44 comentarii despre PEKO la București, Tver, Tverskaya-Yamskaya 1 St., 1

Bine ai venit! Acesta a fost recent în restaurantul „PEKO“. Serviciul Chelner și Narghilea este slabă. A trebuit să-i face semn de mai multe ori, iar apoi au venit la masa. Deosebit de lovit de lipsa completă a personalului de serviciu tact. La început am fost întrebat de mai multe ori dacă am fost aici înainte, apoi informat că, în scopul de a sta pe o canapea confortabilă, va trebui să plătească 500 de ruble. Bine, avem. Am comandat ceai și narghilea. Ceaiul adus la noi într-un ceainic de oțel inoxidabil. mai departe ›

Restaurant bun. Alegerea unui bun narghilea. Preturile sunt moderate, de mijloc din Moscova. Narghilea simplă este în valoare, în opinia mea, 900 p. hookah în mar 1200 r. Este de asemenea posibil pentru a comanda o narghilea într-un ananas, grapefruit, pepene galben. Meniul a fost destul de mare varietate de tutun, dar, de fapt, sa dovedit că jumătate nu. selecție de ceai nu este mic, dar, de asemenea, pentru instituția, care sa pozitionat ca un ceai, este mic. Atmosfera este confortabilă, lumina roșie, perne (deși nu destul de moale, slezhalye deja). locuri diferite, și poți culca. mai departe ›

restaurant teribil. Comandat de la Narghilea ieșire și ceai + decor. Am făcut un depozit pentru o posibilă bito. Ca urmare, depozitul nu este returnat, ar fi folosit mai mult de narghilea comandate, au ars tot ceea ce este posibil, a fost greu să se mențină, și așa mai departe. D. După furate mese, scaune, organza 70 de metri papuci. Am lăsat tot gunoiul. Și subsol se numește un „restaurant“. Comunicarea a fost director Denis Populyahovym. Te sfătuiesc să obțineți acest loc petrecerea.

Bună ziua, recent am vizitat acest loc, pot spune următoarele: bucătărie PEKO normală, deși prețul nu se potrivește, există un loc mult mai bun; interiorul nu este să spun că, orașele mici confortabile Nanoworks din Moscova abundă. Surprins, într-un sens rău al cuvântului, instituțiile de politică de prețuri: nu numai că a sta pe podea pe niște perne (poate ceva de genul asta pentru a aranja casa), în șosete veți plăti 500 de ruble, astfel încât, de asemenea, pentru faptul că catadicsi pentru a apela și a rezerva aceste perne cu tine. mai departe ›

Da, acum nu este un loc frumos, unde ar putea petrece timpul liber. Calitatea produselor alimentare nu pot fi afectate, dar serviciul lasă mult de dorit în aer, așa cum se înalță tot lăcomia prin orice mijloace, este un luciu strălucitor este reflectată în ochii personalului (inclusiv capul). Dacă decideți să vizitați, apuca o carte de credit și să învețe prin atenție! O vacanță de succes.

Am fost PEKO de mai multe ori. Atmosfera este placuta, doar pentru iubitorii de Est și tabelele cu padushkami în loc de scaune. DAR! Ultima mea vizită ma impresionat atât de mult încât nu voi veni în PEKO și invită-ți prietenii. Din întreaga listă, în plus față de meniu sushi a fost nimic! În plus, chelnerita pur si simplu nu a putut avertiza cu privire la aceasta și de fiecare dată a luat o nouă ordine, du-te departe, și vin înapoi și spune în cinci minute, că acest fel de mâncare nu este, îmi pare rău. Cu toate acestea, rolele au fost perforate în computer, pentru că. mai departe ›

Da. acum nu este un loc frumos, unde ar putea petrece timpul liber. Calitatea produselor alimentare nu pot fi afectate, dar serviciul lasă mult de dorit în aer, așa cum se înalță tot lăcomia prin orice mijloace, este un luciu strălucitor este reflectată în ochii personalului (inclusiv capul). Dacă decideți să vizitați, apuca o carte de credit și să învețe prin atenție! O vacanță de succes.

Am fost PEKO de mai multe ori. Atmosfera este placuta, doar pentru iubitorii de Est și tabelele cu perne în loc de scaune. DAR! Ultima mea vizită ma impresionat atât de mult încât nu voi veni în PEKO și invită-ți prietenii. Din întreaga listă în meniu, nu era nimic altceva decât sushi! În plus, chelnerita pur și simplu nu a putut împiedica acest lucru, și de fiecare dată a luat o nouă ordine, du-te departe, și vin înapoi și spune în cinci minute, că acest fel de mâncare nu este, îmi pare rău. Cu toate acestea, rolele au fost perforate în computer. mai departe ›

Cele mai bune am narghilea încercat, gătesc într-un restaurant - omul vechi CAO. Situat în centrul Moscovei. Boulevard Pokrovsky, d. 14/6, m. Kurskaya sau China oraș. Vă sfătuiesc pe toți să meargă acolo, sunt foarte gustoase fierte.

În cele din urmă ajuns în jurul valorii de a lăsa un comentariu pentru acest loc. Mă duc acolo destul de des timp de mai mulți ani. Locul de amplasare este foarte bun. În primul rând, diferite! Narghile Narghilea - un punct slab al meu, și în cazul în care o mulțime de fum, dar a concluzionat că „PEKO“ acestea sunt printre cele mai bune din oraș. Fumate pentru câteva ore! Sunt ieftine pe cupa și pe ananas scump. Apropo, te sfătuiesc insistent să grapefruit, al treilea amestec, bine, sooooo bun! În al doilea rând, ei au o cameră VIP, în cazul în care vă puteți retrage. Adevărat, chirie un pic mai scump de 1000 ruble / oră. mai departe ›

Bine ai venit! Acesta a fost recent în restaurantul „PEKO“. Serviciul Chelner și Narghilea este slabă. A trebuit să-i face semn de mai multe ori, iar apoi au venit la masa. Deosebit de lovit de lipsa completă a personalului de serviciu tact. La început am fost întrebat de mai multe ori dacă am fost aici înainte, apoi informat că, în scopul de a sta pe o canapea confortabilă, va trebui să plătească 500 de ruble. Bine, avem. Am comandat ceai și narghilea. Ceaiul adus la noi într-un ceainic de oțel inoxidabil. mai departe ›

Era cu fata, în general, mulțumiți - chelnerițe plăcute, meniu, prețul corespund site declarate. Negativ numai - pentru instituție, care este poziționat ca un club Narghilea - prea narghileaua-o piesa, care a avut în mod constant pentru a apela și nu numai a noastră. Nu a fost atât de mulți oameni și să mențină un proces continuu de fumat, în opinia mea, este simplu.

Mult timp nu a fost în acest loc, dar aceste zile se uită cu prietenii. Și acum, într-un șoc lumină de la ceea ce oamenii scrie aici! Campania, trece în revistă unele dintre invidios, și în PEKO ei, se pare, nu a fost deloc ... Tampoane există de mult apuse - acum, în loc saltele, întâmplător Pct. confortabil. Narghilea toate aceiași tipi, cât de mulți ani nu au merge în schimbare, mereu zambitoare si prietenos, doar noi? Tabelul de obicei comandate în avans, și după cum sa dovedit, nu în zadar - au existat mulți oameni ... Narghilea -. mai departe ›

Conectat. Am oferit politicos o masă cu scaune și o masă cu perne minte. Am comandat pentru narghilea 850 p. Narghilea face rapid - 5-10 minute, foarte surprins că, în locul tabletelor normale de cărbune au fost impregnate cu azotat - au fiecare hookah ucid duhoarea lor. Ce sa întâmplat de fapt. După 10 minute, au fost arse, iar alte 10 minute în căutarea pentru narghilea (în „Callao clubul“). În general, rapid obosit de ea - cere proiectul de lege și au fost gata să plece. Scorul a devenit 1 350 r. - pentru asta. este o masă „culcat“. mai departe ›

Restaurant bun. Alegerea unui bun narghilea. Preturile sunt moderate, de mijloc din Moscova. Narghilea simplă este în valoare, în opinia mea, 900 p. hookah în mar 1200 r. Este de asemenea posibil pentru a comanda o narghilea într-un ananas, grapefruit, pepene galben. Meniul a fost destul de mare varietate de tutun, dar, de fapt, sa dovedit că jumătate nu. selecție de ceai nu este mic, dar, de asemenea, pentru instituția, care sa pozitionat ca un ceai, este mic. Atmosfera este confortabilă, lumina roșie, perne (deși nu destul de moale, slezhalye deja). locuri diferite, și poți culca. mai departe ›

atmosferă confortabilă Teribil: colțuri confortabile, cu lumânări, întreținere instantanee. Meniu place meniu de cocktailuri extinse, o mulțime de sushi și o varietate de narghilea. Cel mai bun loc pentru o seara romantica! Si cel mai important, există întotdeauna un miros de mirodenii, așa cum am veni înapoi, vă puteți simți atmosfera de mister și de flirt.

Arrogance și minciuni chelneri, atmosfera inconfortabil. feluri de mâncare Poluprigotovlennye și nu întreaga gamă de feluri de mâncare prezentate în meniu. Mai există și nu va merge descuraja pe alții!

Înainte de a pleca, citiți comentarii de pe Internet. S-au găsit doar comentarii negative și un pic supărat. Dar, pe acest loc, nu este deloc rău. Acest paradis de liniște și confort. Am rezervat o masă cu perne. Așezat, sau mai degrabă aproape culcat pe podea. Narghilea de fum. Și sorbind cocktailuri delicioase. Ce ar putea fi mai bine? muzică de relaxare. Acest loc este foarte potrivit pentru a vă relaxa după o zi lungă, pentru o întâlnire romantică, și întâlnirea cu prietenii. Se pune universal. mai departe ›

M-am dus la acest loc destul de des, mai ales cu prietenii! Se pune foarte mult. Liniște, confortabil, liniștit. Personalul atent, muzica de relaxare, perne moi, narghilele aromate, dar ultima vizită stricat întreaga mea de vacanta! El a invitat fata si a comandat un stand separat, și aici este un cadru romantic, apoi sărută fără să bată spargere Narghilea, dar cu o astfel de zel. Anterior, nimeni în cabina nu a mers fără nevoia mea și acum pare că totul sa schimbat! Mai mult decât atât, dle narghilele. mai departe ›

Locul Naiuyutneyshee în centrul Moscovei. shisha Excelent, personal prietenos, cele mai delicioase mâncăruri. Și doar o atmosferă bună! Am mers, mers pe jos, și de mers pe jos, toate ciuda invidios PEKO! )

articole similare