Acasă »10 sfaturi pentru fotografi începători nunta.
Oamenii mă întreabă adesea, „Tu fotografiezi o nuntă?“. întrebare foarte amuzant pentru un fotograf, cred. Este același lucru dacă vă întrebați bucătarul
„Poți să gătești pui?“. Sunt fotograf și pot lua orice imagini. Funcționează doar cu fotografii de nunta? Nu. Pot face aceste imagini? Desigur, eu doar le iubesc. N-am luat lecții suplimentare pentru fotografie de nunta și nu a citit literatura de specialitate cu privire la acest subiect. Am propriul tau sef aici. Am propriul meu stil, propriile reguli și clienții mei le place, și înseamnă că fac ceea ce trebuie. Ca femeie, am mai multe oportunități în lumea de fotografie de nunta. În primul rând, pot face fotografii în timpul pregătirii miresei pentru nunta, în timp ce omul nu poate. Pentru că nu fiecare femeie vrea sa un om se răsuci în jurul ei ca ea rochii. Eu, de asemenea, a fost mireasa, și văd totul din cealaltă parte, mai degrabă decât un om. Am început să lucrez make-up artist, și de multe ori a trebuit să lucreze la nunti, face make-up pentru mirese. Și, mai mult de o dată am văzut astfel de momente, când fotograful este doar stând și de băut sau flirt cu domnisoarele de onoare, în timp ce momentele frumoase rămân gravate (cum ar fi mama, fiica corectează un voal). Nu am o mulțime de experiență de imagini de nunta, așa că nu am cerut să mă sune un expert în această chestiune. Cu toate că am câteva lucruri interesante pe care le pot partaja cu cei care sunt doar incepand de a lucra sau de a da câteva sfaturi pentru om. 1. Nu încercați să manipulezeDimineața mireasa pregătește pentru nunta, nu o deranja, și nu cere să zâmbească din nou sau poate pune într-o rochie. Doar să fie întotdeauna gata și să încerce să anticipeze ce se va întâmpla în continuare. În cazul în care make-up si coafura au fost făcute, este probabil ca urmatorul pas este de a pune rochia. Urca pe scara pe fotografie, ca o mireasă vine în jos pe scări. Nu ai timp să se odihnească, dacă sunteți un fotograf la nunta.
2. Completați diverse album foto
Dacă ai voie să, se plimbe in jurul casei sau camera de hotel și să ia câteva poze doar pentru a umple un album și aminti despre mediul înconjurător și locația nunta. Eu iau întotdeauna poze cu perii pentru machiaj, rochie de mireasa, unele lucruri importante pentru a avea în casă, tot ceea ce va da atmosfera înconjurătoare în momentul sărbătorii. În cazul în care nunta este de a face față în casa miresei, va exista o mulțime de lucruri memorabile in casa, care pot fi fotografiate. fotografii de familie, care sunt atârnate în jurul casei, camera miresei.
Stai cateva minute, doar tu și rochie, pantofi, buchet de mireasa si altele. Așa că oamenii nu interferează cu tine. Ar trebui să aveți suficient timp liber. Dar când ai fotografiat tot ce ai nevoie, este timpul pentru a face fotografii cu oaspeții care au venit la ceremonie, iar mirele este momentul in care el este în așteptare pentru mireasa.
4. Nu vă fie frică și nu ezita
5. Rochie pentru ocazie
Dacă sunteți o femeie, amintiți-vă toate protocoalele de nuntă și purta pantaloni.
Sunteți la locul de muncă, astfel încât să nu trebuie să se uite, pentru că, dacă sunteți invitat la o nunta. Înainte am stiut, am face bine să păstreze fusta ei în sus decât pentru a menține declanșatorul. Cel mai bine este să poarte pantofi fără tocuri, t. Pentru a. Nu cred că vrei să mergi pe vârful picioarelor ca un criminal, astfel încât să nu distragă atenția altora.
6. Nu uita despre invitații
Când am început să lucrez cu fotografii de nunta, prima mea clienții erau prieteni ai mei. Prin urmare, sa dovedit, astfel încât pe de o parte rudele am știut mai bine decât celelalte. Apoi am început să înțeleagă la un nivel subconștient, că cel mai mult imi fotografiez oameni pe care le cunosc, și eu nu acorde atenție la ceilalți oaspeți. Prin urmare, pentru a determina cine rudele de la nuntă și să ia câteva poze cu ei.
7. Fii perseverent
Chiar și pentru mine, este greu de făcut. Pentru tot timpul am alerga de două ori în jurul peste tot în jurul: după fotografiile ceremonia și de familie. Sunt mereu iau mireasa si mirele oriunde de ochii indiscreti, timp de 30 de minute pentru a face câteva fotografii cu ei. Dar aceasta nu funcționează întotdeauna, t. Pentru a. Apoi, există o mulțime de vizitatori și tineri casatoriti plecat.
Determina cine va gestiona munca ta. Veți avea nevoie să știe exact ce mireasa si mirele doresc, dar t. Pentru a. Ele sunt în mod constant distras, planurile tale pot fi perturbate. Dar dacă dintr-o dată, în cele din urmă ei vor primi exact ceea ce a fost planificat inițial, ei chiar vor fi incantati si va multumesc. Asigurați-un portret al tinerilor nu este ușor de a face acest lucru va avea nevoie de forțe militare. Am impresia că oamenii vin la nuntă, să mănânce sau să danseze, iar eu sunt singurul care le ia departe de ea. Inainte de nunta, face o listă cu cine doriți să vedeți în fotografie, așa cum este cazul de obicei părinții mirelui și miresei, mirele si prietenii lui, mireasa si prietenii ei, și așa mai departe. D. Și cel mai important lucru aici este de a face totul, este curajul de a du-te la cel care știe totul prezent (de exemplu, cineva de la prietenii mirelui) pe care el / ea a anunțat tuturor celor prezenți pentru a obține împreună și du-te afară, și apoi încă o dată pentru a anunța numele celor care doriți. Face un cuplu de fotografii ia 30 de secunde, dacă puteți obține toți împreună și imediat implicarea lor în procesul de filmare. Desigur, acest lucru suna a spus mult mai ușor decât de făcut. Eu cer să se uite la mine, zâmbet, și în acest timp să fac aproximativ 10 fotografii. Apoi, puteți lucra cu PhotoShop, colecta câteva imagini și le transformă într-una bună.
8. Accesorii
Câteva dintre observațiile mele despre echipamentul. NICIODATĂ nu utilizați blițul încorporat. Purtați întotdeauna un bliț extern, dar nu-l trimit direct la tinerii căsătoriți. În acest caz, am direcționa flash-ul la tavan sau perete. Am închiriat două camere. Camera mea principală are o lentilă de mărire și bliț, iar celălalt, în același interval de timp c largă de focala F1.4 lungime 50mm si lentile F1.4 85mm, nu flash nu este necesară.
9. Fii profesionist
O să-ți spun un caz de viață. Într-o zi am fost uitam un fotograf de nunta. A fost o grăsime, transpirat și om prost îmbrăcat, care este discutat ceva și de scuipări în timpul portretistica. Părea atât de dezgustător! La nunta, foarte ușor pentru a obține în spiritul de vacanță, și este clar că nimic bun nu obține dacă sunteți îngrijorat sau trist. Dar dacă ai început deja să se relaxeze și chat cu oaspeții, puteți pierde puncte importante. De aceea, trebuie să ne amintim că sunteți la locul de muncă și să acționeze ca un profesionist. Mi-ar lua mai bine de lumină ceva cu o mușcătură de a mânca, atunci când am timp liber decât să accept invitația de a se așeze la o masă cu tot. Amintiți-vă că oamenii se uită la tine și mulți dintre ei sunt în căutarea unui fotograf de nunta o placere, sau cunosc unul care se comportă ca un profesionist, indiferent unde a fost.
La fel ca lucrurile? Împărtășește-l cu prietenii tăi: