce.
Evident, în ciuda timpului devreme, hormonii au început deja să aibă un impact asupra ei, pentru că ea însăși găsit pe faptul că, din cauza imaginii teribil pe care ea a avut doar imaginat ochii ei au început să se formeze în lacrimi de mireasa.
- Ei bine, ei bine ... Ce ești tu ... - Nick forțat neajutorată să vadă că ea a fost plâns, și este jenant pentru a pune o mână pe umărul ei pentru a calma o privire nervoasă la el cu repros, uita în sus la asistenta. - Ei bine, nu plânge. Poate ai o plimbare pe undeva? Hotelul Victor? Sau căpitanul?
- Nu, eu ... eu nu ... Ei nu ... - suspină Adalinda și a încercat să se calmeze și să se oprească din plâns, permițând sfială Borkhardtu ei scot din clinică și stau în mașina lui.
Ei au condus timp de aproximativ zece minute, Adalinda calmat și a fost acum ședinței, din nou pierdut în gândurile sale și în mâinile sale încrețire șervețelele de hârtie cu atenție și ia dat un detectiv. Nick încleșta încordat volanul, uitându-se periodic la vrajitoarea plângând.
- Sunt însărcinată de tine! - minunându cuvintele sale, ea a dat drumul afară și se uită cu ochii larg deschiși la Nick.
- Tu - asta. - L-am întrebat Grimm și se uită la ea, uitând complet că el se află în spatele roții.
Heksenbist a deschis gura să se repete, când a văzut farurile se apropie rapid de o altă mașină.
- Road. - a avut timp să-l strige atunci când dintr-o lovitură puternică pentru a aplatiza bara de protecție a jeep, și sticlă au fost împrăștiate în fragmente mici. Grimm trântit în volan - o mașină veche nu a funcționat airbagurile, vrajitoarea, de asemenea, inconștient, culcat, sprijinindu-se pe ușa mașinii, împânzit cu sticlă spartă. Era sânge peste tot.
Adalinda tremurau din noile imagini, pe care Strecurase subconștientul ei. Lacrimi din nou, a început să curgă din ochi.
- Hei, hei, nu plânge, - a observat imediat un tânăr și a înmânat-o un alt pachet de batiste. - Totul va fi bine.
- Uite, eu ... E ... - vrăjitoare șovăielnic mână, lăsând în urmă Grimm din mașină.
Nick se opri, rezemat de bara de protecție a mașinii și se uită la ea, așteptând.
- Sunt însărcinată! - a spus repede Adalinda adunat toată hotărârea lui. - De la tine!
Negru clătinat ușor, făcu ochii mari în surpriză, și apoi sa prăbușit pe trotuar.
- Hei, Grimm, ești bine? - agitat obrajii ei aclama grohnuvshegosya lesinat tipul cerut Adalinda.
- Da ... - dat cu ochii închiși unul. Și apoi, am deschis unul, izbucni - Căsătorește-te cu mine.
- Chtoo. - fetiță plâns și se lăsă pe spate în surpriză, a aterizat pe fundul lui.
- Ei bine, eu sunt o persoană decentă - Nick bolborosit, încă culcat pe pământ și capul în mâini. - Și ca o persoană decentă, trebuie să mă căsătoresc cu tine.
Zâmbește situație nouă, pentru a arunca imaginația ei furios Adalinda a șters lacrimile.
- Și unde mergem? - ea dintr-o dată a dat seama că nu a avut un indiciu cu privire la cazul în care sa mergi.
- Pentru casa mea - abia murmură audibil Nick și intens se uită la drum.
„Ei bine,“ m-am gândit Shade detașat și întors, a început să se uite pe fereastră.
Și apoi a venit: în casa lui cu siguranță Julieta, și nu doar Julieta și Julieta, acum-un-dracului-Heksenbist! Ea nu și-a vindecat vânătăile de la ultima lor întâlnire, iar acum, când știa că ea era însărcinată, Adalinde nu a vrut să se și copilul nenăscut în pericol expune.
- Nick, ce face aici? - Am suierat cu furie Silverton, se uită la Adalindu.
Grimm fată literalmente scurgeau cu furie, și în mai puțin de un minut mai târziu, ea a diminuat, iar obiectele din jurul ei a început să se agită, gata pentru a zbura la blonda.
- Nu napadosh o femeie gravidă? - a întrebat sarcastic Shade, profitând de orice ocazie de a atinge un dureros ura fata.
- Care a zburat peste? - un pic surprins, dar nu fără sarcasm, a spus Julieta. - Și cine a fost nefericit, care nu norocos să fie tatăl viitorului?
- Oh, vrei să spui Nick? - cu rea intenție Adalinda a spus, zâmbind confuzie, stătea pe fața lui vrăjitoare nou înființat.
- Oh, bestie! - Julieta a strigat, și a zburat cuțite de bucătărie Adalindu.
- Julieta ... dispărut, așa că nu vă faceți griji, - a spus Nick, încă nu se uita la fata.
Adalinda zâmbește larg și fericit - ea nu stie de ce, și numai atunci când acestea sunt din masina de la un prieten la domiciliu, anunțurile Nick.
- Ce e în neregulă cu starea ta de azi? - încruntare spune el liniștit, și se întoarse cu spatele la ea, ea merge la ușa din față.
- Acest lucru se datorează faptului că eu sunt gravidă - toate fată zâmbitoare și responsabilă. - Ei bine, amintiți-vă, am apelat la fata si ta ...
Nick nu s-au oprit, el începe să se întoarcă spre ea, se împiedică și cade, lovind din spate a capului pe marginea ascuțită a scărilor. Sub capul lui începe să se răspândească rapid o baltă de sânge.
Adalinda își amintește brusc că, în capul lui Grimm este numit recompensă destul de mare.
- Oh, e atât de dulce - ea spune Borkhardta carcasă lipsit de viață. - Ai avut grijă să se asigure că copilul nostru este un pat de trandafiri.
- Nu știu - se întinde, încercând fără succes să ascundă un zâmbet.
El trece la casa, iar ea stă pe canapea, încă mai gândesc la modul cel mai bine pentru a aduce o astfel de știri.
- Ți-e foame? - întrebă el, peering în frigider.
Nick a pus deja ceainicul și Adalinde ca sarcastic sau spune ceva snide, pentru a vă reaminti că ei sunt dușmani, dar ea a fost atât de obosit de astăzi, de toate zilele precedente, că ea a avut nici o putere bătături.
- Știu că acest lucru este foarte surprinzător, dar avem un copil cu tine, - spune ea, și apoi să se uite la reacția lui.
- Oh ... Da? - Borkhardt luat prin surprindere, dar repede se trase împreună. - Bine.
- „Bine?“ - necredința se uită la el Adalinda. - Ce vrei să spui „bine“?
- Ei bine, vei avea un avort? - spune Nick, ca și în cazul în care este ceva evident. - Adică, nici unul dintre noi nu au nevoie de acest copil.
- Ce te face să crezi că o să scap de copil? - întrebă ea cu groază.
- Ei bine, în acest caz, ce vrei de la mine? - a spus Grimm nepăsător. - Crezi că-mi pasă de tine și vrăjitoarele tale descendenți?
- Hei, plângi din nou? - într-un fel condamnat Nick a cerut, de mers pe jos până la ea și îi dădu o ceașcă de ceai, ierburi frumos mirositoare.
Tare ușa deschisă flung-a făcut Adalindu înfioare și vărsat jumătate din conținutul paharului în poală.
- Știu totul! - a intrat in casa Julietei. - Henrietta mi-a spus totul!
- Asta-ți spun? - Nick întreabă nedumerită la prietena lui.
- Ești gravidă! - strigă acuzator Silverton, arătând necivilizat la Adalindu cu degetul. - De la omul meu!
În mâna lui de vaza, și ea a fost gata să-i arunce într-o blondă când Nick devine între ele.
- Nu te voi lăsa te-a lovit o femeie gravidă, - o voce liniștitoare, a spus el, în speranța de a raționa cu Julieta.
- Ah, așa? - ea exclamă. - Atunci stai cu ea o vrăjitoare!
Și a aruncat vaza pe podea, cu furie, trântind ușa.
- De ce ești atât de frumos cu mine azi? - Adalinda întrebă, scoțând cupa mâna.
Nick a fost tăcut, stând lângă ea pe canapea, el nu se uită, și apoi se întoarce la Adalinde și holbeaza - ca și în cazul în care caută ceva, sau încercarea de a pune piesele puzzle-ului.
- Acolo, doctorul ... Nu a fost un „control de rutina“? - nu e nici o întrebare, mai degrabă o declarație de fapt.
Adalinde speriat, își dă seama că - a venit momentul sa temut pentru ultima oră, așa că doar dă din cap, fără să scoată un cuvânt.
- Ești gravidă, nu-i așa? - întreabă el Nick și de așteptare pentru următoarea cap, pune următoarea întrebare. - De la mine?
- Da - sortit spune ea.
Aici este, momentul adevărului.
- La naiba, - el șoptește și picături cu capul în mâini.
- Acesta - este de acord Adalinda și strâns comprimă paharul în mâinile sale.
După un moment de tăcere, el ridică capul se uită la ea și spune:
- Nu face nimic. Vom înțelege cu totul - și sună atât de calm și încrezător că Adalinda se simte ca și cum ea are o piatră a căzut de pe umeri. Ei, și toate sortate și, probabil, totul va fi bine. - Acum bea ceai.
Ea face o înghițitură de loial ceai, și Nick se ridică de pe canapea.
- Și cred că am să beau ceva mai puternic ...