Ceea ce oamenii regreta înainte de a muri - lucruri banale și accesibile, cum ar fi prietenia, dragostea, și relațiile cu cei dragi. Mulți oameni regreta că prea mult de lucru. „Oamenii devin maturi atunci când se holbeze moartea în față, iar unele dintre schimbările care au loc în ele, sunt fenomenale. Toate acestea se confruntă cu o serie de emoții, dar fiecare dintre ele vine la pacificarea morții „- spune asistenta.
Printre cele cinci lucruri mai menționat că provoacă moarte regret amar, putem distinge o dorință de a trăi propria viață, nu îndeplinesc așteptările altora.
Deplângând sentimentele nerostite și să facă oameni suferă pe patul de moarte. Mulți oameni suprima sentimentele lor, astfel încât să nu jignesc pe alții. Ca urmare, ei nu trăiesc o viață plină și nu devin niciodată cine ar putea deveni.
„Nu mi-as pierde prietenii mei“ - un alt regret comun. Foarte adesea pe moarte seama cât de scump erau prieteni vechi, dar, din păcate, nu toate dintre ele pot fi găsite.
Al cincilea motiv, îi face pe oameni regreta viața trecut - incapacitatea de a fi fericit. Mulți nu realizează până la sfârșitul anului că fericirea nu vine de la sine - trebuie să aleagă! Rămâneți sclavi la obiceiurile și stilul de viață noastre, își dau seama că pot trăi mai fericiți, chiar înainte de moartea sa.
Știri asociate:
Când animalele mor, emană un miros neplăcut - parțial responsabil pentru aceasta putresceină, un compus chimic care este format prin degradarea acizilor grași în țesuturi.
Oamenii de știință cred că pot explica de ce, în unele cazuri, persoanele care au pierdut un soț, va primi în curând bolnav și se mor după un iubit lor.