Acum istorie mai detaliată cumpărare auto:
Istoria de cumpărare folosite masina shnogo.
Este cunoscut faptul că există mai multe moduri de a cumpăra cantități mașini ieftine la $ 2500, dar am avut la îndemână a fost numai până la 1000. Creditarea a fost în nici o grabă, și a cutreierat pe Internet.
Deci, în căutarea schema orașului Brovary (auto vin de acolo), a mers să se familiarizeze cu mașina.
Deci, o afacere de la $ 850, și că aparatul a fost achiziționat Câteva zile mai târziu am dat pașaportul meu și un depozit. Și am fost de acord să când să ia mașina.
Ajuns cu masina-câlți și un prieten stătea în spatele roții brandului, motorul a fost pus în portbagaj.
Și acum să vorbim despre lucruri triste:
Transmiterea sacadată la rotirea arborelui de intrare.
Absent generator, baterie, parbriz, spălător de geamuri și cu motor bachok, roată de rezervă și Jack și așa mai departe. barei de protecție, instrumente de bord, far dreapta, sex
Starea deplorabilă a roților, ruginite, arata strâmbe ca eliberarea secolului trecut, ca roți de camera.
Frâne abia -tormoznoy conduce dreapta toate ruginite, Brk cilindru din stânga rupt.
Corp zgâriat, direcție împănat piese de pe etichete par sa functioneze masina a fost.
Sa decis să completeze revopsire, și, astfel, dezasamblarea completă, cu scoaterea sticla. Motorul are nevoie de reparații, iar CPR este mai ușor de a cumpăra un b / y, noi sau ușor, cumpărat ușoară second-hand / 35 t.km.
2 luni mai târziu a trecut mașina.
A fost achiziționat CAT făcut în creștere repararea motorului cu tramblora înlocuirea volumului, carburator făcut de izolare completă zgomot (1500) de acoperire a vehiculului (1500), faruri dokuleny, parbriz, generator, baterie, film nuanțare, 4 anvelope TOYO japoneze (1400) roți cumparat tubeless, faruri, semnalizatoare, instrumentul de bord, oglinda din stânga, și în interiorul salon, capace de roți.
Bare de protecție vopsite în culoarea caroseriei.
Total plătit $ 1300 + 35 zile de timp personal!
Așa că m-am dus și-a placut masina plimbari liniștit, fără probleme, și datorită izolației anvelopelor și a zgomotului și a motorului de mare cuplu.
Bucuria a fost întreruptă militsionerom- polițiști.
În special, lipsa trece de inspecție, ceea ce amendat în sumă de 340 UAH.
Acest lucru înseamnă că o nevoie urgentă de a trece de inspecție în Brovary.
Diagnostic auto SRT-120 certificate UAH.
Și din cauza proprietarului masinii (l-am cumpărat prin procură) atârnă o amendă de 510 USD, iar proprietarul nu știe unde ...
Cu toate acestea, sa dovedit pentru a găsi proprietarul, el a dat 500 UAH. mă să plătească. M-am repezit la banca, banca este închisă, sunt într-o altă bancă și a plătit înapoi la poliția rutieră.
În cele din urmă, el a plecat fără bani în seara am avut un cupon trece examenul.
date pașaport
Opt ani pe descrierea site-ului modificat acum 6 ani