10 Admiterea la machiaj care deranja bărbați, revista cosmopolită

Înger Photoshop: Fata ajută utilizatorii de rețele sociale câștig în popularitate

• Un makeover în valoare de 40 000. iar celălalt - 6000. Poți să le spui în afară?

Prietenul meu nu-i place ruj inchis. dar revelațiile sale cu privire la acest subiect, am folosit de multe ori o cireașă și vișinii nuanțe. Chiar și pe prima dată a venit într-o astfel de frumos și atractiv. în opinia mea. ruj! Mult mai târziu, tânărul a recunoscut. L-am plăcut imediat. dar tot timpul. în timp ce am vorbit într-o ceașcă de cafea. El chiar a vrut să ia un șervețel și ștergeți-l „mizerie“ cu buzele mele ...

gene false

Pentru fete genele false devin de multe ori o salvare adevărată - aceasta este o foarte de economisire a timpului. întrucât nu este necesar să se folosească rimel în fiecare dimineață. În plus. ele creează efectul de exprimare. ochi! Dar aceasta este doar asa credem ... bărbați, cât și a se vedea. că genele false. nevinovat și nu iartă inselat. În cel mai bun caz. el ar spune nimic. cel mai rău caz - vă va recomanda pentru a scăpa de aceste „păpuși“ de gene. Tu. în cele din urmă. și atât de frumos!

puţin fundație

„Masca“ de la fundație pe fata ta - nu este o idee bună, în principiu. Cum a te sărut pe obraz. în cazul în care acest lucru „chestii“ pe piele? Noi. fete. Desigur. Noi înțelegem. că, fără un agent de mascare este dificil de realizat tonul pielii dorit. dar oamenii rămân de neclintit - pare nenatural. asa - off!

Prietenul meu nu-i place un strat gros pe tonurile feței. „De ce praf!“ - spune el mereu la mine. în cazul în care observă nerastushevannye ton de frontieră - „Ai o piele frumoasa,“ Sunt întotdeauna foarte încântat să aud asta. dar „prafuire“, am spus. cu toate acestea. continua pe o bază de zi cu zi - uneori, din cauza lipsei de somn, paloare mea naturală trece de la stadiul de „aristocratică“ în etapa „Gogol Pannochki“.

excesul de pulbere

Aceeași poveste. ca cu creme - el vede perfect un strat de tencuială (ca, de fapt, și-au exprimat!) pe fata ta. Și el nu înțelege. pulbere pe care le utilizați pentru a alinia tonul și mascare gras. Prin urmare. pentru a ajunge la un compromis. Înlocuiți servetele pulbere matisare - și strălucire nu. iar omul va fi satisfăcut. Apropo. make-up artisti, de asemenea, sunt sfătuiți să facă acest lucru în viața reală. atunci când nu vorbim despre filmare de pe camera foto.

umbre luminoase

Shade de fiecare culoare a curcubeului este acum înălțimea de moda. Trebuie doar să se uite la make-up paleta din cele mai cunoscute branduri de frumusete. pentru a fi sigur - este tendință foarte cald. Dar. din păcate. bărbați conservatoare ale impulsurilor noastre creative un pic ingrijorat - ei # 8209, fanii sunt încă nedetectabile în nud make-up stil - desigur. băieții de cuvinte nu au auzit. dar este selectat un astfel de machiaj.

Atunci când în vogă fard de pleoape foarte luminos - galben. roz. turcoaz. Emerald - am început imediat să experimenteze. chiar am consultat cu un artist de machiaj cu experiență. modul de aplicare. ce culori pentru a combina. modul de a face un pas de tranziție. Și înainte de sărbători. în cazul în care ar trebui să ne merge cu soțul ei. make-up în conformitate cu normele. Și eu nici măcar nu funcționează! Dar când sa uitat la mine. El a spus. că mai avem încă 15 de minute pentru a părăsi casa. și tot mi-ar trebui să spele și să facă machiajul obișnuit: un ton de lumină. sprâncene. de lovituri de bici. Pentru că: „Arăți ca un clovn,“ și punct.

fard de obraz roz

Este un lucru - pentru a sublinia pometi folosind o culoare naturala blush. și un alt lucru - pentru a crea un „sănătos și odihnit“ ten fard de obraz roz. Crede. prin intermediul „Marfutki“, el încântat să nu fie - și din nou, problema este că iubirea de oameni notorii pentru naturalețe. Înlocuiți nuanță roz la ceva mai „natural“ - un pic maro. Pastel. roz și bej.

strălucire Shimmering de la Shimmer sau autobronzant nu este prea impresionant de oameni. Trebuie doar să se agațe ușor la obrazul fetei. este deja prea strălucește și strălucește! În plus. bărbați găsi Shimmer strălucească prea pretențios și vulgare. asa. mai bine să abandoneze această tehnică, cel puțin în timpul întâlniri. Dar prietenii aplicate cu înțelepciune Shimmer cu siguranță aprecia. așa că salvați pentru partidele de găină.

Ochii fumurii luminoase și creion de ochi

Ca și cum nu ne-am dori să utilizați fard de ochi și de a face ochii groase de fum. om pentru a primi acest complet indiferenți. Wags numesc fete. care este atât de frumos. "Panda" și. din păcate. de multe ori dreapta.

Soțul meu crede. nu este nimic mai rău. decât dermatograf negru prea gros pe colțul ochiului la templu. și solicită acest machiaj „ochi de vulpe“. Desigur. Eu nu pictez!

luciu de buze Sticky

În general, bărbații place. aspectul buzelor cu efectul de stralucire umed. dar „în practică,“ totul este diferit ... luciu lipicios după sărutul rămâne pe buzele bărbați - oh, modul în care acestea nu le place! Deci, ce. în cazul în care planul nu este doar zâmbet la el. atunci nu straluceasca sau alege un mijloc de foarte ușoară. textura non-aderent.

sprâncene prea întunecate

În timp ce sprâncenele creion întuneric colorate, în ultima moda. prezentarea ei înșiși. nici mai mult nici mai puțin. Kara Devlin. el a fost de gând să facă o glumă despre Leonid Brezhnev ... Da. el nu înțelege nimic! Dar există nici un sens pentru a dovedi ceva? Este mai bine de a alege un teren de mijloc - sprâncene naturale ample. nu sunt prea stresat creion întunecat sau umbre.

← Faceți clic pe „Like“ și urmați-ne pe Facebook

articole similare