Ce se întâmplă dacă ți-am spus că nu este necesar să se cunoască totul. Nu aveți nevoie să știu totul. lecții de design web foarte mult și foarte dificil de a alege sau de a înțelege ceea ce este important acum pentru a studia (ceva care va veni la îndemână în acest moment), dar asta e doar o pierdere de timp și că timpul să-l petreacă nu este necesar.
În general, ar trebui să fie în măsură să facă un web designer? Acest lucru este de a crea site-uri și de a găsi clienți (Figura 1)
Și dacă vorbim despre site-uri, și anume competențe de bază 8 web designer:
Ceea ce nu se poate ști cum web designer:
- Desenați. La etapa inițială nu este absolut importantă această abilitate.
- Html / css. De asemenea, nu este nevoie să-și petreacă timpul la etapa inițială.
Programul 1. Grafică
În primul rând, site-ul - este povestea. Unitatea de site-ul - este un sens bine definit, de exemplu, o propoziție scurtă. Și pentru a face un bun site-ul, aveți nevoie pentru a decide ce vrei să spui și ce să aducă sens persoanei.
Dacă această prezentare a fost site-ul, sensurile au fost aici astfel (Figura 3):
3. Ierarhia.
Avem nevoie de a plasa blocuri pe o pagină și de a identifica cele mai importante și mai puțin, asta este ceea ce dorim să subliniem că, în al doilea.
În acest caz, am selectați, butonul din titlu și împărțiți mici blocuri indentate cu informații text (Figura 4).
4. Tipografie.
Există fonturi clasice (Helvetica, Arial, Tahoma), care sunt în mod normal afișate pe toate paginile.
Există fonturi personalizate, fonturi Google. Așa-numitele „fonturi descărcabile.“ Aceste fonturi nu sunt pe computer și îl puteți conecta prin intermediul Google.
În prima etapă, nu este cu adevărat în valoare de mult „juca“ în fonturile. Este suficient pentru a alege unele clasice (unul). Ce bine fonturi clasic. Acestea sunt testate în timp. Nu este necesar să-și alunge unele noi, mai bine-l ia, atunci este deja în execuție. Și de la care începe călătoria.
Font. În acest caz, îmi place personal Proxima Nova. L-am ales. Am selectat un antet mai gras, un pic mai mult subliniere (Figura 5).
Ierarhia Fig.5 (Proxima Nova)
5. Grafică
La etapa inițială a programului, am delegat la canalele de scurgere. Dacă am ceva ce nu pot face, este mai ușor să ia o anumită persoană care este bine versat în acest sens. Asta este, dacă nu pot desena, de exemplu, icoane, atunci aș merge mai degrabă la chiuvetă și de a găsi pictogramele bune. Dacă nu atrag pictograma, atunci mai bine să aibă încredere un designer care atrage aceste icoane sunt de 5-10 ani și el sau descărcat (dacă acestea sunt disponibile gratuit), sau să cumpere. Și apoi vom obține proiect de înaltă calitate. În general, în această etapă, vom selecta unele program, selectați imaginea, cum ar fi o apă reziduală (Figura 6).
Figura 6 cu adăugarea de ierarhie grafică
ierarhie Fig.7 cu culoare adăugată
Magic - o combinație a unui ideal, colectarea tuturor pașii, toate talentele. înțeles bine ales, ierarhie bine structurată, fonturile relevante, realizate calitativ un designer bun, pe imaginea din dreapta (unic, frumos), din nou, potrivit în sensul și emoțiile, și culoarea (Figura 8).
Și împreună magia - aceasta este experiența ta. Experiența nu este atât de mult de proiectare, și, în general, cât de mare orizonturile. Puteți unele lucruri de la complet de proiectare industrie și va lua să influențeze. Aceasta va fi cea mai magie, utilizatorul nu va observa, dar se simt.
De exemplu, National Geographic (Fig.9). S-ar părea că un astfel de site. Setați textul și imaginile, dar când totul funcționează împreună armonios alese și gândit, și se pare foarte cool, te uiți și ușor de reținut.
Figura 9. Site-ul National Geographic
Figura 10. Bine ati venit la reimagination
Ea nu vine într-o săptămână, o zi sau chiar un an, acesta vine cu experienta. Avem nevoie de a practica în mod constant, să învețe și de a face lucruri noi și noi, uita-te la partea de sus. Dar, de asemenea, aparent imagini și text, dar este totul în armonie, a adăugat animație, muzică încă joacă un rol în furnizarea. Si se pare ca un întreg este foarte cool. Este doar că există magie, vorbesc despre.
Din nou, vom face totul în plus față de ceea ce ne place, în mod ideal, și aceasta este ceea ce suntem dispuși să se angajeze în liberă, dar totuși este vorba de bani. De profit și acesta este un motiv pentru care o facem. Bani pentru activitatea site-ului.
Am identificat următoarele elemente:
1. Nu alerga ieftin
Nu este necesar să se lucreze ieftin, pentru un ban, și este necesar să se cunoască valoarea lui. Prețul cumva formula, să stabilească și chiar dacă vă aflați în stadiile inițiale de lucru pe experiența în portofoliu pentru un preț mic, dar merită în mod constant planochki ușor ridicate. Asta este, pentru fiecare loc de muncă ulterioare, sunteți de acord să ia un pic mai mult, poate la fiecare trei lucrări, etc. Asta este, creșterea calității și, astfel, prin creșterea costurilor.
2.Brat plată în avans
Și să ia o plată în avans. Nu fi atât de „suntem acum începe și să plătească mai târziu.“ Atunci când un designer este de a face ceva fără plată în avans, care este un indiciu că, probabil, proiectantul este primul proiect. Și acest lucru este din nou un semn clienților care designer - un începător.
Prin urmare, încercați întotdeauna să ia o plată în avans. Acest lucru este normal, acesta este standardul și nu începe munca înainte de a transfera bani. Dacă vorbim despre primul proiect, prima cunoștință, aceasta este o regulă de fier. Dacă este vorba despre un al doilea proiect, dacă sunteți cu un client a lucrat și-l ai pentru ordinele site-ul a cincea, atunci există, probabil, posibil, în principiu, să fie flexibil pentru a face acest lucru.
3. Îmbunătățirea calității și costurilor.
Și nu avem nevoie să știm acum toate multe de învățat, să-și petreacă timpul pe suplimentar. Nu trage dezavantaje și să consolideze principalul avantaj. Pentru a alege o direcție și consolidată acesteia. Dacă vom alege direcția de web design, nu este necesar să se studieze html, logotipuri, identitate, icoane. Ar trebui să se concentreze pe crearea de bună, site-uri de înaltă calitate (Figura 11).
Figura 11. Avantajul principal
E ca în jocurile. Aceasta este o captură de ecran World of Warcraft (Figura 12). Fiecare personaj are un copac talent și cu experiență, în timp, vă apar puncte pe care le puteți cheltui pe fiecare cadou. Mai adânc te duci în acest copac talent, mai abruptă a vă arăta abilitățile.
Figura 12. Screenshot din World of Warcraft
De exemplu, dacă investesc, și aici, și aici. De exemplu, efectuați o mediocre identități corporative, logo-uri, culegătorie mediocru totul, mediocru - atunci vei fi niciodată în stare să câștige în mod normal, să fie pulverizat. Dacă ați pompat un nivel, vă va reface rapid aptitudinile pe care le finaliza portofoliul și căutați pur și simplu mai scumpe.
Apoi, când ați dat seama că, undeva pe aici este „OK“, atunci puteți construi restul (întotdeauna posibil pentru a pompa html / css, pentru a vedea cum funcționează, încercați să atragă o pancartă, etc.). Dar numai atunci când ajungi la abilitatea super, atunci va începe unele competențe suplimentare pentru a investi. În același proiectant.
Există abilități și talente specifice, care studiază puteți începe rapid a face bani pe web design, chiar de la zero. Și în cursul „bani rapid în web design„din toate zgomot mare de informații care există în jurul valorii de proiectare, în jurul valorii de câștigurile de pe Internet, și alte lucruri, am subliniat principalele etape care trebuie să fie făcut pentru a veni să se aștepte rezultate financiare bune. Asta este, vorbim despre bani, vorbim despre partea financiară a creației noastre.