2 comentarii hotel Republican Hospital speleolecheniya (Soligorsk)

Evaluarea de 8,0 10

A ales acest spital pe sfatul prietenilor, ea a fost mulțumit cu tratamentul bine, și, de asemenea, m-am dus. Tratamentul a avut loc la rata de astm. Camerele de la spital cele mai comune, dar puteți trăi cel mai important, curat și bine. ... Mai multe ▾ a ales acest spital pe sfatul prietenilor, ea a fost mulțumit cu tratamentul bine, și, de asemenea, m-am dus. Tratamentul a avut loc la rata de astm. Camerele de la spital cele mai comune, dar puteți trăi cel mai important, curat și bine. Putere cu siguranță pompat în sus, da, nu este cel mai bun, deși mulți au fost mănâncă și cineva a plăcut. Dar părerea mea nu este foarte. Numit mai multe tratamente, dar cel mai important, ele au o peșteră unică. Insanely frumos, și la același tratament. Toți cei care sunt aici de odihnă tratate au fost doar satisfăcuți. Experți de lux, știu ce și cum să trateze. M-am întâlnit cu șeful medicului-șef Dubovik Nataley. Medicul este excelent, întreabă cum e tratament si ingrijire pentru toti pacientii. Sunt foarte bucuros că el a fost în spital și a luat un astfel de tratament eficient.

Îți place • 8

10 10.0 Evaluare

Îți place • 2

Evaluarea de 8,0 10

Buna ziua! Vreau să vorbesc despre timpul său în speleolecheniya spitalului republican. Spitalul specializat. Vino aici pentru a fi exclusiv pentru tratament. ... Mai multe ▾ Bună ziua! Vreau să vorbesc despre timpul său în speleolecheniya spitalului republican. Spitalul specializat. Vino aici pentru a fi exclusiv pentru tratament. Deoarece este tot unicitatea spitalului. Aici vin astmatici din diferite locuri.
La sosire am fost cunoscut bine, doar sa așezat timp de 10 minute. Și după o jumătate de oră am o întâlnire cu un medic. Medicul mi-a plăcut - o temeinică și politicos. Scrupulozitate am implicat în studierea tuturor răni mele și numai după conversație foarte detaliată a făcut toate întâlnirile. De-a lungul tratamentului meu starea mea este controlată.
Sala în care am trăit, desigur, un simplu, dar noi trebuie să plătească tribut, curat. prosoape curate, nu un fir de praf. Un plus foarte mare pentru mine, că a existat un fierbător de apă în cameră și, în orice moment, puteți bea ceai.
În sala de mese au fost hrăniți de trei ori pe zi (destul de decente). Dar, desigur, eu încă cumpărat în fiecare gustare.
Și cel mai important, rezultatul călătoriei mele. Am suferit de astm pentru o lungă perioadă de timp. Tratamentul într-o clinică convențională nu funcționează cu adevărat, și când am vizitat acolo, am dat seama că un astfel de tratament eficient! Atacurile nu se repetă! Acum am uitat despre astm.
Cu toată inima mea Vreau să mulțumesc personalului spitalului pentru atitudinea atentă și tratament!

Îți place • 7

Evaluarea de 8,0 10

Îți place • 0

Evaluarea de 8,0 10

Îți place • 1

Distanța până la aeroportul din Minsk este la 140 km, stația de cale ferată d w / Soligorsk - 5 km, iar centrul orașului - 2 km.

facilități de călcat sunt disponibile la cerere.

• Cafenea / Bar
  • mese / sala de mic dejun
  • piscină interioară
  • frizerie / magazin de cosmetice
  • gradina / parc
  • plata prin carduri de plată
Divertisment și sport solar, bibliotecă, șah și dame
  • sauna / baie / Hamam
  • biliard
  • ping-pong
  • volei
  • teren de baschet

Sanatoriul oferă camere confortabile, cu 247 locuri de cazare.

Baie (în unitate sau la fața locului), TV, frigider, ceainic, pat, dulap, scaune.

articole similare