„Fie ca să respingă de la locul de muncă?“ - această întrebare o dată și ma chinuit. Pentru mine, am identificat 15 semne că este în valoare de renunti.
Am cunoscut oameni care au lucrat până la pensionarea la prima (și așa cum sa dovedit, singurul) al angajatorului. Ei bine, pentru mine, numai pentru primii 5 ani de muncă a avut trei locuri de muncă permanente, rămâne doar din umeri și să accepte faptul că acest lucru este posibil. Motivele pentru schimbarea locului de munca au fost diferite, „nu-mi lucru“, salariile inadecvate, lipsa de perspective de carieră și așa mai departe. puteți continua lista - de câteva ori am avut într-adevăr să „ars“.
Cu toate acestea, un cuplu de eșecuri de carieră în istorie -, de asemenea, o experiență plină de satisfacții. Timp de cel puțin două motive:
- Acum, doar un singur loc de muncă dezordonat descriere pot determina care răspund la nici măcar nu-l merită. pentru că știu ce se ascunde in spatele acestei liste abstractă Solicitanții eligibili. Este foarte de economisire a timpului.
- Acum, am înțeles că nu trebuie să ne așteptăm cancerul la Mount fluier si totul se va rezolva, salariile vor crește, și Kinder-șef. Trebuie să ieșiți și să caute un nou loc de muncă. După cum se spune, du-te - du-te.
Definirea clară pentru noi înșine 15 semne că este timpul să spunem la revedere de la locul de muncă, vreau să le împărtășesc cu voi.
Eu spun la o dată: Nu sunt pe nelly dumneavoastră nu vă spune să renunțe la locul de muncă imediat, în special în cazul în care situația financiară este slabă. Dar apariția acestor „simptome“ - o ocazie de a reflecta, fie pentru a schimba ceva în viața ta pentru a merge.
1. Munca nu te inspira
Și nu inspiră - să spun cel mai puțin. Știu sentimentul: vin să lucreze cu entuziasm, și de ceva timp mai târziu că ceva a mers prost. Condițiile de lucru au fost un pic mai rău, iar salariul un pic mai puțin decât a promis. Dar nu e așa de rău, deoarece taxele reală a fost diferită în mod semnificativ de descrierea postului pentru care sunt confortabile, cu. Ardoarea la isprăvile de muncă fleac mai puțin vizibile.
2. experiență de stres constant
Experiența de stres și disconfort - normală (și, uneori, util), dar nu și atunci când stresul devine norma vieții tale. Primul meu loc de muncă îmi amintesc gandaci la locul de muncă (serios, secolul XXI în curte și gândaci în camera?) și situația nervoasă constantă, consecințele unui sejur de opt ore, care a afectat de multe ori familia mea.
3. Tu urăști în fiecare dimineață a zilei
Și nu pentru că ești o bufnita de noapte, prin natura, și trebuie să vină să lucreze cu 8:00. Cauze - o premoniție a negativitate, panica, si chiar teama de muncă. Îmi aduc aminte la un moment dat chiar am de lucru a început să viseze. Și nu este vorba despre vise bune, dar un adevărat coșmar: un alt Avraam, șefii mă nefericit, și așa mai departe și așa mai departe. Dacă ai băut un curs de vitamine și m-am forțat să meargă la culcare la timp, iar dimineața și nu a devenit Kinder, atunci nu este un deficit de vitamina și lipsa cronică de somn, și o performanță slabă.
4. sarcina dumneavoastră este crescut, iar salariul - nr
angajații fără probleme nu apreciază întotdeauna. Dacă credeți că, fiind de acord temporar, pentru a face mai mult de lucru pentru aceeasi bani, vei trăi în curând pentru a vedea promovarea poziției sau un câștig semnificativ, din păcate. M-am gândit la fel.
Totul a început cu cupe de spălare voluntare pentru superioare și a ajuns să fie lista mea datoria de proporții obscene la umflat. Mai mult decât atât, salariul a rămas același, dar nu se spală în ceașcă de timp a început să provoace confuzie și, uneori, chiar și ultraj. Oricum, așa cum sa dovedit, salariul meu a fost inclus inițial, și se spală aceste cupe aceleași, și, în general, orice sarcină suplimentară. Aparent, am uitat să-i spun despre el în timpul perioadei de probă.
Nu-ți fie teamă să negocieze salariu și bonusuri pentru sarcină suplimentară. Dacă nu evalueze în mod adecvat le apreciezi alte (și, cel mai probabil, nu va place prețul).
5. Angajatorul nu respectă legislația muncii
După cum am învățat din experiență, spălarea voluntară de vase de gătit și ceai - este, știi, chiar și flori. Berry a fost faptul că autoritățile au insistat agresiv la sfârșit de săptămână și este considerată o retragere din activitatea imediat după sfârșitul zilei maniere proaste și nedorința de a lucra. Mi-a luat un an întreg, în care am procesat o medie zilnică de două ore și se așeză la locul de muncă aproape în fiecare week-end, să-l înțeleagă.
Același lucru este valabil pentru spitale, vacante, și alte puncte ale pachetului social. În cazul în care șeful se așteaptă să fie obligat să lucreze la o temperatură sub 40 și ar trebui să fie gata să se întoarcă din concediu zbor următoare, deoarece au pierdut raportul sau nu intenționează să semneze (și / sau să plătească pentru) să plece, fugi! Este necesar să vă?
6. Compania dvs. este „înec“
În același loc am ținut cu stoicism la șase luni după ce a devenit destul de clar că angajatorul se confruntă cu dificultăți financiare grave. Acest lucru a afectat imediat regularitatea plății salariilor. „Nu vă faceți griji, lucrurile se vor îmbunătăți în curând,“ - el ma asigurat. Dar nu este nimic pentru a obține de către.
În cazul în care angajații sunt în mod constant a cerut să fie pacient și de a intra în poziție, cu toate că șeful sunt încă bani pentru o servitoare, taxi și pizza la birou (cuvântul, pe nimic, nu numai pentru salarii), du-te departe!
7. Munca interferează cu familia
Înlocuirea unui loc de muncă stresant, am fost surprins să descopere că acum nu numai că poate, dar, de asemenea, doresc seara pentru a discuta cu familia, și nu pentru a merge la după o zi nervoasă.
8. Munca afectează sănătatea dvs.
Bolile profesionale - este soarta tuturor oamenilor muncii. Este important să se monitorizeze starea lor de sănătate și să se concentreze pe prevenirea și examinările profesionale periodice. Dar, în cazul în care, din cauza condițiilor de muncă sau caracteristici ale lucrării dumneavoastră de sănătate sa deteriorat brusc, nu pune sus cu ea - este timpul pentru a rula.
9. Nu-ți place echipa
10. Ai fost dezamăgit în angajatorul
Să plătească, responsabilitățile și echipa sunteți mulțumit, dar politica corporativă în anumite chestiuni puțin confuză. Dacă nu aveți încredere în compania dvs. (știți, că ea este o afacere necinstit, inseala clienții, promovează valori imorale, etc.), și tu, ca un om cinstit, nu-mi place, nu merg să se ocupe cu conștiința sa - să caute un alt loc de muncă.
11. Te-ai plictisit
12. Nu sunt productive
Dacă înțelegeți că munca pe care o obține din ce în ce mai rău, și este în fiecare zi, scade stima de sine, mai bine pentru a găsi o altă poziție în cazul în care vă veți simți în largul lor.
Ca alternativă, productivitatea împiedică organizarea analfabet a muncii din partea autorităților. Dar rezultatul este același - o nemulțumire și, probabil, critici.
13. Îți dai seama că acest lucru nu este „dvs.“
Dacă sunteți în mod clar conștienți de faptul că acest post îngroape talentul, pe care le faci afaceri, pe care nu le place - este concediat. Găsiți un loc de muncă, care va va place - și nu trebuie să „lucreze“ o zi, pentru că vă va face plăcere propria afacere!
În cazul în care cazul este din nou în spatele întrebarea financiară, du-te înapoi la Consiliul de la punctul 11.
14. Nu aveți perspective de carieră
Administrația nu asculta ideile tale, în picioare suprimă toate inițiativele și clarifică faptul că promovarea pe scara carierei și nu ar trebui să conteze? Ieși afară! Ce te ține acolo?
15. Sunteți umilit și insultat
Eu încă nu știu ce ma făcut să mă țină de la plecarea la cerere, după prima abatere, am auzit de cap. Ca un om de compasiune, am „înțelege și iartă“ scena umilitoare pentru ei înșiși și a scris în afara problemelor din familie, problemele sale financiare și starea de spirit proasta.
În cazul în care istoria de la începutul repetate cu regularitate, din fericire am dat seama că nu probleme personale nu poate justifica grosolănie banală și lipsă de respect pentru alții.
Și dacă în situația dumneavoastră vorbim despre cazuri mai grave, cum ar fi hărțuirea sexuală sau violență psihologică, ieși imediat. Nu lasa-te transforma într-o victimă tăcut.
Cariera Aceste 5 motive pentru a împiedica carierele femeilor
Nu este nici un secret faptul că bărbații mai des decât femeile, este posibil să se construiască o carieră uimitoare. Hai să aflăm de la spate.
Stil de viață Obosit de muncă - ce să fac?
Escape de la locul de muncă, care dintr-o dată a încetat să mai fie un favorit, poți. Problema este că nu ajunge să scape de el însuși.
Cariera 7 moduri de a iubi locul de muncă
Cariera 3 motive pentru care sunt obosit de muncă
Munca ia tot timpul și energia a pierdut motivatia, seful subestimează. Astfel de plângeri nu sunt mai puțin frecvente. Noi distribui.
Casa Cum de a evita greșelile în amenajarea apartamentului: Sfaturi Designer
Noi vorbim despre cele 9 greseli de design plat comune și cum să le evite.
Moda 5 stiluri de modă de tunici și cum să le poarte
Tot ce trebuie sa stii despre tunici de modă și cum să le poarte, în funcție de caracteristicile unei figuri.
Cum de a stabili o relație cu soțul ei: 3 Consiliul de psiholog
În relațiile de familie și să ia în considerare experiența celor care sunt mai înțelepți. Să ne ascultăm sfatul unui psiholog profesionist.
Casa Alegerea culorii ideala pentru dormitor
Ce culoare pentru a picta dormitor pentru a vedea cele mai dulci vise si fara griji?
Mâncare Juicy pește umplute - ușor de preparat fel de mâncare
Îmi place să gătesc și doresc să împărtășesc cu voi rețetele mele preferate sunt foarte gustoase crap umplut.
Vara: soare, valuri, de bun venit. Atunci când, în cazul în care nu acum, este timpul să ia o vacanță și în cele din urmă să scape din oraș și biroul înfundat! În același timp, în mod paradoxal, mulți dintre noi au uitat cum să se relaxeze.
Să vara încă nu a sosit, dar soarele strălucește în fiecare zi mai luminos, temperatura aerului crește în mod inexorabil, camera devine înfundat. Este timpul pentru a învăța cum să facă față cu căldură în birou.
Dacă înțelegeți că cele mai multe ori departe de soțul ei, este timpul pentru a aduce înapoi în relație, și romantismul de impresii proaspete. Va oferim idei ușor implementabile de vacanță în comun pentru cupluri.
Va oferim pentru a stabili anumite reguli pentru utilizarea gadgeturilor în familia ta.
Și tu știi că este acceptat pentru a pune pe masa de Paște, în colțul planetei, în cazul în care prăjiturile nu se coace?
Vara: soare, valuri, de bun venit. Atunci când, în cazul în care nu acum, este timpul să ia o vacanță și în cele din urmă să scape din oraș și biroul înfundat! În același timp, în mod paradoxal, mulți dintre noi au uitat cum să se relaxeze.
Să vara încă nu a sosit, dar soarele strălucește în fiecare zi mai luminos, temperatura aerului crește în mod inexorabil, camera devine înfundat. Este timpul pentru a învăța cum să facă față cu căldură în birou.
Dacă înțelegeți că cele mai multe ori departe de soțul ei, este timpul pentru a aduce înapoi în relație, și romantismul de impresii proaspete. Va oferim idei ușor implementabile de vacanță în comun pentru cupluri.
Alatura-te!
informații
Wclub.ru - club pentru femei care doresc să fie fericit. Bine ati venit la Clubul nostru de femeie!