Făcând clic pe butonul, sunteți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal
Sunt convins că de lucru de la domiciliu ne face ciudat. Ei bine, sau pur si simplu oameni care preferă să lucreze de la domiciliu, ciudat. Și poate atunci, și mai mult. Stând acasă toată ziua, în fiecare zi se dezvolta obiceiurile, care nu se confruntă persoanele care trebuie să „meargă la muncă“. Când stai singur acasă, nimeni nu îți spune ce să faci - sau, mai degrabă, ce program și comportamentul devin străin, și nu-și dau seama. Nu există nimeni care să-ți spun că cina mazăre verde, situată într-o cadă cu hidromasaj - destul de neobișnuit.
Mai jos voi împărtăși sfaturi patru țări cu privire la modul de a lucra cât mai eficient posibil, pe care am dezvoltat de-a lungul anilor la domiciliu.
1. Verificați e-mail în timp ce în picioare
2. Mananca in fiecare zi, în același timp,
Cele mai puține decizii pe care trebuie să facă mai bine în fiecare zi. Petrece timp cu privire la întrebarea „ce să poarte astăzi,“ „atunci când pentru a merge la sala de sport“ și „când și ce astăzi este“ rezervele de epuizează determinare, care, la fel ca puterea de voință, destul de finit. Deciziile - orice decizii - necesită o anumită perioadă de timp și efort, iar dacă doriți să le salvați pentru lucrurile cu adevarat importante, nu deșeuri le neimportante. În acest sens, am creat propriul sistem, care mă salvează de „epuizare de determinare.“ De exemplu, am mânca mese mici, de șase ori pe zi, la ora 7 și ora 10, ora din zi la ora 15:30, 18:30 și 21:00, și este aproximativ același tip de produse alimentare. Cred că aceasta este o modalitate foarte bună de a menține un nivel dorit de energie în timpul zilei și nu petrec în același timp, întrebarea este acum să mănânce. Am să adere strict la această regulă? Bineînțeles că nu. Dar eu încerc să-l urmeze cât mai mult posibil, funcționează pentru mine. Și acest lucru este important: sistemul ar trebui să lucreze pentru tine, și o dată ce găsești calea de a menține forțele de rezervă prin eliminarea necesității constante de a lua decizii, veți observa fluxul de energie în zone mai importante din viața ta, și, ca urmare, să devină mai productiv decât vreodată.
3. Învață să împartă timpul pe ceas
Mi-a luat ani - anii - învață-te cum ar trebui să arate lista acceptabilă de sarcini pentru a doua zi. În trecut am fost o listă cu toate lucrurile pe care le-am fost de gând să faci pentru a doua zi, și, desigur, această listă a fost destul de nerealist. Nici macar nu am ajuns aproape de faptul că, pentru a îndeplini toate elementele de pe listă și a terminat ziua sentimentul prost din cauza eșecului de sarcini. Și apoi am învățat să împartă ziua în segmente de durată 1:00. Dacă am de gând să lucreze cu o oră până la o oră X Y, am un anumit număr de intervale de timp. Creați lista de sarcini pentru o oră este mult mai ușor dacă o faci toată ziua. Doar întrebați-vă „Pot să fac această sarcină pentru următoarea oră?“. Este mai ușor decât să te întrebi: „Ce vreau să fac azi?“. Deci, tu a) a pus o obiective mai realiste și b) se simt productiv în după-amiaza târziu.
4. Puneți picioarele pe perete
În ultimele câteva luni am practicat ceea ce cred că este acum tehnica cea mai eficientă unică de gestionare a timpului: activitatea tranzitorie. Tranziția de activitate face ceea ce sugerează și numele - ajută să comutați între sarcini. Introducerea acestor piese sa transformat ziua mea, și, în același timp, și-a adus în viața mea normală de repaus pe o bază permanentă. De exemplu, după câteva ore de lucru continuu, fac o pauză de 5 minute, timp în care am pus picioarele în sus pe perete și a fost culcat cu ochii închiși (postura în yoga - un culoar ..).
După prânz, am face o plimbare de 10 minute înainte de a începe verificarea e-mail și să se întoarcă la locul de muncă. Între orele segmentelor operaționale I a lua în sus și pregătiți-vă de ceai de menta. La sfârșitul zilei am asculta podcast-uri în timp ce curățarea apartamentului să mă ajute să merg de la o stare de „muncă“ în „restul vieții“. După un timp am dat seama că, de fapt, nu contează ceea ce faci. Principalul lucru - pentru a le da răgaz periodice mici, mai degrabă decât vigoare va încerca să facă mai mult și mai mult.
Dupa ce a citit acest lucru, mulți spun acum, „Eu nu am timp pentru asta!“. M-am gândit la fel, dar nu e adevărat. Deoarece pauza de 10 minute vă va salva de la arderea si te face mai productiv decât dacă ați fi de 20 de minute verificate de peste si peste din nou un e-mail.
De altfel, la 20 minute este suficient pentru a mânca borcan mazăre verde într-o baie fierbinte.