7 sfaturi esențiale pentru alegerea cizme

Cizme, ghete și cizme mai mult din nou! Acesta este un motiv pentru care imi place iarna! Poate că am uitat un lucru foarte important - cum ar fi pantofi. haine pungă și stradă - cizme pot fi stres și de a distruge drumul nostru. Deci, fără alte formalități, aș vrea să vă prezint câteva dintre sfaturile mele cu privire la modul de a ridica o imagine bună, ținând cont de îmbrăcăminte, cizme și o figură!

1. Boots nu sunt potrivite pentru ocazii formale

Șocant, dar este adevărat. Puțini oameni urmeze această regulă astăzi, dar este mai bine să știu despre el. Dacă vrei să mergi la un eveniment oficial de important, în cazul în care totul ar trebui să fie, ca „de carte“, alegere trebuie făcută în favoarea producției de pantofi.

2. Boots, pantaloni scurți și colanți cu un model

Aceasta este o combinație foarte periculos. Trebuie să fie extrem de atent în cizme combinate cu pantaloni scurți și ciorapi cu model sau pantaloni trei sferturi de lungime. Această combinație vă va potrivi dacă aveți picioare lungi, perfecte, pentru că în acest caz, cifra trei materiale diferite și trei linii verticale, și știm cu toții cum liniile verticale afectează cifra. Mi-ar sta personal, departe de o astfel de combinație, care include chiar sub genunchi cizme, pantaloni scurte la genunchi și desen direct pe genunchi. Am văzut fete care poartă un astfel de lucru și, sincer, ei nu arata foarte frumos.

3. Curbele de la picioare și cizme

4. Ghetele ideale pentru femei mici

Nu încerca să compenseze creșterea din cauza pene, platforme și cizme de blană lungi masive. Dacă alegeți cizme de pene, să ia o suprafață netedă, mai feminin, cu cizme linii rafinate, iar același lucru se aplică platformei. Nu ar trebui să renunțe la ele, trebuie doar să vă asigurați că ei merg bine cu figura ta mică și fragilă. Nu purta cizme care arata ca in cazul in care cântăresc mai mult decât tine.

5. Cizmele perfecte pentru femeile obeze

Pentru voi, doamnelor, aceeași regulă este valabilă. Nu încercați pentru a echilibra figura, alegerea pantofi cu tocuri groase, deoarece nu face nici un bine. tocuri înalte, pene subtiri, cizme fara tocuri si platforma - asta e ceea ce trebuie să arate elegant și uimitor acest sezon. Selectați cizme înalte la picioare apar mai lungi și mai subțiri, iar dacă alegeți cizme platforma, luați-le cu o platformă ascunsă, de exemplu, în stilul lui Yves Saint Laurent.

6. Ghetele ideale pentru fete cu picioare subțiri slim

Acum, fetelor, vă puteți permite să arate toate picioare. Puteți purta scurte, la modă rochie, colanți și cizme cu un model de lungime medie. Singurul lucru pe care trebuie să vă amintiți: cizme pe care le purtați niciodată nu ar trebui să arate ca și în cazul în care acestea pot pune ambele picioare și are o mână în afacere. Astfel, dacă ați cumpărat cizme, pentru a alege cele care nu sunt prea largi în zona gleznei. cizme lungi este, de asemenea, foarte potrivit pentru tine, iar tu chiar le pot folosi pentru picioarele sa uitat un pic mai bine. Pur și simplu selectați modelul pe care este puțin mai lată decât picioarele, și datorită lungimii volumului adăugat.

Sper că va plăcut aceste sfaturi cu privire la modul de a alege cizme și, desigur, eu cred că ei vor fi de folos. Încă mai avem un pic de timp pentru a defăima acest frumos pantofi de iarna. Poți încă vreun sfat?

articole similare