5 parcele de primăvară frumusețe

În ajunul primăverii toate doresc să fie frumos. Poate că cifra de iarnă a fost mai mică decât armonios, sau ca urmare a unor răceli și părul beriberi și unghiile au pierdut luciul si frumusetea lor. Deci, pentru a reveni toate aceste „pierderi“, există 5 farmece speciale. Noi le face, timp de 5 zile - de luni până vineri, iar sâmbătă și duminică doar să mănânce dreapta și să facă exerciții sau du-te la centrul de fitness sau sala de sport. Fiecare parcelă este de dorit să recite dimineața, imediat după trezire.

1. Parcela pentru frumusetea parului. Decoct meu cap de musetel (colectare mușețel se vinde în orice farmacie), spunând:

„Daisy de flori, parfumat, parul meu pentru a consolida, strălucind să se atașeze.“

2. Parcelă pentru unghii cosmetice. În termen de 15-20 de minute. face sare de baie pentru unghii, citește parcela:

„Sarea pământului, unghiile mele udat, umflati, lăsați frumusețea.“

3. Parcelă pentru frumusetea pielii. Noi facem timp de 15-20 de minute. o mască de față (compoziție: ou 1 ou 1 lingura de orice ulei vegetal, 1 lingura de miere ....). Terenul este după cum urmează:

„Sun-gălbenuș, maslitse moale, nectar de vindecare, pielea mea se înmoaie, înălbitor, curățați rugozitatea.“

frumusete 4.Zagovor dentare. După periaj temeinic clătiți cavitatea orală de mai multe ori cu apă fiartă cu bicarbonat de sodiu (până la 1 cană de apă - sifon 1 lingura de copt ..). Înainte de a citi clătire parcela:

„Fii, sifon, în favoarea mea, că dinții erau zâmbet alb și îndrăzneț.“

5. Parcela pentru figura frumusetea. Noi luăm douche dimineața, și înainte de a-l folosi un exfoliant de zaț de cafea (suficient de gros pentru a bea 2-3 cani de cafea). Recita parcela:

„Cafea parfumat, crocantă, adevărat, face figura mea, bine, corp -. Lucios, subțire atât de netedă“

articole similare