Citește o listă de expresii care vă împiedică să vă în relații și căutarea unui partener potrivit. Dacă te bazezi în viața ta aceste proverbe și zicători - că acest lucru poate fi cauza problemelor tale.
Multe femei au repetat aceste cuvinte, fără să se gândească cât de mult sunt limitate! Cum vechi hărți GPS, te conduc la un capăt mort pentru că drumul a restructurat deja, iar mișcarea este pe noile rute, îmbunătățite! Este timpul pentru a face upgrade cărțile lor, fără a 15 proverbele viata ta va fi mai bine.
Proverbe si zicatori care împiedică să trăiești
2. Dragostea nu trebuie căutat, ea te va găsi
Predicatorii coliziune accidentale cu tine dedicat „destin“, în supermarket dumneavoastră preferat sau pe stradă, am sugerăm să căutați versiunea dorită a cărții în biblioteca nu este în catalog, ci prin clătinare lipsit de rațiune între rafturi. Această carte, care cade brusc din cap - este nevoie și de tine. Cu greu? Apoi căutați un partener adecvat poate să nu 100% încredere caz. Chiar și Biblia spune, caută și veți găsi.3. Trebuie doar să sperăm, să creadă, să aștepte
Ați încercat această strategie în satisfacerea foamei? Încearcă să nu mănânce doar speranță, cred, așteptați. Credeți că mâncarea va zbura in gura ta - mai ales dacă locuiți într-una dintre pisica? Speranța și credința sunt mai bine asociat cu acțiuni pozitive - testate în practică!
4. Extremele se atrag
Consensul femeilor căsătorite cu experiența - opusul poate atrage uneori reciproc, dar ei stau rareori împreună pentru o lungă perioadă de timp. Hormonii nu înțeleg, ești compatibil sau nu, ele funcționează la nivel fiziologic - este timpul sa se inmulteasca! Dacă există o atracție fizică, aceasta poate fi atât persoană compatibilă sau nu. Bărbații și femeile au destul de opus să caute mai multe diferențe. Ceva ce ar trebui să fuzioneze și altfel - ce ai fost împreună?
5. Nu e bine în cazul în care nu suntem
Dacă există bine, în cazul în care nu faci - trebuie sa fie un caracter foarte urât, care este capabil să strice nimic! 🙂 Ei bine, în cazul în care bine și rău rău în cazul în care. Există orașe și orașe, în cazul în care viața este mai bună și mai rău. Chiar și într-o singură țară - este o realitate obiectivă. Nu am fost niciodată la Cernobâl și în Kolyma, dar eu sunt sigur că nu este mai bine.
6. În cazul în care el a fost născut acolo și la îndemână
Și ce putem spune despre toți liderii și stelele noastre? Cei mai mulți dintre ei trăiesc în orașul său natal și este implicat în proiecte în diferite țări. Astăzi, cei mai de succes sunt în mod constant în mișcare din întreaga lume. Globalizarea - această agendă. Cu cât acoperă lumea mai mult, cu atât mai mult succes. Astăzi, opusul este adevărat: cu atât mai mult în mai multe locuri pe care le-ar putea veni la îndemână, cu atât mai bine.7. Est sau Vest, la domiciliu este cel mai bun
Asta-i adevărat! Dar „acasă“ poate fi oriunde. Casa - acest lucru este în cazul în care inima ta este. Altfel, nimeni nu ar vreodată chiar muta într-un apartament nou. Și dacă ești cu cineva te iubesc - puteți crea o casă și confort în fiecare oraș și țară. Tu faci casa ta și nu o casă ai făcut.8. ceașcă spartă nu se lipesc între ele
Love - nu un cartof. Relația - nu cupa. Iubirea - este un organism viu, pentru care trebuie să aibă grijă de fiecare zi. Dacă ați avut o ceartă cu părinții mei, tu, de asemenea, că paharul spart sun? Relațiile nu funcționează în conformitate cu legile din ceramică.9. Soțul ei - capul, și soția sa - gât
Adică, nu puteți să existe de la sine - fără ochi ai, nici gura, nici urechi? Acest „cele mai vechi timpuri“ Deci, a fost, și astăzi aveți dreptul de a alege și de alegerile pe care le poate suna. Relațiile nu funcționează în cazul în care ambii parteneri nu aduce o contribuție. Și trebuie să facem ceea ce faci cel mai bine, ce ai mai multe abilități și talente, indiferent de sex.10. Nu există oameni ideali
Ideal, poate că nu - dar oamenii care se potrivesc cu tine mai mult sau mai puțin, există! Nu există pantofi perfectă, dar există un confortabil și frumos, care sunt frumos și uite și să le poarte, și că sunt perfecte. Faptul că oamenii nu sunt perfecte, nu înseamnă că trebuie să trăim cu persoana cu care te simți rău.11. Oameni ca modeste
Oameni ca diferite. Și modest, și tare. Dar, în general, bărbații preferă femeile cu care se simt bine, și pentru a evita pe cei cu care se simt rău. Și hainele - cu atât mai mult vă arată corpul, cu atât mai mult un om vrea să te dracu ', și cu atât mai puțin - să mă căsătoresc cu tine. Un sociabil si fata zambitoare oameni ca cele mai multe printese-râs.12 Beats - înseamnă dragoste
Aici este exact opusul: bate - înseamnă că nu place și puncte de vedere. Construiți limite personale corecte. și cei care nu respectă - cruce din viața lui. Ea (viață) aveți unul. Și un hit - și viața aceasta poate fi: părinții tăi își pierd fiica lor, iar copilul - mama. Daca nu auto-milă, le milă.13. Soarta nici o scăpare
Asta este, dacă vă decideți brusc să te încui acasă și nu te ridici de pe canapea - dacă a fost destinat? Dacă credeți că, atunci ai fost „destinate“ pentru a citi aceste linii: încep să facă în mod activ ceva să-și îndeplinească dorințele tale! Asta e un ordin, „Destiny“! 🙂
14. Unul iubește, iar celălalt se permite să iubească
Aici este - o cale directă la o căsătorie nefericită. Nu vă fie teamă de a iubi. Cu persoana dreapta totul va fi bine. Dacă nu iubești partenerul tau, ai face pe oameni mizerabil 2 - eu și el, cât mai bine posibil, și copiii tăi. O relație în care o persoană iubește, iar cealaltă va permite sa te iubesti, nu aduc satisfacție nimănui.15. Sensul vieții unei femei - la copii (sau „familie“)
Sensul vieții fiecărei persoane este de a fi fericit. Cu cât faci ceea ce te face fericit, cu atât mai bine viața ta. Nun Mat Tereza nu avea familie, fără copii - dar viața și munca ei nu numai că au făcut-o faimos peste tot în lume, dar a adus, de asemenea, o mulțime de momente fericite pentru ea. Nu cred că cineva ar îndrăzni să spună că viața ei nu a avut nici un sens.Oricare ar fi fost - copii, cariera, locul de muncă preferat, de călătorie, de caritate - face mai mult din ceea ce aduce fericire și satisfacție, și mai puțin de ceea ce te face nefericit.
Partajați acest articol