Devenit pur și simplu fericit. Mai ales în cazul în care doresc să fie fericit. Cu toate acestea, unii oameni continuă să cultive obiceiurile care conduc la un efect total opus: „Eu într-un fel nu se poate“, „Am avut o copilărie dificilă“, „am un caracter complex“ etc. Toată lumea are o alegere. Dar alegerea în favoarea acestor obiceiuri garantate la nenorociri:
1. Ia o mulțime Preluare pierdut ta. De îndată ce lângă tine va fi de cel puțin un pic mai interesat de oameni - se grăbește să-i spun cum sunt toate rele, cât de greu ai viață. Dacă nu aveți un motiv serios de whining, inventa-l de fiecare lucru mic (prea leneș pentru a merge la magazin, nu numai că a dormit / dormit toată ziua, tu nimeni nu sună.). Și un alt lucru: trebuie să se văita la fiecare întâlnire pe care trebuie să fi fost plictisit.
2. Apel vina. Îmi amintesc că, atunci când tot comportamentul cuiva ar fi să te simți inconfortabil. Mai ales vina cu fermitate cei dragi. Să severitatea de a comunica cu tine chiar le alungare în vacanță!
3. Critică și susțin! Uita-te pentru puncte slabe în fiecare idee și fiecare gând. Nu contează: punctul de vedere al altor partener de proiect, creativitatea. taie de la rădăcină. Nu uita de a critica personalitatea altor oameni, cât mai curând posibil pentru a restrânge cercul de contacte.
4. Mănâncă la fel de mult ca tine poate! Probleme la locul de muncă? Plictisitor să stea acasă? Mănâncă! Alege mesele cele mai dulci, grase si bogate in calorii pentru a câștiga rapid obezitate.
5. Ia-o multime de a sta acasă. Pentru orice aer curat și drumeții. Refuză să se întâlnească cu prietenii și familia. Deci, ajunge rapid reducând tonul general, și chiar plictiseala și de apatie.
6. Uita-te la TV. Preferați transferurile „Timpul va spune,“ „live“ etc. Cultivați gandurile negative mintea.
9. Nu schimba nimic, nu caută soluții și nu experiment! Deci, va fi cu siguranta cea mai mai mult. mediocru.
Ei bine, cum listă?
și să fie fericit, pur și simplu. Mai ales în cazul în care doresc să fie fericit.
P.S. Vă rugăm să luați cu umor, mai degrabă decât ca o instrucțiune