14 decembrie (dacă nu te duci astăzi, trebuie să rulați mâine) - skazhene_pika4u - jurnale

Am avut un vis, am fost un om. Și am sex cu fata (cu asta - pentru prima dată). Și ea lasă-mă rula în a spune Th vanilia, nu poți pozhostche da mai murdar? Pot cumva. Și chiar vrea. Dar aici trebuie să ne treptat. Pentru a nu merge prea. Pentru că nu știu de unde linia.

Ca urmare, ea a rămas nemulțumită. Și nu am avut timp să-i explic că astfel de lucruri ar trebui să fie un pic să se cunoască.

Bullseye. Ce este gustos)))

Mai ales atunci când clare.

Dar mere crocante găsi tot mai greu.

Poate că, în curând va trebui să se mute în iarna: tangerine, portocale, struguri, banane și Lance)))

Aici jocul electronic în blocul gri, pentru care a trebuit să termin clasa a treia în top cinci)

Joc preferat al copilăriei mele. Pe computer, prea rece pentru a juca în ea. Dar nu pe Toshiba meu, am un buton săgeată mică.

Ar putea juca ore întregi ca un copil în Tetris)))

El a înscris la o școală de șoferi.

Mâine este prima lecție.

Acolo puteți alege să instructor și o mașină.

Biscuiți a spus că principalul lucru nu este de a alege blonda de pe Lada Kalina. I-am spus bine, desigur, pe care am de gând să construiască ochi. Și el spune că a întâlnit formarea toci Kalina instructor-blond și student blonda, apoi a mers la cartierul său))) „Și ce - gândit Katya, - Aceasta este ideea este bine, atunci când mă tem mai mult decât mine. le „)))

Nu am timp să se gândească la ceva am prea apetitul chefuri după aceste câteva zile de insensibilitate la gusturile și mirosurile, apoi prea mare o gură de cafea fierbinte. și ann. Limba Burnt = lipsa poftei de mâncare din nou))) foarte frumos.

Cum este încă speriat - nu-ți fie teamă să se exprime.

Si apropo, mai multe despre cafea - este necesar pentru a termina povestea.

articole similare