7 Hells sau cum am încercat să intre în SOC

88 Pro minus 41

• top top
  • în primul rând pe partea de sus
  • top real

Dumnezeu gonoreei evitat. încredere

ramură Descoperi 6

ramură Descoperi 4

FSSP câștigă opezdalov, deoarece normală nu va merge pe acest tip de muncă pentru o astfel de sn scăzut. Am stat acolo până institutul studiat, pentru că nicăieri în altă parte nu a luat într-adevăr, și aici și să studieze concediu poate merge.

Dezvăluie ramură 3

Dar de ce. Există oameni buni, ei merg acolo doar pentru că există cel mai simplu mod de a obține experiența serviciului public), dar este de dorit să aibă o educație juridică. Serviciul de droguri de control Federal, de exemplu, fără un turn cu promovarea problemelor ar fi. De asemenea, nu se va FSKNa în curând.

Dezvăluie ramură 2

Spune-mi te rog, cum să Serviciului Federal de control al drogurilor pentru a obține un loc de muncă sau într-o structură similară? În cazul în care nu a servit, nici o șansă la toate? Există doar o cunoștință ia? Mulțumesc.

ramură Descoperi 1

În cazul în care nu a servit, există o șansă, dacă ai luat practica. Sau birou pretenduesh nu forțează natura. O cunoștință acolo doar să nu ia într-adevăr, pentru că Nepotismul nu este încurajată, nu este poliția. Cum va fi amenajat, poate fi citit pe site-ul lor. Sunt indicate, de asemenea, postul vacant. În general, fiecare caz este individual și este considerat separat, mai degrabă decât alege persoane în funcție de parametrii birocratice stricte. Da, pe suport de hârtie, precizate acestea din urmă, dar în realitate nu este. Și Serviciul de control al Federal Drug va desființa în curând, funcțiile sale vor fi MAI. Și pentru a fi polițist sau nu-acesta este modul în care toată lumea, plină de neînțelegeri și contradicții)

Descoperi ramură 0

Mai rău decât oamenii în controlul drogurilor, nu sunt îndeplinite. Unul dintre prietenii mei a avut timp de 10 ani, alte acasă, mai ales cantități mari de ordinele lor aruncat, el a sudat, de asemenea, 6, el a crezut, pentru a da drumul, da. Avocații și au luat mită 3,000,000r, a trebuit să vândă apartamentul. Desigur, el nu este nevinovat, dar eu nu văd nici un motiv pentru a alimenta acest Cop LEGII sudeynuyu că toate în gunoaie, în același timp.

Descoperi ramură 0

Nu cu nervii în durogony du-te

Dezvăluie ramură 2

A existat o dorință de a arunca un teanc de certificate în nevrologu.uderzhalsya față.

ramură Descoperi 1

Atunci trebuie să Durkee și a trimis - judecând după scrierile tale, în cazul în care vă aparțin.
Surprins la nivelul testelor nu este de a elimina.

articole similare