Pentru a începe invitați să se identifice cu ceea ce constituie exact „engleză vorbită“. Foarte des, oamenii se întorc la mine cu o cerere de a preda „în mod ideal, vorbind în limba engleză,“ pentru că ei vor să „cunoască limba perfect“ și „scrie fără greșeli.“
Vreau doar să avertizeze:
- Voi faceți în mod constant greșeli când vorbești în limba maternă
- Americanii sunt în mod constant greșită, comunicarea în limba engleză
Și, de fapt, și într-un alt caz, toate sunt conștienți de reciproc
Se pune întrebarea: cum anume ai de gând să vorbească în limba engleză „ideal“?
Metoda, care va fi discutat în acest articol vă permite să aducă engleză în sus-vă că nivelul colocvial. prin care înțeleg personal:
O metodă de învățare a limbii propuse de Pimsleur, incredibil de simplu: trebuie doar să asculte mass-media de limbă vie (ascultare), pentru a răspunde la ea (răspuns la întrebările) și să facă acest lucru, la intervale regulate.
Nu este surprinzator, aceasta tehnica a provocat un val de dezaprobare din partea profesorilor și a altor reprezentanți ai educației tradiționale
.
Dr. Pimsleur împotriva o provocare pentru educație tradițională - (Sursa: Pinterest) „Profesorii urasc limba lui!“
Deci, de ce nu funcționează? Care sunt cele 10 lucruri care fac ca metoda Pimsleur este atât de puternic? Să vedem
1. Prioritate №1 - Vorbind
Dacă ați fost deja pe cursurile și tutori tradiționale, această abordare puteți cel puțin alertă. Nu vă faceți griji, acest lucru este normal. Citirea și scrierea sunt în curs de elaborare la etapele superioare, finale ale învățării limbilor străine, și nu la început, pentru că:
Este mult mai ușor de citit ceea ce ați auzit, decât să inventeze pronunția primele cuvinte pe care le vedeți.
2. Nu buchiseala!
În general. Interesant, dar metoda Pimsleur nu impune ca studentul să memoreze materialul lecție de curent de 100%, înainte de a trece la următorul. Cu cât lucrați în mod activ cu sistemul, cu atât mai rapid tren creierul și aparatul vocal să răspundă la întrebări. Făcând acest lucru, va fi, în orice caz, cuvântul: atât noi, cât și cei care știau deja înainte.
Astfel, studiul limbii engleze de Pimsleur este absorbit în conștiința de „ca și când“ de la sine. Desigur, cu condiția să o faci în mod regulat ...
-
3. Abordarea Kaizen: doar 30 de minute pe zi
Asta-i cât de mult timp este nevoie să alocați pentru a obține rezultate uimitoare în 30 de zile. Și clienții mei știu că acest lucru este suficient. Și cum altfel, dacă omul modern de lucru, de afaceri, întreprinderi, proiecte?
E timpul pentru o limbă străină, de fapt, mulți nu ies în evidență, așa că trebuie să-l învețe cât mai eficient posibil, în cel mai scurt timp posibil este critică. De manuale de gramatică și efectuarea, eu spun nimic exerciții de scris. Este aici că este util să se facă referire la sistemul Kaizen japonez, care are următorul conținut:
Pentru schimbări mari, mult mai ușor să vină în pași mici.
Ce facem cu membrii mea de formare on-line.
4. Gramatica asimilat subconstient!
Și singura cale. Faptul că gramatica poate fi mare pentru a cunoaște mintea, pentru a fi în măsură să atragă tabele mari conjugarea verbelor și prescrie orice excepții. Dar asta să spună propozițiile, clare în vorbire spontană - o sarcină de un ordin diferit.
Un exemplu de sport: este ca și cum să cunoască toate aspectele teoretice ale ofertei în tenis și să fie capabil de a servi. În primul rând predau cursuri, trenuri a doua metodă Pimsleur
5. Așteptări devin realitate: principiul anticipație
Sunt sigur că vă amintiți cum cursurile pe care le-au spus: „Acum, repetă după mine.“ Este un mod pasiv de învățare, care dezvoltă abilități popugaynichestva, dar nu vorbește. Metoda Pimsleur aplicată tehnica „de apel și de răspuns“ (de la Eng. Apel și răspuns), atunci când oferă să spui ceva în limba engleză, dat timp să se gândească și apoi a da glas la răspunsul corect.
Astfel, un fel de aștepta ca va suna ca acest lucru sau că fraza înainte, cum să-l spun!
Dacă te gândești la asta, este ceea ce facem în viața reală, atunci când să-și întrerupă interlocutorului său că, chiar înainte de tratat
-
6. intervale repetate
Faptul că repetarea - mama învățării nu te va convinge, dar nu învață limba engleză, în cazul în care în mod regulat nu se repetă.
După cum știți, orice informație depusă în creierul nostru, se repetă timp de 24 de ore, astfel încât acesta a rămas în memoria pe termen lung.
Dr. Pimsleur, de asemenea, știa despre el și a sugerat că metoda lui de repetări gradate. Care este punctul: dacă doriți să memoreze cuvântul englezesc asculta ( «asculta»), va trebui să-l repete prin intervalele în continuă creștere - la început, după câteva secunde, iar apoi a doua oară în câteva minute, apoi, după câteva ore, iar apoi, după câteva zile .
Cum să se repete în practică?
- Ascultați o înregistrare audio în care vorbitori nativi pronunță fraze în engleză, care le însoțește cu traducere română
- La diferite intervale vi se cere să repete fraza după ce vorbitorul îl rostește.
- Apoi, veți auzi următoarea frază cu o explicație a ceea ce înseamnă.
- După ce repetați o singură frază suficient de ori, vi se va cere din nou să o spun, dar cu adăugarea cuvintelor în noile sale fraze.
- În procesul de ascultare la curs de a introduce noi expresii, și au învățat de la repetate la intervale tot mai mari.
7. Construirea unui puternic „nucleu al dicționarului“
Cât de multe cuvinte nu trebuie să știi să vorbești? 10.000? 50.000? Sau 100.000?
- 400 de cuvinte acoperă 65% din vocabularul limbii engleze
- 1000 de cuvinte - 82% din vorbire și nivelul de conversație de bază
- 1500 de cuvinte - comunicarea de zi cu zi încrezător
După cum puteți vedea, nu există nici un vocabular punct buchiseala să vorbească cu încredere în limba engleză. Este suficient să se știe foarte bine de la 500 la 1500 de cuvinte. Cum au învățat?
Metoda Pimsleur pentru fiecare nivel reprezintă aproximativ 500-600 de cuvinte. Era ei care constituie „limba de bază“ (nucleul Language eng.), La care poate fi apoi cuvinte stratificate noi și expresii.
În formarea mea cele mai populare cuvinte 1500 + 100 structuri de conversație studiat timp de 8 săptămâni.
8. Educațională organic: garda audio engleză!
Conform Dr. Pimsleur, vorbind și înțelegerea limbii prin ascultarea că vin după ascultare extinse la audio. Pentru aceste aptitudini le folosim aparate vocale și urechi, respectiv, nu există nici un punct în încercarea de a învăța limba prin ochii. Deci, se pare că există anumite tehnici și amestecarea acestora nu duce la nimic bun pentru dezvoltarea de abilități vizuale și abilități de ascultare.
Aceasta este „învățarea organică“, pentru a vă ajuta să ajungi la „auzi“ sunetele limbii engleze, precum și abordarea mai aproape de a comunica fără accent.
9. Principiul „Mai întâi ascultă, apoi - spune“
Și nu invers. Așa că am aranjat ca psihologic nu se poate spune ceea ce nu a auzit de. Acesta este motivul pentru care au atât de des să ceară din nou numele complex al unei noi cunoștințe, de a vorbi corect ea.
10. engleza americană de la operatorul de transport
Am fost întotdeauna împotriva predarea limbii engleze, cu accent slav. Această dragoste profesori păcatul școli, colegii și meditații particulare. Pentru cineva care nu poate fi o chestiune de principiu, dar eu încă nu înțeleg:
După cum veți înțelege americanii din Statele Unite ale Americii, în cazul în care înainte de a auzi continuu „sis a“ da „senkyu“?
Ratele înregistrate prin metoda de Dr. Pimsleur folosit întotdeauna accent american original, care este extrem de valoros
După ce a ascultat chiar și la 2 nivele ale metodei Pimsleur vă puteți cu pace de spirit pentru a merge în străinătate, știind că acolo vei găsi întotdeauna ceva de spus. bază de cunoștințe dobândite este destul de capabil să facă acest lucru.
Dar se pune întrebarea: dacă metoda funcționează și totul este atât de simplu, de ce atât de puțini oameni obține rezultate?
-
-
M-am gândit la această problemă, și a ajuns astăzi la următoarele:
- Nu mentor care te va lovi cu piciorul ( „Eu pot iesi ori de cate ori vreau“)
- Nici un sistem de control ( „Vreau să fac, vreau să - eu nu fac“)
- Nu există nici un plan ( „asculta curs audio, atunci când există o stare de spirit“)
- Nu există goluri ( „Eu predau limba engleză pentru a avea perspective promițătoare :)“)
- Nici un sprijin de grup ( „în grupul rula mai bine decât unul“)
- Nici o motivație regulată ( „cineva trebuie să te motiveze“).
Văzând acest lucru, am decis să creeze un cuprinzător curs de 8 săptămâni PimsleurChallenge 2.0. care cu mare succes închide toate cele 6 întrebări și dă un rezultat real exploziv. Pentru a fi primul pentru a afla despre noul set și a obține cele mai bune condiții de participare, pur și simplu faceți clic pe butonul de mai jos:
Invata limba engleza in mod eficient și nu uitați să acționeze!
Acțiunea - cheia pentru cunoașterea oricărei limbi străine
Cu credința în succesul tău,
Ivan Bobrov