Strâns comunicarea cu limba engleză timp de 3 ani, începe să observați defectele lor, probabil, cufundata la prima vedere, dar în cele din urmă destul de enervant pentru noi, imigranții care provin din medii culturale foarte diferite. Diferența mentaliletov - din păcate, nu este o invenție de sociologi, și de fapt viața reală, de multe ori nu permite celor două națiuni vecine pentru a găsi limbaj comun.
În fotografie: cadru din filmul „Ostin Pauers.“
În ceea ce britanicii în lume există o mulțime de stereotipuri lingușitoare, în mediul rusesc, mi se pare, această națiune sa bucurat întotdeauna respect deosebit și respect. umor englezesc. educația engleză. educația engleză (lista poate continua) au devenit în timpul nostru simbolurile de calitate autentice. Inutil să mai spunem, britanicii - adevărați maeștri ai lauda de sine, așa că doarece aparține ceva cauzei engleze în mintea noastră doar asocieri pozitive.
Dar este într-adevăr o engleza perfecta? Astăzi, le voi spune despre calitățile pe care le pot lua aproape niciodată, și cu siguranță, cu atât mai mult de acord.
În fotografie: contorul cu pâine în magazin Whole Foods din Londra
Lipsa de igienă - aceasta este ceea ce eu nu accept niciodată, deși, trebuie să recunosc, propriile noastre standarde de curățenie cu mutarea în Marea Britanie au fost supuse ajustărilor forțate.
Pâine în magazinele alimentare, chiar și în rețelele premium, neglijent aruncate în tăvi, fără ambalaj: oricine poate atinge acestuia se află în domeniul public, și pâinile de pâine, și apoi a schimbat mintea lui, le-a pus în locul lor. Nu este surprinzător faptul că bacteriile și virusurile sunt răspândite în Anglia cu viteză astronomice - sunteți sigur să se rostogolească, pe care ați cumpărat pentru masa de prânz, nimeni nu strănută?
În fotografie: copiii stau pe podea rece în clasa de gimnastică de la Londra.
Și cum elevii din clasele de educație fizică, profesorul cu atenție așezat direct pe asfalt goale? Ca să nu mai vorbim de murdărie elementare, așezat pe suprafața rece este plină de diferite boli neplăcute, în special pentru fete.
Un copii mici, Tuck în biscuiți bucale, a plecat prudent mama sa pe podea? Dat fiind faptul că însăși noțiunea de „papuci“ în limba engleză este absent în principiu: la domiciliu pot merge pe jos în condiții de siguranță în pantofi de stradă, Razuvious chiar înainte de culcare.
Uneori doriți voce plictisitor de un doctor din policlinicile sovietice l citi notație despre pericolele de microbi dăunători.
British iubesc animalele. copii (dar numai propria lor), și totuși ei tandru și devoțiune iubesc ... bani. În zilele vechi de pirati. servit oficial al Coroanei Britanice, navighează pe tarcoale, și a fost destul de succes.
Fig. pirați în engleză în serviciul Reginei Angliei.
De atunci realimentarea starea surselor de trezorerie au suferit modificări semnificative, dar pofta de măciniș lumina pare să rămână încă în descendenții de sânge ale corsarilor.
Condiții de viață în Marea Britanie, cu timpul te obișnuiești să plătească pentru cel mai mic gest, dacă agenția Comisiei pentru a lăsa (!) De apartament închiriat sau să plătească licență TV (TV color va costa mult mai scump, astfel încât mai mult de 13 mii de familii britanice încă conținut cu TV alb-negru ).
Cuplat cu punctul numărul unu, această calitate devine o picanterie specială. Tu doar frumos chat-ul cu un vecin pe podea, dar au fost destul de neglijent să plece în hol scuter general? Asigurați-vă că vecinul este sigur pentru a repara greșeala. Pentru că aici acționează direct nu este acceptat, această doamnă frumoasă este probabil să fie limitată la plângere în scris societatea de administrare, care, la rândul său, vă va reaminti sa nu se imprastie dvs. de oriunde, din motive de siguranță „foc“.
Copiii sunt învățați de la o vârstă fragedă pentru a rezolva conflictele prin intermediari. de fapt, a face cu inamicul direct - moveton plină de necazuri. Dacă școala copilului a fost lovit de un alt copil, în orice caz, nu ar trebui să dea data infractorului, astfel încât să nu fie acuzat de o luptă. Cum ar trebui să facă în această situație? Din punctul de vedere al răspunsului corect britanic este profesor de plângere. Cine primul plâns - el are dreptate. Această regulă funcționează nu numai în școli, dar și în situații de conflict pentru adulți, de exemplu, în litigii. Pentru a da în judecată fostul are o șansă mai bună de a câștiga cazul.
Aceasta buzzword este o tendință de amânare constantă. De ce astăzi ceea ce se poate pune pe mâine? A fost motto-ul majorității vieții britanice, provocând o mulțime de frustrare în oameni care sunt folosite pentru a rezolva cazul rapid. Conceptul de „urgență“ din Anglia are o percepție foarte ciudat. Chiar și probleme importante, cum ar fi încălzirea spart într-o casă închiriată sau necesitatea unei intervenții chirurgicale, poate decide săptămâni sau chiar luni. Cum se poate stimula britanicii să acționeze mai repede? Utilizați punctele 3 și 4, adică bani sau umbla cu șicane și mai bine și amândoi dintr-o dată. proprietar fără grabă poate amenința să întârzie chiria și chiar instanța de judecată, precum și decizia de probleme medicale poate fi accelerată prin scrierea de plângeri împotriva personalului NHS sau de bani - referindu-se la o clinică privată plătită.
Fie că aceasta poate, meritele subiecților britanici, desigur, mai mari decât dezavantajele, și sunt fericit să vă spun despre ele în următorul meu articol.
Citat Elena Kazantsev:
Vă mulțumesc, Maria, pentru blogul tau minunat. Datorită lui, am învățat atât de multe lucruri noi. Visul meu - pentru a merge la Regatul Unit de ședere permanentă și să obțină cetățenia britanică. Desigur, așa cum am înțeles, nu e ușor, dar eu - un om perseverent. Pentru mine o asemenea complexitate - acesta este cel mai bun stimulent. Eu mă cunosc foarte bine că, dacă a decis să facă ceva, atunci fă-o întotdeauna.
Elena, vă mulțumesc pentru lectură și pentru examinare cald. Determinarea - acest lucru este important în emigrarea. În cazul în care a fost luat decizia, restul - doar detaliile.
Vă mulțumesc, Maria, pentru blogul tau minunat. Datorită lui, am învățat atât de multe lucruri noi. Visul meu - pentru a merge la Regatul Unit de ședere permanentă și să obțină cetățenia britanică. Desigur, așa cum am înțeles, nu e ușor, dar eu - un om perseverent. Pentru mine o asemenea complexitate - acesta este cel mai bun stimulent. Eu mă cunosc foarte bine că, dacă a decis să facă ceva, atunci fă-o întotdeauna.
Cu excepția licențelor TV, orice altceva poate fi găsit în România. Deci, aceste deficiențe în engleză nu au cumva surprins.