Mulți dintre noi se confruntă cu carduri de salarizare. Cel mai adesea, se pare ca acest lucru: vin la un nou loc de muncă, angajatorul produce un proiect harta zarplatatnogo, care va acumula salariu. acest card este probabil să fie o bucată de prost din plastic de la „Sovdepbanka“, cu un serviciu dezgustător sau aplicația pentru mobil incomod. De obicei, această carte folosi la fel de mult ca și o dată pe lună la salariul ei vin să se retragă de la ea în întregime toți banii și să uitați.
Cardul Roketbanka mai bine decât salariul meu
carte Roketbank este emis în format internațional MasterCard mondial, ceea ce înseamnă că acest card este potrivit pentru achiziții în străinătate, cum ar fi o vacanta sau o calatorie de afaceri.
Serviciu gratuit. Chiar dacă nu harta Roketbanka salariu, la rata de „spațiu intim“ serviciu gratuit.
Cashback. Cu fiecare achiziție va fi returnat la 1% din costul, și pentru operarea în „instituțiile“ Iubiți, care sunt selectate în fiecare lună (acest lucru poate fi biletele de cale ferată) până la 10%. Cashback acumulate RoketRublyah, ele pot petrece acumulat cel puțin 3000 PP și pentru a compensa achiziționarea lor (absolut nu mai târziu de o lună în urmă). Cum funcționează, am acumulat PP 6900, m-am dus la Adidas și am cumpărat un brand nou Superstary pentru 6900r. apoi, în cererea de achiziționare imediat compensate RoketRublyami și fondurile cheltuite returnate în contul de card.
În Roketbanka excelent Mobile banking cu istoria vizuală a operațiunilor sub forma unui feed de știri, precum și foarte rapid suport încorporat de chat.
Orice ATM-uri. Cu cartela cu tarif Roketbanka spațiu confortabil vă puteți retrage numerar de cinci ori pe lună, fără comision de la un ATM al oricărei bănci.
Fiabilitate. Roketbank detine cea mai mare banca „Deschiderea“ privat, care ocupă locul al patrulea în termeni de active în rândul băncilor rusești. Harta Roketbanka furnizat cu EMV. stochează informații despre ultimele tranzacții finalizate și soldul. cip fals foarte greu, și raclare (cititoare de date străine) pentru chips-uri nu se poate face. Toate cardurile Roketbanka conectate tehnologia PayPass de plată fără contact.
Interesul asupra echilibrului. În cazul în care salariile să păstreze pe Roketbanka hartă bonus excelent va fi de 7,5% pe an, care se plătește în fiecare lună pe soldul de pe card.
Kartau Roketbanka poate fi comandat cu livrare la domiciliu sau de a lucra gratuit la Moscova, Sankt-Petersburg, Ekaterinburg, Novosibirsk, Samara, Tolyatti, Kazan, Nijni Novgorod, Chelyabinsk, Krasnodar, Krasnoyarsk, Rostov-pe-Don, Tyumen, Perm, Ufa, Saratov , Irkutsk, Omsk, Volgograd, Izhevsk, Tomsk, Yaroslavl, Barnaul, Voronezh.