10 femei de varsta, care arata mult mai tineri

femei celebre in varsta care aspectul dvs. poate da cote la mai multe treizeci de ani:

De atunci, Ernestine a câștigat două titluri de pe culturism și a rulat nouă maratoane. rutina de zi cu zi nu este pentru cei slabi de inima - ea se trezește la 2:30 și să citească rugăciuni din Biblie. Dieta ei consta din 1700 de calorii pe zi, cea mai mare parte din albușul de ou fierte, carne de pui, legume, și bea din albusul de lichid. În plus, se execută aproximativ 130 de kilometri pe săptămână, și nu este nevoie de aditivi.

2. Apasra Hongsakula (Apasra Hongsakula) (67 de ani)

Cincizeci de ani au trecut de la Apasra Hongsakula a fost prima Miss Univers din Tailanda. De atunci a rămas în afara ochiului public, dar o fotografie de femeie în vârstă de 67 de ani, în căutarea izbitor tineresc în această săptămână.

În cazul fotografiilor - secretul constă într-o bună proporție de Photoshop.

„Am devenit mai receptivi la faptul de cine sunt“ - a explicat ea. „Cel mai bun lucru care mi sa întâmplat după ce am împlinit 50 de ani acest lucru este ceea ce eu sunt acum aprecia cu adevărat harul și înțelepciunea. Am să acorde o atenție deosebită la ceea ce simt, nu cum arăt. "

4. Dzhennifer Lopes (Jennifer Lopez) (45)

Dzhennifer Lopes pare să existe în afara timpului - este deja 45, dar nu arata mai vechi de 30 de ani.

Ea prezintă ei sfaturi de frumusete in cartea ei „Trăind o viață bună» lung (Living Good Life lung), care este un ghid practic pentru cei care au peste 40 de ani sau mai în vârstă.

6. Dzheyn Fonda (Jane Fonda) (76 de ani)

Greu de crezut, dar Dzheyn Fonde este deja în vârstă de 76 de ani! Actrița a primit numeroase premii și fostul guru de fitness, Fundația este un susținător al unui stil de viață sănătos, cu toate acestea, nu a scăpat de chirurgia plastică. Cu toate acestea, nu este mândru de ea - era dependentă de ea. Ea a spus că până atunci a suferit de bulimie, anorexie, dependența de chirurgie plastică și exerciții pentru a vindeca rănile emoționale pe care le-a primit ca un copil.

De-a lungul anilor, Fundația atât iubit și ocărât și ea a trecut prin depresie, trei dureroase divort si cancerul de san. Ea crede că o atitudine sănătoasă față de viață păstrează demonii ei sub control: „Dacă ești fericit, te simți că viața ta are sens, și toate persoanele pe care le iubesc, totul este bine, atunci te simti bine, care afectează aspectul. Aceasta este ceea ce lasă o amprentă ".

Berry are diabet, dar, chiar dacă ea nu a avut boala, ea spune că încă mai stat departe de zahăr ar fi - a spus că zahărul este o otravă „pentru organism. Și pentru piele. Nu mănânc zahăr și ajută să întârzie îmbătrânirea pielii. Eu folosesc Xilitol (Xilitolul) ca un îndulcitor și dă fiicei sale. Este dificil, pentru că aproape în fiecare lună unii dintre prietenii ei a avut loc o petrecere în onoarea de ziua de naștere. Și la aceste părți sunt întotdeauna prezente prăjituri excelente, așa că nu-i interzic să-l mănânce. Sunt ferm convins că trebuie să mănânce chiar din copilărie, și am încerca să stabilească un exemplu bun. "

9. Dzhennifer Tilli (Jennifer Tilly) (55)

Actriță și campion în jocul de poker Dzhennifer Tilli 55 de ani, dar cu siguranta arata mai tineri. Ea nu a deschis multe din secretele lor de frumusete, dar susține că face un „makeover digital“ cu aparatul de fotografiat și aplicațiile de pe iPhone.

Tilly spune: „Toate acestea,“ Jennifer, arăți atât de frumos. Cum reușești, „Eu spun, eu iau aparatul de fotografiat + a pus o grămadă de filtre pentru fotografiile lor. Așa că am pus deoparte toate aceste riduri. Puteți utiliza machiaj digital pentru a arata mult mai bine decât te uiți în realitate. "

Jennifer nu a menționat nici o intervenție chirurgicală sau procedură medicală care ea ar fi putut face să continue să se uite tineri, dar ce făcea, desigur, o ajută. Aici se întreabă fără retușare digitală și încă arată foarte bine:

Printre sfaturile pentru mentinerea tineretii pielii a fost expunerea la soare pentru ceva timp, exercitarea de zi cu zi, somn sănătos și curățarea regulată a corpului cu ajutorul sucurilor.

Îți place? știri Împărtășește cu prietenii. )

articole similare