10 lucruri despre rare, un $ ap stancoasa

10 fapte rare, despre A $ AP Rocky

Știi despre apariția lui: grillzy de aur, împletituri franceze, rare designer de haine. Știi stilul muzical: unic, versatil, inspirat de Sud, a influențat mixtape «Live.Love.A $ AP» și albumul «Long.Live.A $» AP. Știi biografie: copil ambițios, vânzarea de cocaină și să se joace zaruri pe colțul casei, care a devenit un fenomen al culturii hip-hop. Deci, ce știi? Chiar acolo a ajuns revista i-D.

1. în ciuda tinereții, viața sa mers în gol și motto-ul „pussy, bani, iarba», Rocky se simte trist.

„Muzica mea este ca îmbrăcăminte, întuneric. Sunt în stare să scrie vesolenkuyu cântec (desigur, nu «fericit»), și totuși sufletul este în întuneric. M-am născut în întuneric, am crea întuneric, eu lucrez în întuneric, am sex în întuneric. Aceasta înseamnă viață. "

2. În lumea muzicii Nenorocitule Pretty si arta sunt poarta de acces la libertatea anarhist.

„Eu locuiesc în propria mea societate. Doar încearcă să nu încalce legea, care a venit cu oameni. Dar mai mult Practicarea drepturilor personale, în iad cu publicul. Vreau copiii să uite despre frontiere și măsuri comune. Crescând, principalele mele idolii au fost drag-dealeri, rapperi și jucători de baschet. Lăsați copiii să fie mai creativi, atunci lumea va deveni mai bine ".

3. Rakim a crescut în aceeași zonă cu Cam'ron, dar acum se simte mai „internațional.“

„În urmă cu doi ani, după o înțelegere cu eticheta, m-am întors la Harlem. Toate nemernicilor stradă spunând: „Fă-ne o favoare. - nu se mai întorc“ Amintiri zburat, există nostalgie. Acum locuiesc în Soho și Los Angeles, continuă să evolueze, absorbția cunoștințelor din toate locurile în care este necesar pentru a vizita. "

4. Domnul Flacko sirop înlocuit de substanțe halucinogene, extinderea-minte.

„Sunt inspirat de droguri psihedelice. Îmi place LSD. Te face să te simți mai bine decât Dumnezeu creatorul. " Și înainte de a se alătura trupei The aproape performanțe slabe.

5. Nu se va merge pe urmele lui Kanye și de a crea propria colecție.

„Nu au colaborari de design - totul pentru mine. Eu nu sunt un designer, prea mult respect pentru această meserie. Imaginați-vă dacă Rick Owens și Aleksandr Vong a spus: "Acum sunt un rapper"

10 lucruri despre rare, un $ ap stancoasa

6. Pentru artist, ale cărui linii sunt promovarea de lux (Lofer cu tălpi roșii, șampanie Cristal, pantofi Maison Margiela), neobișnuit să fie în rândurile hipioți.

„Îmi place întotdeauna. În dragoste cu pământul. Dragostea pe pământ, prin urmare, respectul pentru viață, respectul pentru naturale:. Marijuana, ciuperci, fete, fructe și legume "

7. Rocky - feministă.

„Avem nevoie de mai multă Madonna și Rihanna. Fetele care domină bărbații. "

„El îmi amintește de creștere în Harlem. Tusnya în centru cu adolescenții de diferite naționalități. Mi-e dor acele zile. Suntem prea vechi doar să se relaxeze și să bea bere în afara Olde engleză 800, vizionarea colegi patinatori. "

9. Deci, se pensioneze Beau

„Pentru a colecta stadion plin de oameni. mulțimea energetica pe droguri merge nebun, joc muzica mea. Atunci voi fi fericit. "

„Ai construi o viață în sine. Când ea te aruncă lămâi, face Sprite. "

articole similare