4 lucruri pe care angajatorii doresc să vadă în candidați

Când te-ai descrie ca un profesionist, intervievatorii doresc să audă exemple concrete din experiența dumneavoastră de lucru.

V-ați gândit vreodată despre modul în care managerii de angajare selectați cei pe care să invite la un interviu și ce întrebări să întreb când se întâlnesc? Leslie Hurka și Joel Brodsky vă pot spune despre el. Ei au dedicat cariera lor de predare la scoala publica din New York. Ele sunt acum, ca parte a echipei de conducere al Institutului, recomanda scoala in Statele Unite, pe o serie de probleme, inclusiv modul de a recruta în mod eficient cei mai buni profesori și administratori.

Desi lucreaza în sistemul de învățământ, dar metodologia lor de cercetare și opiniile sunt utilizate pe scară largă în aproape toate domeniile de angajare. La greutatea totală a unui grup select de candidați, au ecran afară de locuri de muncă, în care nu există componente cheie, cum ar fi acordarea de licențe. Ei, de asemenea, nu iau în considerare candidații cu gramatica slabă, iar acestea sunt în mod serios evaluează aspectul general și aspectul unei scrisori CV și acoperire.

Am discutat recent Brodsky Gurko și procesul de angajare. Vreau să vă spun despre modul în care acestea se apropie procesul de selecție și că vor să vadă într-un candidat:

1. Important

Dacă ați avut deja câteva interviuri, puteți identifica manual candidații care încearcă să se răsfețe doar. Leslie Hurka de oameni care operează pe conceptele generale in timpul unui interviu, și ea vrea mereu să știe de ce candidatul este interesat de un anumit loc de muncă la un anumit moment.

Iată câteva fraze comune și neatractiv ea citează: „Aceasta este o mare școală și vreau să lucrez aici pentru a ajuta pe elevi.“ În schimb, este în căutarea pentru ceea ce se numește „răspuns-afaceri specifice.“ De exemplu: „Vreau să lucrez în această școală, pentru că există elevi care provin din familii cu venituri mici, și în ea există o prejudecată în domeniu.“

Sfat: Nu dumneavoastră de cercetare și să fie pregătit pentru a arăta că știi ceva despre angajator, și convingător să prezinte abilitățile și interesele lor.

2. Recunoașterea echipei

În profesorul dvs. de depunere poate fi independent caracterul „privat“, în sala de clasă, precum și multe alte roluri la locul de muncă. Cu toate acestea, Gorka atrage atenția asupra modului în care oamenii se prezintă în rolul la care aspiră. De exemplu, dacă cineva spune mereu lucruri de genul „voi face cutare sau cutare“ sau „la ultima sa lucrare am făcut asta, asta și asta“, el arată că, concentrat mai mult pe propriile realizări, și nu pe cum se potrivește în echipă.

Gurka caută oameni care sunt cel puțin în căutarea în direcția altora. S-ar putea spune: „Eu fac împreună cu colegii mei ...“ sau „Dacă eu iau acest loc de muncă, vreau să depună toate eforturile pentru a ajuta echipa ...“.

Sfat: Desigur, trebuie sa stii punctele tale forte, contributia ta pe care le-ați făcut în trecut sau care doresc să facă în viitor, precum și valoarea abilitățile dumneavoastră. Dar nu merită să atribuie ei înșiși meritele echipei.

3. Confirmarea valorii sale

„Caut creativitate“, spune Brodsky. „Am nevoie de cineva care iubește cu adevărat copiii și acest loc de muncă. Și, în sfârșit, caut pe cineva care este dispus să învețe. "

„Dar dacă cineva vine și spune:“ Eu iubesc copiii, sunt foarte incantati de oportunitatea de a lucra aici și sunt gata să învețe „- Eu văd acest lucru ca un răspuns pregătit“, continuă el. El prefera un răspunsuri mai creative care arată valoarea candidatului, de exemplu, „cu ajutorul unor povești care arată cu adevărat modul în care acestea confirmă calitatea și angajamentul lor.“

4. Contribuția unică

„Noi știm că fiecare candidat serios are toate calificările necesare, astfel încât să punem întrebarea:“ De ce ar trebui să alegeți „, spune Hurka. „Eu întotdeauna întreb această întrebare în mod direct.“

„Cele mai multe dintre candidați sunt întotdeauna gata să vorbească deschis despre realizările și experiențele lor“, continuă ea.

Arnie Fertig, usnews.com. Traducere: Tatiana Gorban

Rata și Spune-le prietenilor

articole similare