8 sfaturi simple de la un profesor, cum să intereseze studiile băieți

profesor de școală primară Janet Allison împărtășește gândurile sale despre bucuriile și provocările muncii cu băieți.

Prima mea clasă a fost compus din 90% dintre băieți. Și a fost un adevărat coșmar. Am petrecut într-o lecție pe podea pentru a aduce copiii la viață, stai jos în locuri, pentru a liniști. După două luni de muncă, m-am întrebat dacă să-i învețe pe copii să facă - chemarea mea.

Dar apoi m-am uitat la problemele lor dintr-un unghi diferit. Am fost capabil să depășească dificultățile cu comportamentul studiilor lor și băieți de interes. Iată câteva concluzii care vor ajuta părinții și profesorii care se află într-o situație similară.

Să băieții mai mult decât se deplasează în clasă

Stând la birou acționează asupra îmbătător copiilor. La 15 minute după începerea lecției care deja nu au realizat nimic. Verificat atunci când băieții sunt în mișcare, ei sunt mai în măsură să absoarbă informația. Prin urmare, încercați să stea de ocupație, astfel încât la fiecare 10-15 minute de funcționare, masa alternate cu activitatea motorie.

Dă-le mai mult timp pentru a răspunde

Sunt foarte supărat când a fost întrebat o întrebare și nu am primit un răspuns instantaneu. În mod constant de gândire, „Ei bine, de ce sunt atât de prost pregătite pentru lecțiile?“ Dar sa dovedit că copiii ar trebui să se acorde mai mult timp să se gândească - asta e tot. Acum fac acest lucru: Vă avertizez că acum voi pune întrebări pe copii concentrat. Apoi am pune întrebarea într-un cerc pentru fiecare dintre băieți, și apoi să le dea ceva timp să se gândească. Doar o jumătate de minut. Și atunci întreb răspunsul.

Pentru băieți mai ușor pentru a obține locuri de muncă, care sunt împărțite în mai multe părți

Când le da un loc de muncă mare, cel mai bine este să-l rupe în jos, în mai multe etape. Veți vedea că productivitatea va crește uneori.

Lăsați-le să fie exploratori

Băiatul este foarte important pentru toate atingere, studieze cu atenție subiectul mâinile sale. Prin urmare, dacă vă aflați în sala de clasă efectuează periodic experimente științifice folosind pahare de laborator, linguri, solzi, decizia corectă din partea ta va permite copiilor să atingă și să exploreze fiecare dintre obiectele de măsurare. Apoi, ei nu vor face acest lucru în mod direct la momentul experimentelor. Aceeași situație cu obiectele de artă plastică. În cazul în care copilul dumneavoastră este important să se transforme ceva în mâna lui, da-i o minge mică Bouncy (cum ar fi un expandor). Să-l comprimă în liniște în timp ce ascultați explicația.

Nu acorde o atenție la grosolănie, este o provocare!

Băieții le place să vorbească despre grosolănie. „Kakashki“ și „râgâie“ - cuvinte care sunt prezente în discursul fiecărui baietoasa. Adulții, uneori reacționează foarte emoțional de ei, în timp ce copiii se bucură ... reacția noastră și să continue în același spirit. Mai relaxat ar fi reacția ta, cuvintele mai puțin dure veți auzi de băieți mai târziu.

Băieți trebuie să vă simțiți încrederea și puterea

Zgomotul, agitația, confuzia în clasă - știi asta? Pentru a opri tulburările, lecția ar trebui să înceapă cu o voce tare, dar calm (nu să strige!). Apoi, copiii configura rapid pentru clase.

Turn lecție în concurență

prin însăși natura sa, băieții sunt foarte mândru de a concura unul cu celălalt. Așa că locul de muncă devine întotdeauna interesant atunci când apare elementul competitiv.

Se tratează cu înțelegere a lor maniere nepoliticos

Băieți sensibili, iubitori și buni. Doar aici pentru a arăta aceste sentimente pana cand nu stiu numai prin anumite trucuri cursele poking. Ei pur și simplu încă nu au învățat cum să-și exprime emoțiile lor cuvinte, le trateze cu înțelegere. Și să încerce să le spun că există un mod mai uman de a arata simpatie pentru profesor sau fata.

discutat

Ca antiprivivochniki luptă australian cu suporterii de vaccinuri

Poziția mea 50na50! „Doktor Dzhon Cunningham, care a fost atribuit un ordin al Australiei pentru munca sa de a promova vaccinarea, comparativ un grup de oponenți de vaccinare cu secta, care, a spus el, mănâncă temerile oamenilor.“ Ceea ce este interesant, vaccinatori și se hrănește cu frică. Gripa, în fiecare an frica în jurul ei. Este din cauza fricii și să fugă pe vaccinări. Deci, cu toate vaccinurile. Cu toate acestea, există instrucțiuni de orice vaccin. există efecte secundare. Aceasta nu este o vitamina, aceasta este o intervenție serioasă în organism. Dar nu garantează nimeni nu va. Înșiși să semneze documente care nu sunt de acord. Și dacă ceva nu merge bine, instanța va șterge acest lucru foarte hârtie. Maladiilor prea serios, frica de a trăi. Vrei o abordare mai buna de la medici, abordarea individuală și responsabilitate.

Alsou a aratat cadru delicat, cu burtă rotunjită în ziua nașterii fiului său

Bine! Când totul este bine la oameni.

articole similare