Perioada - un produs incredibil de util ca nutriționiști și medicii recomandă insistent să folosească în mod regulat. În cele mai vechi timpuri au fost numite „boabe de viață“, iar palma data simboliza Arborele Vieții arabi, fructul care vindecă multe boli, vom scăpa de gânduri rele, saturate cu trup și spirit fermecat. Mănâncă date, nu neapărat sub formă de fructe uscate - acestea se pot pregăti feluri de mâncare principale, farshiruya de păsări de curte, legume, etc, precum și o varietate de coacere în masă de la cornuri la prăjituri. Rețete de feluri de mâncare de date, am colectat pentru tine în această categorie. Rămâi sănătos!
Stick caramele budinca -recipe English
Budinca Stick Toffee - un desert clasic englezesc, comun în bucătăria britanică.
Tort cu datele și ciocolată
reteta de azi - unic nu numai din cauza se pare uimitor tort delicios și blând, dar și pentru că folosește ingrediente neobișnuite, care fac chiar mai gustoasă și mai util.
tort de miere cu date și arahide
Delicat tort parfumat și delicios. Pregătirea timp de 10 minute + timpul de coacere
pilaf dulce cu fructe uscate
pilaf dulce cu scrumptious fructe uscate! Printre fanii sai - vegetarieni, copii, adepți ai unui stil de viață sănătos și un dinte dulce.
Torturi de fructe uscate cu semințe de susan
Aceste prăjituri devin foarte fragedă și gustoasă, și le puteți mânca, chiar și în post, deoarece pentru prepararea lor nu are nevoie de unt, ouă sau alte produse „Skoromniy“.
terci de mei cu datele
În mod tradițional, mei terci de preparate cu dovleac. Dar este perfect combinat cu alte fructe și fructe uscate. Încearcă să-l gătească cu datele și diferite condimente. Acestea pot fi combinate după cum doriți, în gust. Se pare destul de neobișnuit.
Fulgi de ovăz dieta cookie
cookie-uri fulgi de ovăz poate fi o dieta - este necesar doar să-l pregătească în mod corespunzător pentru o rețetă specială, și va fi chiar mai util, dar nu mai puțin gustoase.
tort de Crăciun
Există o tradiție de a pregăti dulciuri de Crăciun și unele feluri de mâncare în toate țările creștine.
rahat
lokum (lokumului; tur Rahat.Centrarea-lokumului - o bucată la îndemână de Arabă Rahat.Centrarea-al-hulqum - scrisori de odihnă pentru gât ...) - produse zaharoase de Est picant (lokum), făină (agitator deliciu), cu adaos de amidon și nuci (fistic, migdale, nuca de cocos, etc.). Ra