8 pași pentru a începe călătoria

Pentru mai mult de 20 de ani de călătorie, a vizitat 103 de țări și toate regiunile din România - de la Kaliningrad la Ciukotka.

„Numele meu este Anton Krotov, am 41 de ani, sunt un călător de la Moscova. Mă duc la diferite locuri autostopul pe trenuri, avioane, du-te pe jos. I-am scris o carte despre călătoriile sale, și spune oamenilor despre modul în care lumea din jurul nostru, și modul în care fiecare persoană poate merge la orice parte a continentului, dacă vrea. "

Free Travel - ce este?

Anton: Nu sunt „tur gastronomic“ - atunci când un om chinuit de iarnă și de durere universală, are bani în firmă, pentru care a fost aruncat în avion, și el zboară spre Hurghada, Antalya sau Pattaya pentru 39,999 de ruble. Apoi, această „nefericită“ pelerin în soare și obținerea ars de soare, a cumparat 20 de papirusuri inutile, cap de cămilă, și chiar unele lucruri mici, vine înapoi și spune în Krasnodar, care se dovedește a fi escroci turci, indieni și arabi.

Călător gratuit se deplasează independent prin orașe și țări ale lumii, își petrece timpul în societatea oamenilor obișnuiți locale, pentru care această comunicare nu este un loc de muncă plătit. Mutarea pe trecerea de transport, autostopul, dormind într-un partid, vorbind fără un ghid și interpret, vom vedea lumea pentru ceea ce este cu adevărat.

Întreaga lume - este o mare familie, și nu unele ticăloase „împreună“ teroriști, hoți sau epidemii bolnave.

Când ai început să călătoriți?

Anton: În 15 ani. Am trăit la Moscova și a constatat că trecerea ei de la un tren la altul, puteți ajunge la orice oraș. În acest fel, am călătorit 48 de orașe și apoi a încercat autostopul. Am crezut că a descoperit teleportor. Dar sa dovedit că nu a fost un pionier. Mii de oameni înainte de m-am născut deja călătorit prin aceleași metode.

Ce este Academia Libera de călător?

„Acasă pentru toți“

„Acesta este comunismul, care se deplasează pe planeta și există zone de pre-alocate“.

Termeni si conditii: Pentru a rămâne în această casă poate fi oricine. Nu există paturi - puteți dormi în saci de dormit pe podea sau a pus un cort în curte. taxă obligatorie - în fiecare zi, este numit pentru două persoane care fac curățenie și gătiți la toate. În plus față de viață, Casa - l svoebraznaya „colibă ​​culturală“, în cazul în care au loc întâlniri, conferințe și dezbateri.

Pădure colectarea sobru

Anton: Îmi place principalele regiuni - Statele Unite ale Americii, India, China, Africa și, desigur, România. În Africa, cum ar fi Sudan - aceasta este o țară bună.

„Dacă avem cinci minute nu a fost invitat să bea ceai, atunci nu suntem în Sudan, iar într-o altă țară.“

Cele mai neobisnuite locuri in care a trebuit să-și petreacă noaptea?

Anton: Pe acoperișul stației de autobuz, în căpițe în Afganistan, în Turnul îngropare în Palmyra, printre morminte vechi și oase, rectorul tabelului din Indonezia, și cele mai neobișnuite - acasă!

Cât de mulți trebuie să știe limbi străine, de a călători atât de mult?

Anton: Există chiar și un călătorii cu deficiențe de auz. Cunoașterea tuturor limbilor - nu neapărat! Principalul lucru este de a învăța 6 fraze utile în fiecare limbă: „în cazul în care“ „Nici bani,“ sau „liber“, „posibil“, „dreapta“, „acolo“, „Sleep“ și Aceste fraze dau 720 de combinații. De exemplu: „? Puteți, gratuit, drept“ Sau „Poti sa dormi aici?“

Nu e vorba că eu sunt un fel de o persoană unică cu proprietăți speciale. Aceasta nu ia mult bani pentru a fi un însoțitor de zbor sau să lucreze într-o agenție de turism - de călătorie suficient pentru a cunoaște 8 lucruri de bază:

Nu așteptați infinit „niciodată“ - când ai absolvit, a primit un loc de muncă, ai terminat, se pensioneze, atunci când o pensie va crește, și tu, la fel ca pensionarii elvețieni vor sări în diferite țări, pentru a lua prostituatele filipineze și să-și amintească violent tinerețe Krasnodar. In fiecare an, dorințele noastre scad numai.

„În 15 de ani, oamenii doresc să schimbe lumea, omul în vârstă de 25 de ani, vrea să schimbe locul de muncă, și 35 - pentru a schimba canalul pe televizor.“

2. Începeți cu mici excursii și de a crește treptat raza de deplasare.

Nu este nevoie să se epuizeze chiar acum și du-te în ținuturi îndepărtate. Călătorii au început în mod spontan, de obicei spontan și sfârșitul. Ei bine, în cazul în Bangkok rău dacă în Batumi. În mod ciudat, atunci când o persoană care nu a văzut St. Petersburg și Irkutsk, mergi la Lisabona sau New York.

3. Dacă aveți un televizor - arunca-l!

TV - l zhiznezamenitel, "Satana-box", care arată nimic altceva decât necazuri. Acesta este conceput pentru a te sperii cu tot felul de sperietori. Dacă moare undeva la 50 de persoane din Ebola, apoi la televizor spun ca intreaga Africa o epidemie febră teribilă - mor în masă. dezinformare Mass-media ne spune despre teroriști, ucigași, boala, Trump, Obama, Al-Qaeda. Ca urmare, o persoană care se teme și nu merge nicăieri.

4. Ar trebui să fie treaz.

Un sfert din problemele rezultă din faptul că cei doi au băut, iar al treilea nu a terminat. Nu bea alcool, și vei avea de la această fericire.

5. Amintiți-vă că timpul și banii folosiți interschimbabil.

Dacă există o mulțime de bani - ia-le cu tine, în cazul în care o mulțime de timp - pentru a alege-l, se va schimba la altul.

6. Amintiți-vă de abundența lumii!

persoane neidentificate in avans ne conduce până în mașinile lor, trata, da adăpost și schimb de informații utile. Și, venind înapoi de la călătoriile pe distanțe lungi, vom încerca să se pună în lumea din jurul o multime. Cine are o casă - invită pe cei care au o mașină - de conducere în sus care are informații - schimbul cu alte persoane.

„Cu cât facem pentru a aduce oameni buni mai mult, cu atât mai puțin vom avea nici o îndoială că ne-ar reacționa în același mod.“

7. Trebuie să aveți răbdare și perseverență intenții.

Se întâmplă că mașina nu se oprește imediat, nu în noapte, sau a negat o viză. În cazul în care o persoană este schimbătoare ca o giruetă, atunci ar fi greu să trăiască. Astăzi, o astfel de persoană care dorește să călătorească mâine - pentru a obține un loc de muncă, a doua zi el sa căsătorit, posleposlezavtra - divorțat, și din nou, vrea să călătorească într-o săptămână ...

„Dacă o persoană nu știe ce vrea - el nu va găsi fericirea în oricare dintre aspirațiile lor.“

8. Nu este necesar să călătorească!

Sunt oameni care nu doresc să călătorească. Acest lucru este bine, dar nu și lucrul cel mai important. Căutați pentru afaceri pe acest pământ și fă-o bine, și apoi poate fi chiar un om foarte fericit.

călătorie voluntară poate prelungi viața noastră prin intensificarea ei. Am fost de conducere la oameni interesanti pe care le studiem alte limbi, încercând produse diferite, satisface răsărit de soare în diferite părți ale lumii, și într-o zi de călătorie, am organizat mai multe evenimente decât de obicei în această săptămână de viață Krasnodar. Timp de o lună mai mult de un an de viață la domiciliu, iar pentru un an, mai mult de 10 de ani.

Venind înapoi de călătorie pe distanțe lungi, vedem lumea în mod diferit. Nu există națiuni rele și națiunile sărace. Lumea - este o mare familie.

articole similare