Care sunt emoțiile o femeie experiențele atunci când ea a fost înghesuiți într-o îmbrățișare strânsă de oameni aproape de ea? Ea se simte dintr-o dată cu adevărat iubit și dorit. Femeia înțelege în mod clar că ea nu-i pasa ca in acest moment ea are protecție de la toate mizeriile lumești. Dar cum rămâne cu bărbații? Într-adevăr puternic și jumătate rațională a omenirii în vremuri mai puțin nevoie de sprijin psihologic, cu emoții pozitive reîncărcare printr-o îmbrățișare?
Dacă ați răspuns afirmativ, atunci am ratat. De fapt, sexul mai puternic, deoarece există mai puțin emoțional, mult mai ușor să-și exprime sentimentele lor nu vorbe, ci și gesturi. Și arme - o armă universală, care poate fi folosit pentru a exprima dragostea sau doamnă simpatie prietenoasă. Este posibil să învețe cum să citească promisiunile ascunse oamenii îmbrățișează, știind bazele lor psihologice? Asta-i drept! Aici sunt 7 sentimente simple, pe care un om deschide femeia atingându-l.
1. „Dețineți în bord, păstrați-l în sus!“
Nu te uita pentru atașament profund pentru el, în cazul în care un om este într-o stare bună un pic PATS te pe spate. Cel mai probabil, el nici nu vezi ca o femeie, și pat său prietenos reprezintă „bine făcut“, „ești amuzant“ și „este necesar să-l repete.“ Puteți conta pe prietenia, dar nu mai mult.
2. „Tu ești mai mult decât îmi place“
Dacă un partener la momentul îmbrățișări te mângâie pe spate, sunt șanse într-adevăr interesat de el și evocă sentimente puternice. Poate că nu a făcut nici împotriva dezvoltării în continuare a evenimentelor. accidente vasculare cerebrale sale - un simbol al o atracție puternică pentru a vă că (la un set favorabil de împrejurări) ar putea dezvolta în ceva mai mult.
A se vedea, de asemenea: Femeile care fac aceste 3 lucruri vor încânta orice om
3. „Sunt supărat, am nevoie de sprijin"
Dacă un om a pus brațul în jurul tău și nu în grabă să plece, mângâind în tăcere bun o jumătate de minut, cel mai probabil, el a fost supărat, dar nu a considerat că este necesar să vorbim despre asta. Cel mai rau lucru pe care il poti face - ofensat ( „din nou, s-au retras în sine, și chiar mîngîie mașina mea!“). Cel mai bun lucru - să-l îmbrățișez mai strâns și să încerce să distragă atenția de la gândurile triste.
4. „Sunt din tine nebună, ești dragă inimii mele“
Dacă sunteți deja într-o relație, dar nu sunt sigur despre sentimentele partenerului tăcut, să acorde o atenție la gestul caracteristic - atinge frunte atunci când îmbrățișa. Acest act lapidar înseamnă că ai devenit una dintre cele mai dragi inimii sale oameni, ci pentru că el este gata pentru un viraj serios de evenimente.
5. „Am intenții serioase pentru tine“
Este ușor de înțeles adâncimea de sentimentul oamenilor pentru tine pe brațe din spate. A fost din nou - locul cel mai neprotejat om, pentru că, imbratisandu din spate, el se referă la subconstient este vulnerabilitatea ta. Cel mai probabil, esti foarte drag inimii lui și în mintea lui el te vede un cuplu.
A se vedea, de asemenea: Acest tip de femeie atrage întotdeauna oameni cu forța nebun
6. „Sunt gata să te protejeze de peste tot în lume“
Dacă un om nu este doar îmbrățișează din spate, dar țese, de asemenea, mâna pe piept (ca și în cazul în care acoperă inima), el nu numai că vede în tine, dragă, dar vrea sa fie protejate de tot felul de necazuri și mizerii, care se poate prinde pe calea vieții. Apropo, poate fi sigur de sentimentele tale pentru el, rupt în dubiu: dragoste sau nu? Fii îndrăzneț, du-te la experiențele lor, nu este necesar să se tortura favorit, jucând indiferență.
7. „Vă doresc“
Când partenerul vă ingrădește în cea mai puternică îmbrățișarea posibil, ca și în cazul în care să se simtă tot corpul format în mod corespunzător în acesta, puți mirosul - nu este necesar să se facă distincție astru de știință, pentru a înțelege ceea ce el te vrea, în sensul animal al cuvântului. Cel mai probabil, tânărul nu numai că se simte emoții puternice, dar, de asemenea, o atracție sexuală irezistibilă. Și numai cu consimțământul dumneavoastră depinde de cursul evenimentelor de mai departe.