Helluin pe nas? Vacanța de Anul Nou? Ai aprovizionat deja costume, dar nu știu ce prridumat pentru prietenul tau blanos preferat? Nu-ți face griji? Aici vei gasi 27 de idei pentru a face prietenul tau blanos ar putea ajunge destul de compania de sarbatori!
Costume de carnaval pentru pisici
Deci, nu ezitați să se primp și decora Fluffy lor! 🙂
Batman Viteazul! Apoi, pentru a ajuta oamenii și pisici! Warriors of Light Warriors Bun!
Batman si Robin: costume perfecte de potrivire, dacă aveți propriul duo dinamic.
Coasta de atenția unui poliție iese în evidență ordinea! Scary, periculos? Nu-ți fie teamă! Polițistul pisica pedepsește numai scandalagii. Nu fura altcuiva smântână, pește și nu fi țâțe ofensat? Bine, vin de Anul Nou și de carnaval vacanța THER vă așteaptă!
Cutie - iepuras, kotokostyum fermecător. Numai pentru creaturile cele mai glorioase și minunat, și cu care sigiliile sunt drăguț, bine. cu excepția faptului că proteinele pot concura în continuare kisonkam pufos. 🙂
Dinozaur: Kotzilla poate fi doar cel mai mare lucru din lume.
Kotokrab! Costumul Creative pentru pisici!
Donald Trump: Puteți face America de mare din nou ... acest costum de pisică.
Salutăm entuziast aplauze pisica fermecător Dragon!
Cheeseburger - Cat. Apetisantă ...
Hello Kitty: Purrfection în toată splendoarea sa.
pisica Hipster: păstrarea caracterului ca un profesionist.
Korol Kitti: Pisica ta va multumeste pentru cele din urmă a ajuns la un acord cu identitatea lui adevărată
Doar spune-mi - Majestate regele leu!
Monsters: „I inimitabil. Ascultă-mă. * Miau *
Făt-Frumos: Ei bine, a făcut-o. El ne-a măturat complet de pe picioarele noastre strayed.
Seaman: GAH. Cat + costum de marinar spirit = suprasarcină. * Leșină *
Mos: poate „Santa labe“ va fi darul nostru în acest an?
Rechin: 99,99% sigur că toată lumea va primi atacul rechinilor de pe acest tip.
Obi-Wan Kenobi: Pisicile în spațiu într-adevăr nevoie să se întâmple. Ca și chiar acum.
Prințesa Leia: „forța Miau să fie cu tine.“
Life Aquatic: sigur că Wes Anderson nu a arunca o pisica ca Steve Zissou
Superman: este o pasăre ... este un avion ... e pisoi adorabil îmbrăcat ca Superman!
Costumul nr Kitty mai potrivit pentru o pisica pe Shavermochka porecla: Taco.
Unicorn: * visele devin realitate *
Uolter Uayt: Îmi place barba lor de casă. Haide, aceasta pisica nu este, evident, bun.
Cat de lucru: Pun pariu că nu poate aștepta pentru week-end, fie.
Octopus: Imaginați-vă această mică fiară cu opt picioare scurrying spre tine.