20 citate Strong iubit Evgeny Leonov

Evgeniya Leonova ar fi nici o exagerare să numim actorul preferat în mod public. Pentru exterior destul de obișnuit ascunde un talent extraordinar, farmec incredibil, și cel mai important - căldura și omenirii. Privind la personajele de pe ecran, știi că nu joacă doar un rol - el a trăit! Și acest întreg Yevgeny Leonov. Omul care a fost extrem de devotat cauzei sale, și a fost gata să dea tot el însuși, fără rezerve, în scopul de a obține rezultatul dorit. Și nu numai în filme sau pe scena, dar, de asemenea, în viața reală.

Editorial Ofigenno.cc vă invită să se familiarizeze cu cele 20 de declarații ale acestui mare om. În fiecare cuvânt concentrat înțelepciune lumească, înmulțit cu personalitatea Leonov.

Legile de mai sus poate fi iubire! Deasupra legii - mila! Deasupra dreptății - iertare. E suficient să nu scadă sub nivelul omenirii.

Există oameni în viața ta la care nu vă este frică să fie un pic, prostie, neînarmat, în toată goliciunea revelației sale? Această persoană - protecția ta.

Îmi place tăcerea. Silence - o stare specială a lumii și a sufletului. Dincolo de Tăcerea este imposibil să se înțeleagă frumusețea. Totul a fost făcut în mare tăcere.

Este suficient doar un singur cuvânt fel să se simtă cu aripi. Și este foarte important ca acest cuvânt a fost spus în timpul vieții persoanei.

În viața mea sa întâmplat că am rănit, cred că, în zadar, nemeritat. Și am o astfel de voință încât, în cazul în care o persoană care mă doare, am fost exclus din viața mea. Pot să dau mâna cu el și să vorbească, dar este pentru mine ca o persoană care nu mai există.

Fondul comercial poate fi o proprietate a sufletului, și poate fi bune maniere - și acest lucru nu este doar dau seama, din păcate.

Cehov a spus odată că noi, românul, în căutarea suferinței, pentru a evita plictiseala.

Îmi amintesc când am venit la bord, foarte frumos. Am fost abordat de regizorul, operatorul și a spus, „Nu vă faceți griji, am venit cu un episod foarte amuzant. ai pus într-o cușcă, eliberând tigri și să vedem ce se întâmplă. " Eu zic: „Nu, eu nu sunt de acord. Am o familie, un băiețel, eu sunt împotriva. " Desigur, am fost convins, așa cum am, de asemenea, a fost de acord să joace în acest film. Toți s-au ascuns. Regizat de curajos, îndrăzneț, și el a urcat pe catarg, există încă mai poate fi văzut - este mai ușor de gestionat.

Frica - aceasta nu este o slăbiciune. Dar, dacă frica te face să cadă din nou dacă ai berezhesh forțele sale și ca rezultat se reduce - este o slăbiciune.

Când spun - singurătatea, vreau să spun, fac ceva, și eu nu înțeleg, atunci eu sunt singur.

Eu o fac pentru mine observat cum plăcut să lucreze atunci când nu încruntânduse ochii se uită la tine, iar bunul - este revelat ceva, și vreau să dau o astfel de persoană, de o sută de ori mai mult.

Teatru - acest lucru nu este un film, nici o etapă, fără TV. Teatru - aceasta nu este o poveste despre dragoste, ea însăși - iubire. Și asta înseamnă că aveți doi: tu și publicul.

Pentru unii, Dumnezeu în cer, și pentru cineva în propria inimă. Și acest Dumnezeu în inimă nu scade sub un anumit nivel al umanității. El nu va permite câinelui să lovi cu piciorul, rănit atitudinea bătrânului rău părinților săi.

Ce înseamnă să se retragă? Acest lucru este atunci când o persoană nu folosește puterile pentru ultima.

Aceste citate dovedesc încă o dată că Yevgeny Leonov a fost nu numai un remarcabil actor, dar, de asemenea, o persoană minunată: cel înțelept, bun, ironic si incredibil de fermecătoare. Prezentați prietenii cu declarații profunde Evgeniya Leonova, să-i descopere o nouă fațetă a acestui mare om.

Share on Facebook

Ediția a „minunat“ - un atelier de creație, în cazul în care angajații nu dormi în timpul zilei și pe timp de noapte, generarea de idei noi. Dacă soarta te-a adus la „minunat“, atunci ești într-o lume specială, care va cauza apariția pentru a experimenta o varietate de emotii - din dorința de a sparge monitorul la lacrimi de bucurie! Orice ar fi fost, va asiguram: aici veti gasi un milion de povești unice din întreaga lume!

cele mai relevante

20 kinolyapy nebun. Statistici încredințat rol mic, dar au dat peste cap!

17 fraze care pot fi auzite la dentist, și filme pentru adulți.

96% dintre femeile cu un accident nu acest test! Și unii oameni murdar.

Cei trei muschetari, atunci și acum. Uita-te ca actorii de filme preferate s-au schimbat în 39 de ani.

15 comic de actualitate despre standarde duble. Cu care se confruntă fiecare dintre noi!

Rochie Secret Keyt Middlton lui. Întotdeauna îl ia tur de peste mări, dar niciodată nu poartă!

Awesome în rețelele sociale

Cele mai populare

18 imagini care dovedesc că fotografia profesională - o fraudă!

Partea din spate a „problema locuințelor“: coșul de gunoi și situată într-o emisiune TV celebru.

19 fotografii intime imposibil: fotograf fotografiat momentul nașterii primului său copil.

Tinuta apelantului în vârstă de 35 de ani, Keyt Middlton la recepția regală a surprins presa.

9 stele, care sunt obligați să le mulțumesc chirurgul plastician.

articole similare